| Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime | |
|
+6Kizo Blizanka Kikica DaRkAnGeL Goran Lajka 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:41 | |
| Evo jučer baš komentiram nešto s frendovima i slučajno pali na tu temu,i ono ja rekla kako ću ja zadržati svoje prezime ako se ikad udam kad ono paljba odmah na mene...kao šta ja imam zadržavati svoje prezime i tako to a ja popizdila...na kraju se posvađali Što vi mislite,da li ste razmišljali ikad o tome da zadržite svoje prezime ili ne,kakvo vam je mišljenje oko toga.Čak sam negdje i čitala kako i muški uzimaju od ženske prezime..ono nevjerojatno | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:43 | |
| Ja svoje prezime ostavljam i samo dodam to novo njegovo. |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:47 | |
| Pa tako bi i ja,ali muškima to smeta izgleda i nije im svejedno što je meni totalno smiješno,ono ako ću ja zadržati svoje prezime onda ga i hoću i nema on meni tu šta pričati. A zamisli kad uzmu ženino prezime,koje su to dijabole | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:48 | |
| Ja se nebih bunio da zadrži djevojačko prezime. Mene ne računajte u one koji se bune. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:50 | |
| Ja sam se rodila s tim prezimenom i nema tog lika zbog kojeg bi ga prestala koristiti,ono ne postoji...ako je toliko ograničen da mu je tlaka da ostavim svoje prezime nek ide u k.... lagano.Ja svoje prezime definitivno ostavljam. |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:51 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:53 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:55 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:57 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 9:58 | |
| Legendo moja Zanimaju me još muška mišljenja,čisto me zanima kako na to gledaju :P | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 10:01 | |
| Reču ti ja normalan lik nema ništa protiv toga,a onaj kome je to problem je malo sjeban,da vidimo kakvih ovdje ima likova...ok ili sjebanih?... |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 10:03 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 10:05 | |
| |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 04.12.08 10:06 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 05.12.08 1:32 | |
| Totalno je nebitno prezime u braku. Bitna je kvaliteta braka, a ne slova na papiru. Frku oko prezimena dižu jedino umišljene primitivne budaletine. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 05.12.08 12:33 | |
| Svašta ... baš mi je to nebitna stavka. Bitnije su mi neke druge stvari u braku. |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 07.12.08 20:16 | |
| ja iskreno ne znam ni jednog muškarca kojem to smeta tak da ne znam zakaj im smeta a vjerojatno simisle kak su oni alfa mužjaci i žena ima da nosi njihovo prezime znači primitivno razmišljanje i ja ak se ikad udam moje ostaje a njegovo se doda iza i to je amen | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 07.12.08 20:25 | |
| oho što smo svi cool, ma ja znam dosta budala koje tako razmišljaju, a znate i vi neke, evo npr. Stipe Drviš |
|
| |
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 07.12.08 20:26 | |
| - COOLSCAR je napisao/la:
- oho što smo svi cool, ma ja znam dosta budala koje tako razmišljaju, a znate i vi neke, evo npr. Stipe Drviš
kaj podrazujevaš pod cool? | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 07.12.08 20:31 | |
| - DaRkAnGeL je napisao/la:
- ja iskreno ne znam ni jednog muškarca kojem to smeta tak da ne znam zakaj im smeta a vjerojatno simisle kak su oni alfa mužjaci i žena ima da nosi njihovo prezime znači primitivno razmišljanje i ja ak se ikad udam moje ostaje a njegovo se doda iza i to je amen
ja sam se izjasnio da mi ne smeta, istina ne poznaš me ali sad znaš da ima i muškaraca koji drugačije razmišljaju. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 07.12.08 20:34 | |
| pod cool mislim kako smo svi tolerantni, za djevojke to i vjerujem, ali muškarci često jedno govore a drugo misle; nažalost jednom sam bio nekom takvom kum |
|
| |
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 07.12.08 20:37 | |
| - Teofil je napisao/la:
- DaRkAnGeL je napisao/la:
- ja iskreno ne znam ni jednog muškarca kojem to smeta tak da ne znam zakaj im smeta a vjerojatno simisle kak su oni alfa mužjaci i žena ima da nosi njihovo prezime znači primitivno razmišljanje i ja ak se ikad udam moje ostaje a njegovo se doda iza i to je amen
ja sam se izjasnio da mi ne smeta, istina ne poznaš me ali sad znaš da ima i muškaraca koji drugačije razmišljaju. pa ja sam rekla da ne znam ni jednog kome bi smetalo a ti si sad još sam jedan više koji je to potvrdio | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 09.12.08 13:02 | |
| - COOLSCAR je napisao/la:
- pod cool mislim kako smo svi tolerantni, za djevojke to i vjerujem, ali muškarci često jedno govore a drugo misle; nažalost jednom sam bio nekom takvom kum
Onaj tko jedno misli, a drugo govori vara samog sebe. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime 10.05.09 21:41 | |
| upoznao sam curu, mojih godina, ima dva prezimena, a nije oženjena... ima mamino djevojačko i tatino prezime.... znate li možda zato razlog? : |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime | |
| |
|
| |
| Zašto se muškarci bune ako bi žena zadržala svoje prezime | |
|