Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Kad treba agresivno nastupiti?

Go down 
5 posters
Autor/icaPoruka
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

Kad treba agresivno nastupiti? Empty
PostajNaslov: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 10:42

Stvarno sam flegma i vrlo me malo toga može razljutiti. Ali kad netko svojim nekim nekorektnim postupkom pređe neke granice moje tolerancije, znam oštro nastupiti i jasno dati toj osobi do znanja da se ne slažem s nekim njenim postupkom. Nije to neka negativna agresiva, samo oštar nastup, kako toj osobi više ne bi palo na pamet da opet ponovi neki nekorektan postupak. Smatram to normalnim; čak je i Isus oštrim nastupom potjerao trgovce iz crkve. Inače sam opušten i sve lagano konfliktne situacije nastojim riješiti kroz šalu i kvalitetnu diskusiju. Uvijek sam direktan, nikad ništa ne glumim i stvarno ono što mi ne odgovara, a bitno je, ne mogu držati sekundu u sebi. Da li vi oštro branite svoje stavove i interese ili se brzo povlačite i držite neke stvari u sebi?

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
ajmeivana
Ljubitelj foruma
ajmeivana

Female
Virgo Rooster
Broj postova : 3690
Datum registracije : 09.03.2009

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 11:03

ovisi o prilici, osobi i mjestu

npr prijateljima govorim sve kako je i što mislim
na poslu, s kolegama, ne petljam previše, ako dobijem izravan atak na sebe , onda se branim (niti ne pomislim da prešutim)
a sa mušterijama, ne odgovaram agresivno, već slatko zapakiram i vratim

u globalu ne dam se zezati od ljudi koji imaju "problema" sami sa sobom il im nije dan
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 11:10

Tako i treba Ajmeivana, slažem se s tobom u potpunosti! bravo

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 11:28

Mene nepravda jako izbaci iz takta. Inače sam strašno smirena osoba i kada eruptiram to su onda stvarno dobri razlozi. Ne činim to nikada da se istresem na nekog več zato što mi je taj netko dao dobar povod.
Banalan primjer.
Bili u poreznoj, ja čekam da zaova povadi neke papire pa idemo dalje i tako odozada promatram što se događa. Svi ljudi trebaju nešto s jednog šaletra i zbunjeni čekaju red. Kad od jednom neka "kobila" kad ju tako moram nazvati počela vikati na te ljude što stoje u redu, da šta su čekali zadnje dane, galami ona na njih sve kao koza. Ljudi šute šta će, svi nešto trebaju od njih. I meni tu pukne film, ustanem sa stolice, a kćer je bila sa mmnom i kažem joj glasno
...pa bitno da ste vi tu da se derete na te ljude, kao težak vam je jako posao, kako vas nije sram. I to tako glasno da je cijela poslovnica pogledala u mene
A moja kćer je pitala
.....Mama zašto je ta teta bezobrazna..
Kažem joj ...zato jer ju nitko nije naučio kulturi kada je bila mala, pa sada kada je ostarila tako se ponaša prema drugim ljudima, zločesto.
Jalda ja nikada nisam tako zločesta, kaže ona.
To su svi čuli kao i ona i opale se smijati, a ona izjurila van kao furija.
To me može raspaliti, inaće se za sebe baš neznam izboriti, ali za druge Smile .
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 11:38

sad kako ko ..
ja recimo imam na neki nacin raspodijelen zivot..
samo u poslu sam ozbiljna..
dakle tu malo pripazi..ha ha
necu agresivno nastupiti..
ali se jednostavno transformiram...
neces vidjet previse osmijeha..

sve drugo..druga Adry...
nema sanse da me naljutis..ha ha
ma u svemu..
ljubavi..normalnom zivotu..
a onom dalje..ha ha
nije vrijedno spomena
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 11:57

Sad vidim zašto se meni više ne smiješiš Adry! Laughing

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 12:02

ha ha..Gorane..na forumu me nikad nitko nije uspio razljutiti..
a kad bi napisala sto je sve bilo..
mnogi nebi vjerovali..
Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 12:14

Ja negativce na netu jednostavno ignoriram, također me na netu rijetko tko može naljutiti. :;):

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 12:23

ma naravno..mozemo imat neki jaci komentar..
onako..ali sve u vidu tolerancije i postivanja..
ja recimo..uvijek cu napisat sto mislim...
sad netko ce to mozda shvatiti kao presnazno..
al ..sto se moze..
Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.04.09 12:39

Oštro branim svoje stavove u bilo kojoj situaciji,neki bi čak rekli i preoštro ali zbog čega bih trebala da šutim,ne šutim nikome.A i što sam mislila prešutiti kad tad ispliva iz mene.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime10.04.09 15:30

Adry je napisao/la:
ma naravno..mozemo imat neki jaci komentar..
onako..ali sve u vidu tolerancije i postivanja..
ja recimo..uvijek cu napisat sto mislim...
sad netko ce to mozda shvatiti kao presnazno..
al ..sto se moze..
Smile
Tako je. Upravo me to nervira ponekad, kad netko pogrešno protumači "jači"
komentar ili poveže sa sobom ono što uopće nema veze s njim. Smile

[Vrh] Go down
Rokerka
Ljubitelj foruma
Rokerka

Female
Cancer Rat
Broj postova : 4199
Godine : 28
Datum registracije : 31.12.2009

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime09.10.10 9:03

Ako se radi o necemu sto se tice mene, znam itekako burno da reagujem. Ali, ako je nesto sta ne bi trebalo da me znaima, trudim se da gledam svoja posla. Naravno, ne uspeva mi uvek, jer eto, taj sam tip osobe koji voli da istera pravdu za zivu glavu, ali ucim se da se kontrolisem, i kako vreme prolazi sve mi bolje ide. Smile
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime03.11.10 20:24

Agresivno nastupam kad me netko očito želi u nečemu za*ebati ili me vrijeđa, uvijek je tako, seronjama se ne treba dati za*ebavati.

[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime03.11.10 20:58

mislim da nikada ne treba, za mene je agresija znak slabosti
[Vrh] Go down
Wall-e
Ljubitelj foruma
Wall-e

Male
Aquarius Buffalo
Broj postova : 6188
Godine : 38
Datum registracije : 04.06.2010

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime03.11.10 21:00

Pass nebi se baš složio, mislim da je nekada i odraz stava prema nekome ili nečemu.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime03.11.10 21:09

sigurno,ali sta ce ti agresija tu, samo ti zamuti pamet , drugo je bit cvrst u svom stavu a i nema nist bolje nekoga lagano i fino odjebat ko zasluzi
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kad treba agresivno nastupiti?   Kad treba agresivno nastupiti? I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kad treba agresivno nastupiti?
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Da li treba da mu verujete?
» ee treba mi pomoc :D
» Tako nam malo treba
» Što vam sve treba za dolazak bebe?
» Treba se znati svađati!