|
| Da li treba da mu verujete? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li treba da mu verujete? 16.05.10 17:05 | |
| U osnovi, poverenje se stiče ispunjavanjem datih obećanja u prećutnom "ugovoru" koji ste sklopili sa svojim emotivnim partnerom, Svaka prevara i izneverena očekivanja predstavljaju signalnu lampicu da nešto nije u redu. Od slatkog tipa, koji je obećao da će zvati, ali to nije uradio, pa do supruga, koji u krizi srednjih godina počinje napadno da uvlači stomak, "poliva" se afteršejvom i kupuje kola za koja je jasno da predstavljaju produžetak... znate već čega, svaki muškarac, pre ili kasnije, učiniće nešto što će poljuljati vaše poverenje. Koliko vi verujete svom partneru ? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li treba da mu verujete? 16.05.10 17:09 | |
| Vjerovali ili ne potpuno,reda radi kažem ajd nikome se ne može vjerovati potpuno,al činjenica je da vjerujem mu. |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Da li treba da mu verujete? 16.05.10 17:15 | |
| Ja vjerujem dok se ne uvjerim u suprotno.Neke pretpostavke i sumnje ...nikad..ne volim se opterećivat s tim. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li treba da mu verujete? 16.05.10 19:25 | |
| Ne opterećujem se sa tim ali iskreno ne vjerujem mu. |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li treba da mu verujete? 04.11.10 14:20 | |
| Pa naravno da mu vjerujem i on meni ...to je jedan od glavnih temelja na kojem nam veza i brak leže. Nebih mogla biti mirna nikada a da se pitam gdje je s kim tko je sada..s kim priča. Ja znam da on nebi nikada učinio ništa što bi mene povrijedilo..i jako dobro znam da me štiti od svega što bi me moglo dirnuti..
| |
| | | kokaIN Početnik
Broj postova : 91 Godine : 34 Lokacija : pakao Datum registracije : 16.10.2010
| Naslov: Re: Da li treba da mu verujete? 04.11.10 22:35 | |
| Genije Bora je rekao: "Nemam poverenja niti hocu da ga dam, ja ratujem sam." | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li treba da mu verujete? | |
| |
| | | | Da li treba da mu verujete? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 411 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 411 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|