| Biste li pozirali.....? | |
|
+6mihaela Kikica Rokerka Lux Lajka Goran 10 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Biste li pozirali.....? 02.12.08 22:25 | |
| Biste li pozirali goli kao model za umjetničke slike ili kipove? |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 02.12.08 22:29 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 02.12.08 22:43 | |
| Ukoliko bi stvarno bio bez novaca, i teško živio možda i bih jer je to plaćen posao. |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 02.12.08 23:20 | |
| A ko bi mene htio slikat, molim te? |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 02.12.08 23:24 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 14.12.08 17:08 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 15.12.08 20:14 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 15.12.08 20:16 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 15.12.08 20:17 | |
| Sve je već spremno! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 15.12.08 20:25 | |
| U svim mogućim pozama! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 15.12.08 20:55 | |
| nekako ne... |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 16.12.08 9:21 | |
| Ja bi se skinila kad bi netko želio da mu poziram. Te slike kad vidim to mi je nešto prelijepo,obožavam slike općenito,koliko mi je to predobro kad vidim,ako treba i gola bi se skinila,jer to je umjetnost a ne slikanje za playboy i ostale pizdarije,za to ne bi nikad. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 16.12.08 10:02 | |
| Evo, ja želim da mi poziraš Lajka. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 12.02.09 9:56 | |
| Gorane bi li ti pozirao nekoj osobi za neko umjetničko djelo? |
|
| |
Lux Totalno relaxiran
Broj postova : 1417 Godine : 59 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 03.02.2009
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 12.02.09 10:16 | |
| - Teo je napisao/la:
- Biste li pozirali goli kao model za umjetničke slike ili kipove?
Zima mi je i neugodno kad samo pomislim. : : | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 12.02.09 10:33 | |
| - Teo je napisao/la:
- Gorane bi li ti pozirao nekoj osobi za neko umjetničko djelo?
Bi, bez ikakvih problema, ja se svog tijela ne sramim, niti vidim bilo što protuprirodno u golom tijelu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 12.02.09 15:03 | |
| - Goran je napisao/la:
- Teo je napisao/la:
- Gorane bi li ti pozirao nekoj osobi za neko umjetničko djelo?
Bi, bez ikakvih problema, ja se svog tijela ne sramim, niti vidim bilo što protuprirodno u golom tijelu. pretpostavljao sam da ćeš tako nešto napisati : |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 26.02.10 17:46 | |
| Da, definitivno bi...mislim ipak je to umetnost | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 30.03.10 21:34 | |
| Ne bih..ali tko zna..sila boga ne moli.. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 30.03.10 21:38 | |
| Pa sad , nebi......a sad....ono nemorlana ponuda...... |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 30.03.10 22:22 | |
| Nikad se ne zna....mozda i bi ako bi se zaljubila u tog umetnika.... | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? 30.03.10 22:27 | |
| zasto da ne _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Biste li pozirali.....? | |
| |
|
| |
| Biste li pozirali.....? | |
|