|
| Što biste učinile da saznate da vas ... | |
|
+7Blizanka Stella D_DoLL Lajka mala mazica Goran DaRkAnGeL 11 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Što biste učinile da saznate da vas ... 23.10.08 16:22 | |
| First topic message reminder :... vara s najboljom frendicom. Dapače, zatekli ste ih uspaljene u vašem zajedničkom krevetu :bumbum: ...pih. Kakve vam misli padaju na pamet? Tko bi izašao živ iz te bitke? |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 11.11.08 19:41 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 11.11.08 19:43 | |
| |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 18.11.08 17:24 | |
| Bravo Danira, super komentar, želim da ti i dalje u ljubavi cvjetaju ruže! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| | | | Stella Početnik
Broj postova : 31 Godine : 34 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 19.11.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 20.11.08 21:47 | |
| rasplakala sa | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 08.08.09 10:53 | |
| stav bih uradila ...nista ...pokupila se i otisla ...i ...pokusala svatiti da nisu svi isti...i da ne treba ...gubit povjerenje ...u sve ...zbog pojedinaca... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 11.08.09 19:13 | |
| Mudar zaključak B.! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 11.08.09 20:24 | |
| jesi vidjeo kako ja to mudro zborim.... : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 11.08.09 21:47 | |
| Uff srce bi mi puklo...ne znam zbog koga više ..nje ili njega | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 11.08.09 22:56 | |
| Ništa pokupila bi svoje dijete i otišla bez ikakvog objašnjenja...pa nije jedini na svijetu...već bi ja to nekako prežvakala.. | |
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 23.08.10 10:31 | |
| - blizanka je napisao/la:
- sta bih uradila ...nista ...pokupila se i otisla ...i ...pokusala svatiti da nisu svi isti...i da ne treba ...gubit povjerenje ...u sve ...zbog pojedinaca...
jos mi se misljenje od zadnjeg odgovora nije promjenilo znaci isto je kao i prije godinu ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 29.08.10 16:24 | |
| za prvu reakciju pozvala bi drugu prijateljicu koja zna kastrirati Znam da me ni jedan ni drugi više ne bi ni čuli ni vidjeli. Ljubav je sveta... prijateljstvo je blago... ako oni to naprave... to onda nije bilo ni dio svetinje ni dio blaga.. to je bila bežuterija s kojom smo se zavaravali da nešto vrijedi Naravno da bi bila povrijeđena.. jer obično si se okretao jednoj od tih osoba kad ti je trebala pomoć... ali nadam se da ako se to ikad dogodi (a nedaj Boginjo) da će iskrsnuti pravi prijatelji da mi budu oslonac | |
| | | dinaaa Početnik
Broj postova : 18 Datum registracije : 31.08.2010
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... 03.09.10 17:18 | |
| što se mene tiće, ja bi iz te priće izašla najživlja......shvatila bi ko su govna koja se me štopala u životu i otrčala dalje... | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Što biste učinile da saznate da vas ... | |
| |
| | | | Što biste učinile da saznate da vas ... | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 534 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 534 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|