|
| Ljubavnica kao status....? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Ljubavnica kao status....? 11.05.10 18:10 | |
| Da li je iskljucivo ljubav ta koja dovede do toga da zena izabere za sebe status ljubavnice?
Sta mislite da li je samo ljubav u pitanju ili ipak ima i drugi razlog zasto biti "druga"? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? 11.05.10 19:47 | |
| Ja ne znam drugi razlog zbog kojeg bi žena bila druga,niti smatram da je to njen izbor iako gledajući sastrane reklo bi se da pa mogla je da izabere drugačije,al zato kažem po meni je ljubav jer svaka žena želi da bude prva,pristati na manje od toga jedino ljubav prema toj osobi može je dovesti do tog "izbora". |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? 12.05.10 11:08 | |
| Ponekad ljubav za '' status'' ljubavnice nije bitna, jer se nađu dvije iste osobe. Ponekad su obadvije osobe u braku ili vezi , a njima to odgovara , taj status '' drugoga'' tj. možda oni to zapravo ne doživljavaju kao to da su '' drugi''. Njima je to u redu, mogu tako živjeti na dvije strane . Pa sad ko voli nek izvoli. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? 12.10.11 21:44 | |
| ..pojma nemam, ali vjerujem da nije samo ljubav..neke žene jednostavno moraju ..trebaju iz samo njima znanih razloga imati i šarati sastrane ili biti nečije ljubavnice. Isto kao i muškarci, nije uopče bit bilo žensko muško, več su to takvi ljudi. Ne generaliziram ima i muškaraca i žena koji nađu ljubav sastrane, kod njih vjerovatno ona igra veliku ulogu, a opet ima onih kojima je potreban samo seks. | |
| | | Buby30 Početnik
Broj postova : 43 Godine : 42 Datum registracije : 06.09.2011
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? 14.10.11 10:17 | |
| NE nije ljubav iskljucivo ta koja vodi status ljubavnice...rekla bi da je LOVA..
Iako, da, znam curu koja se zaljubila u ozenjenog muskarca, i on u nju....to ne skrivaju ali on se ne zeli rastaviti...zasto? ako je brak propao slucaj...odgovor lezi u djeci.... | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? 14.10.11 10:37 | |
| najveca glupost je razlog djeca ..u to me niko ne moze ubijediti da je djeci bolje da zive uz roditelje gdje nema ni ljubavi ni topline...zato pustimo djecu kao razlog ...nego jednostavno reci nije mi dovoljno stalo da bih se razveo ......a za status zasto si izabiru da su druge ..to zavisi od zene do zene ....tj svaka ima svoj razlog ..neko iz zabave ..neko iz koristi ..neko cisto iz ljubavi ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Buby30 Početnik
Broj postova : 43 Godine : 42 Datum registracije : 06.09.2011
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? 14.10.11 10:39 | |
| mozda je tebi glupost to.....alli njima npr nije... | |
| | | Blizanka Administratorica
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Ljubavnica kao status....? | |
| |
| | | | Ljubavnica kao status....? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 62 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 62 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|