|
| Što biste učinile da saznate da vas ... | |
|
+7Blizanka Stella D_DoLL Lajka mala mazica Goran DaRkAnGeL 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što biste učinile da saznate da vas ... čet 23 lis - 16:22 | |
| ... vara s najboljom frendicom. Dapače, zatekli ste ih uspaljene u vašem zajedničkom krevetu :bumbum: ...pih. Kakve vam misli padaju na pamet? Tko bi izašao živ iz te bitke? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... pet 24 lis - 8:50 | |
| - tana17 je napisao/la:
- ... vara s najboljom frendicom. Dapače, zatekli ste ih uspaljene u vašem zajedničkom krevetu :bumbum: ...pih. Kakve vam misli padaju na pamet? Tko bi izašao živ iz te bitke?
ništa...samo bih se hladno okrenula i otišla.... |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... ned 26 lis - 22:55 | |
- ... vara s najboljom frendicom. Dapače, zatekli ste ih uspaljene u vašem zajedničkom krevetu :bumbum: ...pih. Kakve vam misli padaju na pamet? Tko bi izašao živ iz te bitke?
hm pa ne znam bilo bi svega znam da bi ja izašla iz tog rata živa ali za njih nisam ziher :twisted: | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... ned 26 lis - 23:08 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... ned 2 stu - 1:12 | |
MISLIM DA BIH SE DOGRABILA KAKVOG NOŽA ILI NESH SLIČNO I OBOJE IH OSTAVILA DA I DALJE LEŽE U STRASNOM ZAGRLJAJU U VRUĆEM KREVETU. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... pon 3 stu - 0:18 | |
| - Goran je napisao/la:
- minchy89 je napisao/la:
- tana17 je napisao/la:
MISLIM DA BIH SE DOGRABILA KAKVOG NOŽA ILI NESH SLIČNO I OBOJE IH OSTAVILA DA I DALJE LEŽE U STRASNOM ZAGRLJAJU U VRUĆEM KREVETU. U 'bote led! Opasna si. Bolje njih ostaviti žive u zagrljaju, nego robijati... robijala bi ja i ovako il onako.. ej pa to je najbolja prijateljica i osoba koju volim.. šta drugo da uradim; da ih gledam zajedno il da im se pridružim :x |
| | | mala mazica Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 544 Godine : 33 Lokacija : Karlovac Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... pon 3 stu - 21:08 | |
| ajoj...kaj bi? ne znam, ostavila ih nek i dalje uživaju.. jaka ti je to najbolja frendica koja ti dečka uzima...a sigurno da ne bi ni jednom oprostila.. | |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 4 stu - 11:58 | |
Odjebala bi ih oboje.Kratko i jasno. Nema tu previše filozofije. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 4 stu - 16:27 | |
| .... danima ne naziva (pošalje koji sms tu i tamo), ne vidite se tjedan dana, a onda "uskrsne" i pravi se kao da se ništa nije dogodilo ... |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 4 stu - 17:52 | |
- .... danima ne naziva (pošalje koji sms tu i tamo), ne vidite se tjedan dana, a onda "uskrsne" i pravi se kao da se ništa nije dogodilo ...
Taj lik je seronja! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 4 stu - 22:43 | |
| Bravo Gogy, zadivio si me ovom izjavom. |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 13:27 | |
| - desty je napisao/la:
- tana17 je napisao/la:
ništa...samo bih se hladno okrenula i otišla.... Tako je i najbolje. Ali ako imalo poznaješ osobu s kojom si u vezi, osjetiš takve stvari prije nego što je zatekneš s nekim.... U biti kakva si ti to osoba kad te partner vara? Nešto ti ocito nedostaje... Ili ti je partner totalno pokvaren, ali u tom slucaju, što radiš s takvom osobom, onda ni ti nisi naj ako te takvi privlace... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 15:36 | |
| - Goran je napisao/la:
Tako je i najbolje. Ali ako imalo poznaješ osobu s kojom si u vezi, osjetiš takve stvari prije nego što je zatekneš s nekim.... U biti kakva si ti to osoba kad te partner vara? Nešto ti ocito nedostaje... Ili ti je partner totalno pokvaren, ali u tom slucaju, što radiš s takvom osobom, onda ni ti nisi naj ako te takvi privlace... e stari moj lijepo si ti to napisao ali nije uvijek tako, par zlih jezika, vjerovanje frendu, prazna baterija na mobu, alkohol i ljutnja upropaste par jako lijepih godina koje si s nekim proveo, a to ne znači da tebi nekaj nedostaje ili da ti je partner pokvaren jednostavno splet nesretnih okolnosti ne mora svaki put netko biti kriv jednostavno se posložilo kak nije trebalo i eto ti vraga | |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 15:49 | |
| - DaRkAnGeL je napisao/la:
- Goran je napisao/la:
Tako je i najbolje. Ali ako imalo poznaješ osobu s kojom si u vezi, osjetiš takve stvari prije nego što je zatekneš s nekim.... U biti kakva si ti to osoba kad te partner vara? Nešto ti ocito nedostaje... Ili ti je partner totalno pokvaren, ali u tom slucaju, što radiš s takvom osobom, onda ni ti nisi naj ako te takvi privlace... e stari moj lijepo si ti to napisao ali nije uvijek tako, par zlih jezika, vjerovanje frendu, prazna baterija na mobu, alkohol i ljutnja upropaste par jako lijepih godina koje si s nekim proveo, a to ne znači da tebi nekaj nedostaje ili da ti je partner pokvaren jednostavno splet nesretnih okolnosti ne mora svaki put netko biti kriv jednostavno se posložilo kak nije trebalo i eto ti vraga Da, ali govorimo o varanju partnera i zaticanju partnera kako vas vara s nekim drugim... Ne govorimo o tracevima, nesretnim okolnostima... govorimo o tome da primjerice ti decka zatekneš sa drugom u krevetu (smatraš to nesretnom okolnošcu?). _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 15:56 | |
| - Goran je napisao/la:
Da, ali govorimo o varanju partnera i zaticanju partnera kako vas vara s nekim drugim... Ne govorimo o tracevima, nesretnim okolnostima... govorimo o tome da primjerice ti decka zatekneš sa drugom u krevetu (smatraš to nesretnom okolnošcu?). da znam, ja sam ti sam navela svoj primjer gdje meni nije nikaj falilo a ni on nije pokvarenjak neg jednostavno previše se toga poklopilo a znam da me je volio i sve to bla, bla ali eto dogodilo se | |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 16:04 | |
- Goran je napisao/la:
Da, ali govorimo o varanju partnera i zaticanju partnera kako vas vara s nekim drugim... Ne govorimo o tracevima, nesretnim okolnostima... govorimo o tome da primjerice ti decka zatekneš sa drugom u krevetu (smatraš to nesretnom okolnošcu?). da znam, ja sam ti sam navela svoj primjer gdje meni nije nikaj falilo a ni on nije pokvarenjak neg jednostavno previše se toga poklopilo a znam da me je volio i sve to bla, bla ali eto dogodilo se Ljubav nije izuzetak, u svakom podrucju života ti se ponekad desi da nešto izgubiš zbog spleta nesretnih okolnosti, a da nisi ni malo kriv. Mada su ljubavni gubici možda stvarno najbolniji... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 16:09 | |
| - Goran je napisao/la:
Ljubav nije izuzetak, u svakom podrucju života ti se ponekad desi da nešto izgubiš zbog spleta nesretnih okolnosti, a da nisi ni malo kriv. Mada su ljubavni gubici možda stvarno najbolniji... eto upravo sam to i htjela dočarati da ne moraš uvijek ti biti kriv, nisu vjeruj mi ja sam izgubila i ljubav i prijateljicu, i jače me je pogodila njena rekla bi čak izdaja jer takvo što nisam od nje očekivala ni u najgorim noćnim morama | |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 16:18 | |
- Goran je napisao/la:
Ljubav nije izuzetak, u svakom podrucju života ti se ponekad desi da nešto izgubiš zbog spleta nesretnih okolnosti, a da nisi ni malo kriv. Mada su ljubavni gubici možda stvarno najbolniji... eto upravo sam to i htjela dočarati da ne moraš uvijek ti biti kriv, nisu vjeruj mi ja sam izgubila i ljubav i prijateljicu, i jače me je pogodila njena rekla bi čak izdaja jer takvo što nisam od nje očekivala ni u najgorim noćnim morama To je možda i najbolnije. Kad te razocara i iznevjeri onaj u koga imaš apsolutno povjerenje. Zato se ponekad cini da su u pravu oni koji kažu da se za nikog ne treba previše vezati, mada je to puno lakše reci nego uciniti... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 16:21 | |
| - Goran je napisao/la:
To je možda i najbolnije. Kad te razocara i iznevjeri onaj u koga imaš apsolutno povjerenje. Zato se ponekad cini da su u pravu oni koji kažu da se za nikog ne treba previše vezati, mada je to puno lakše reci nego uciniti... je bolno je jako i treba dugo vremena da opet vratiš vjeru u ljude, ali od tada pušeš i na hladno i nema apsolutnog povjerenja u nikog | |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... sri 5 stu - 16:43 | |
- Goran je napisao/la:
To je možda i najbolnije. Kad te razocara i iznevjeri onaj u koga imaš apsolutno povjerenje. Zato se ponekad cini da su u pravu oni koji kažu da se za nikog ne treba previše vezati, mada je to puno lakše reci nego uciniti... je bolno je jako i treba dugo vremena da opet vratiš vjeru u ljude, ali od tada pušeš i na hladno i nema apsolutnog povjerenja u nikog To ti nije dobar stav. Uvijek moraš imati neki univerzalni stav prema svemu, ocekivati sve i ne dozvoliti da te bilo što iznenadi. Ne možeš zbog jednog negativnog dogaðaja izgubiti povjerenje u sve oko sebe. Da si nakon toga oprezniji, to je normalno, ali ne smiješ gibiti povjerenje u dobre ljude oko sebe. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 11 stu - 18:59 | |
| Jeb...bi im...pola familije... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 11 stu - 19:27 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 11 stu - 19:27 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... uto 11 stu - 19:37 | |
| desty...kakav ti je ovo potpis? |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... | |
| |
| | | | Što biste učinile da saznate da vas ... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 500 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 499 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana sub 2 stu - 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|