|
| Ekatarina Velika | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Ekatarina Velika 16.05.10 19:06 | |
| First topic message reminder :
Krug
Ovaj krug sam smislio ovaj krug sam stvorio ovaj krug sam razbio u vetar rasuo
Vetar misli, vetar zna sve sto znamo ti i ja on me voli, on me nosi on me razbija
Kao da sam umoran i kao da sam star kao da je dosadno i suvise da znam
Ovaj krug sam skupio i opet sklopio on me voli, on me nosi on mi oprasta
Kao ne i kao da i kao zabrana i kao dozvola kao ne, ne, ne, kao da, da, da kao zabava i kao dosada |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Ekatarina Velika 16.05.10 19:33 | |
| Tonemo
Prosli smo prve dane cudjenja prosli smo prve dane gledanja ja nisam tu, ja nisam tamo ni tu dok pijem sok iz tvojih ociju dok lizem so sa tvojih prstiju ja nisam tu, ja nisam tamo ni tu
Ref. Tonemo, tonemo tonemo, tonemo
Prosli smo prve dane laganja prosli smo prve dane kajanja ja nisam tu, ja nisam tamo ni tu ne, dani nisu dugo cekali dani su bezali i puzali i lebdeli ja nisam tu, ja nisam tamo ni tu |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ekatarina Velika 16.05.10 19:34 | |
| Zajedno
Ivan i Bojan Mitar, Sasa, Orhan Nenad i Zoran Dusan, Vojkan, Ljuba
U proslim danima osvojili smo ponos u proslim danima izgubili smo sve
Ostajem sam, ostajem sam u ovom gradu strahom zatrpan ovaj grad je nekad bacao svetla daleko ovaj grad je mogao bolje
Mi smo dozvolili da stvari odu predaleko ova je borba bila ispod casti protiv razuma
U proslim danima osvojili smo ponos u proslim danima izgubili smo sve, sve, sve
Dolazi dan, dolazi dan dan koji cekam ovde zatrpan ovi ljudi su valjda zasluzili bolje mi to mozemo zajedno
Dolazi dan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ekatarina Velika 16.05.10 19:34 | |
| Karavan
Ti budan spavas listas snove kao stranice knjige tvoja je glava teska kao nakovanj i puna briga
Necu te moliti ustaj, budi se, ustaj, budi se necu te cekati necu tvoje teske ruke oko moga vrata
Ref. Nocas je mesec opet crven, mlad i ljut mi smo na putu, mi pravimo put nemamo vremena, nemamo razloga da stanemo ovde, da sacekamo dan
Psece oci u tami ove sare, ove sape su ruke prekidaj lanac zaurlaj na oblak koji sakriva mesec
Necu te buditi oslobodi se, oslobodi se necu te cekati necu tvoje teske sape oko moga vrata |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ekatarina Velika | |
| |
| | | | Ekatarina Velika | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 342 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 342 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|