|
| Njegovi razlozi da bude sam | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Njegovi razlozi da bude sam 15.05.10 21:03 | |
| Dok se njegovi vršnjaci žene i dobijaju decu, on je i dalje sam i uopšte se ne žali. Zašto? Ja sam jedinstven Nisam kao drugi, ne volim sve što vole mladi, ne uklapam se u kalupe. Zbog toga mi je teško da pronađem devojku koja će me zadovoljiti, naročito jer nisam spreman na kompromise. Zato mi je bolje kada sam sam. Zapravo, uživam u samoći.
Poštujem svoju nezavisnost Uživam u tome da radim ono što hoću i kada hoću. Ne želim da svoje potrebe usklađujem sa potrebama druge osobe, niti da se neko prilagođava meni.
Prošla veza me je obeshrabrila Bojim se da su sve žene iste i da će mi sa svakom devojkom biti kao sa prethodnom - grozno! Imala je ozbiljne planove u vezi sa nama i želela je brzo da ih realizuje.
Traumiran sam razvodom mojih roditelja Kada sam imao osam godina moji roditelji su se razveli, ne želim da učinim isto - da se venčam, napravim dete koje će posle patiti kada mu se roditelji razvedu. Frustriran sam što nisam rastao sa oba roditelja pod istim krovom.
Imam probleme u vezi sa seksom Posećujem lekare i psihoterapeute koji mi pomažu da rešim problem koji imam u vezi sa seksom. Nikada nisam uživao u seksu, a bojim se da nisam sposoban ni partnera da zadovoljim.
Još nisam upoznao pravu devojku Nikako da upoznam devojku koja mi potpuno odgovara. Sve mi brzo dosade. Možda je problem u meni, možda su mi zahtevi previsoki. Prijatelji mi govore da se ja, zapravo, držim po strani jer sam razmaženi komformista. Možda su u pravu.
Bojim se dece Kada se rodio moj mlađi brat ja sam već bio tinejdžer i potpuno sam prestravljen činjenicom koliko je teško podići dete. Takođe se pitam - treba li rađati decu u ovakvom svetu prepunom loših stvari?
Ne želim da odrastem Uvek sam bio "spor" u odrastanju, osećam kao da još mnogo toga treba da naučim. Takođe, ne želim odgovornost koju donosi ozbiljna veza.
Pronašao si se? Imaš nešto da dodaš? izvor |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Njegovi razlozi da bude sam 15.05.10 21:26 | |
| - Citat :
- Imam probleme u vezi sa seksom
Posećujem lekare i psihoterapeute koji mi pomažu da rešim problem koji imam u vezi sa seksom. Nikada nisam uživao u seksu, a bojim se da nisam sposoban ni partnera da zadovoljim. Smem da se kladim da bi ga izlecila : | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Njegovi razlozi da bude sam 15.05.10 21:27 | |
| mislis ? |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Njegovi razlozi da bude sam 23.05.10 16:37 | |
| Ma koliko ih viđam i maltene svi imaju jednu zajedničku...BIRAĆI..ne valja im ovo ..ne valja im ono..ona je ovakva..pa ne zna to i to..ma daj..umšljeni sve do jednog ..da su za nešto ne bili sami. Na svakoj curi ženi oni nađu zamjerku..a hvala bogu na sebi ne vide niti jednu. Barem velika večina tih koji su sami... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Njegovi razlozi da bude sam | |
| |
| | | | Njegovi razlozi da bude sam | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 479 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 479 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|