|
| Zaštita životinja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zaštita životinja 02.10.08 16:36 | |
| Važni brojevi telefona i linkovi INFO CENTAR za kucne ljubimce pruža vam sve potrebne informacije vezaneuz probleme sa kucnim ljubimcima. 0800 272222 info@suza.hr NOINA ARKA http://www.noina-arka.hr 012329663 0913214696 helenafink@zg.ht.net.hr Odbor za prava životinja 0911214696 jdragovic@net.hr UDRUGA DRUGA PRILIKA http://drugaprilika.com Udruga spašava pse iz šinteraja, bori se za prava životinja... VETinfo 060500000 info@vet.info.com.hr Udruga "Plavi križ" 0916214696 CENTAR ZA SKRB O ŽIVOTINJAMA DUMOVEC 012008354 098302589 "ŠAPA" Bjelovar 043217849 http://www.animalliberation.hr http://www.prijatelji-životinja.hr | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 04.10.08 15:21 | |
| ja sam protiv lova!!!! |
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 04.11.08 23:44 | |
| treba da bude svaki dan SVJETSKI DAN ZAŠTITE ŽIVOTINJA. ne znam stvarno kako neko može loviti i ubijati jadne male životinjice, tako bespomoćne... |
| Naslov: Re: Zaštita životinja 05.11.08 13:21 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 13.12.08 23:06 | |
| I ja sam protiv ubijanja životinja, ali kad pogledaš nitko od nas nije vegetarijanac na forumu, bar se nije izjasnio :eh,da: |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 13.12.08 23:10 | |
| - Teofil je napisao/la:
- I ja sam protiv ubijanja životinja, ali kad pogledaš nitko od nas nije vegetarijanac na forumu, bar se nije izjasnio :eh,da:
ti jesi? |
| | | king_in_crimson Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 395 Godine : 66 Lokacija : Hrvatska Datum registracije : 21.10.2008
| Naslov: Re: Zaštita životinja 14.12.08 0:30 | |
| https://www.youtube.com/watch?v=_uN5fC-kdUQ&eurl= | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 14.12.08 9:32 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 18.12.08 21:54 | |
| - tana je napisao/la:
- Teofil je napisao/la:
- I ja sam protiv ubijanja životinja, ali kad pogledaš nitko od nas nije vegetarijanac na forumu, bar se nije izjasnio :eh,da:
ti jesi? nisam vegetarijanac, premda više volim vegetarijansku kuhinju, a kod mesa sam jak izbirljiv tj. ne jedem bilo što |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Zaštita životinja 18.12.08 22:37 | |
| Eh, kad bi se bar sve životinje mogle spasiti.. ja sam uvijek za sve peticije i borbe za zaštite životinja.. a i vegetarijanka sam, pa.. Lijepo je znati da ima još ljudi kojima je stalo. | |
| Naslov: Re: Zaštita životinja 25.01.09 19:43 | |
| - Teo je napisao/la:
Ja sam protiv besmislenog ubijanja životinja iz hira i "hobija", ali vegetarijanac nisam. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Zaštita životinja 21.02.09 15:12 | |
| Ja više od deset godina ne jedem meso. Ne govorim da sam vegetarijanka jer onda svi skaču na mene (zbog agresivne kampanje društava za zaštitu životinja s kojima ne želim imati ništa), a u posljednje dvije godine ponekad pojedem malo ribe kad mi dođe, iako jako rijetko. Potpuno je besmisleno ljude na silu uvjeravati da prijeđu na vegetarijansku prehranu, postižu se samo suprotni efekti. Kao i kod svega ostaloga, svatko mora sam uvidjeti prednosti bezmesne kuhinje i loše strane jedenja mesa i sam za sebe izabrati. Nije pristojno zavirivati u tuđi tanjur : : | |
| | | Gost Gost
| | | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zaštita životinja 11.04.10 13:45 | |
| Mahatma Gandi je jednom prilikom izjavio da '' moralni napredak jednog naroda treba suditi po tome kako se ponaša prema životinja ''. Neovisno da li su to kučni ljubimci ili divlje životinje . Da li ste se našli ikada u situaciji da zaštite životinju, i da se nađe da li biste je zaštitili ili samo okrenuli glavu i rekli : a jadna životinja i produžili dalje.? | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zaštita životinja 11.04.10 16:03 | |
| ma kako produziti dalje ...pomoc ...komsije me uvijek ruze oko zgrade uvijek ..maca i cukica koje ja hranim vranam pomognem i mlado im podignem na granu ...mada se moram zastititi ...jer bas su opasne kad brane svoje mlade ...ne znam pozrtvovanije ptice od njih..po citavu noc i po tri cetiri dana su u stanju bdjeti dok se ptice ne vrati na sigurno...i ne mogu shvatiti nekog ko bi mogao pustiti zivotinju da joj treba pomoc a da okrene glavu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zaštita životinja 02.06.10 22:48 | |
| - Niky je napisao/la:
- Mahatma Gandi je jednom prilikom izjavio da '' moralni napredak jednog naroda treba suditi po tome kako se ponaša prema životinja ''.
Neovisno da li su to kučni ljubimci ili divlje životinje . Da li ste se našli ikada u situaciji da zaštite životinju, i da se nađe da li biste je zaštitili ili samo okrenuli glavu i rekli : a jadna životinja i produžili dalje.? Nema šanse da bi prošla pored životinje koja pati a ne pomogla joj.jako me pogodi patnja životinja ,kolko put zasuzim kad vidim kako se neke životinje pate .Posebno sam slaba na pse ,jako me boli kad vidim da ih se muči i zlostavlja |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zaštita životinja | |
| |
| | | | Zaštita životinja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 462 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 462 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|