|
| Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 22.05.10 0:41 | |
| First topic message reminder :
A to je biti sudija...
Kao što bi rekao Đorđe Balašević :"Isto je i đavolu i đakonu"... |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 25.05.10 13:57 | |
| kopanje vrta na primjer koga zanima moja platna lista? možda shvati da je u zabludi |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 25.05.10 14:00 | |
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 02.09.10 10:56 | |
| Nije ne slažem se da je biti sudac najteže i najnezahvalnije zanimanje. Mislim da je najteže zanimanje biti Mama ..čitav njihov život (djetetov) radiš i gotovo nikad nisi u pravu ..uvijek griješiš..i pogreške skupo plačaš. Uvijek misliš možda si trebala ovako ili onako...nemaš mirovinsko od toga..a ne radiš za plaču več za osmjeh..zagrljaj i poljubac. Da me se ne shvati krivo..dam sav novac na svijetu za svoju plaču.
Dok sudac..samo procijeni.. odvaže i sagleda sve iznešene dokaze i činjenice i na osnovu njih ..(a postoje zakonske regulative po kojima se kažanjava optuženik..naravno ako su dokazi dokazali da je optuženi kriv) i određuje visinu kazne. I ne vidim zašto bi onda njegov posao bio najnezahvalniji na svemiru. | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 02.09.10 11:33 | |
| - mihaela je napisao/la:
- Tesko je i biti profesor - moras proceniti dali dete zasluzuje tu ocenu koju mu dajes , bilo da je 1 ili 5 !
I nikad ne mozes sa 100% sigurnoshtju da znas dali dete znam jos od onoga sto je reklo ili je to jedino sto zna... slažem se s ovim... kad sam ja bila učenik, student... uvijek su profesori krivi, uvijek bi ja znala više, a oni dali manju ocjenu tek sada, kada sam i sama profesorica vidim koliko je to teško.. i koliko je mala razlika između 2-3, 3-4, a pogotovo između 4-5.. sigurno sam nekada i pogriješila, pa dala i manju ili veću ocjenu od zaslužene..ali eto, trudim se maksimalno... a koliko vidim, trud se i isplati | |
| | | LaTiTeA Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 286 Godine : 40 Lokacija : Sl.Brod Datum registracije : 11.08.2010
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 02.09.10 11:38 | |
| - Kikica je napisao/la:
Dok sudac..samo procijeni.. odvaže i sagleda sve iznešene dokaze i činjenice i na osnovu njih ..(a postoje zakonske regulative po kojima se kažanjava optuženik..naravno ako su dokazi dokazali da je optuženi kriv) i određuje visinu kazne. I ne vidim zašto bi onda njegov posao bio najnezahvalniji na svemiru. iznenadila bi se koliko je teško ovo što ti misliš da je lagano... imam u obitelji suca i nije niti malo lagano! Posao je vrlo vrlo nezahvalan! Onaj tko nije u tome (pravu) ne može shvatiti koliko je teško i uz sve zakone i ostale propise donijeti pravu odluku. Zakoni, barem u RH, su definirani tako da ih možeš shvatiti na 5 načina, i ti trebaš izabrati onaj pravi... pa ti onda dođe zakon u kojem piše da se za neko kazneno djelo kažnjava od 3-10 godina zatvora... velika je razlika biti u zatvoru 3god i biti 9god... a ti trebaš odlučiti koliko... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu 02.09.10 13:49 | |
| U pravi si ..zaboravljam kako je kod nas sve puno rupa i nedorečenih zakona | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu | |
| |
| | | | Najteže i najnezahvalnije zanimanje u Univerzumu | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 299 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 299 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|