Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Facebook status: Bigamista

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Gost
Gost

Facebook status: Bigamista Empty
PostajNaslov: Facebook status: Bigamista   Facebook status: Bigamista I_icon_minitime07.08.10 19:18

Žena preko sajta za druženje saznala da njen muž ima drugu suprugu, kojom se oženio u Diznilendu.

Linda Frens iz Klivlenda udala se 2005. godine u Italiji za Džona Frensa. Živeli su kao i svaki drugi venčani par, ali je muž nakon nekog vremena počeo previše često da putuje, navodno zbog posla.

"Mislila sam da ima ljubavnicu. Konačno sam shvatila da nešto nije u redu kada je navodno otputovao u Kinu poslom, a kod kuće sam pronašla njegov pasoš", rekla je Linda (41).

Ona je u očajanju počela da traži bilo kakve informacije po sajtu Facebook.

"Tražila sam profil žene za koju sam mislila da mu je ljubavnica. Bila sam potpuno šokirana kada sam na njenom profilu pronašla album sa njihovog venčanja, sa oko 200 slika".

Na slikama je ugledala svog muža obučenog kao princa iz bajke, kako se u Diznilendu ženi ženom u kostimu Uspavane lepotice.

Linda je odmah kontaktirala advokate, koji su istragom utvrdili da njen brak sa Džonom nije bio zakonit, jer venčani list nikada nije bio zvanično zaveden.

izvor

Citat :
Na slikama je ugledala svog muža obučenog kao princa iz bajke, kako se u Diznilendu ženi ženom u kostimu Uspavane lepotice.

Facebook status: Bigamista 73820 Facebook status: Bigamista 73820 Facebook status: Bigamista 73820
[Vrh] Go down
Firefly
Totalno relaxiran
Firefly

Female
Scorpio Snake
Broj postova : 1149
Godine : 35
Datum registracije : 06.07.2010

PostajNaslov: Re: Facebook status: Bigamista   Facebook status: Bigamista I_icon_minitime07.08.10 19:48

OMG
jadna žena ..
i na kraju je još otkrila da nije pravovaljano udata već 5 godina ...
[Vrh] Go down
black-devil
Zagrijao tipkovnicu
black-devil

Female
Aries Rooster
Broj postova : 475
Godine : 43
Datum registracije : 28.07.2010

PostajNaslov: Re: Facebook status: Bigamista   Facebook status: Bigamista I_icon_minitime07.08.10 20:17

Rekoh ja davne 2001 godine da treba internet da se odjavi skroz Facebook status: Bigamista 12363
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Facebook status: Bigamista   Facebook status: Bigamista I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Facebook status: Bigamista
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ljubavnica kao status....?
» Status na Facebooku spasio ga od zatvora
» Na sastanku NATO-a u Tallinu rasprava o aplikaciji BiH za status MAP-a
» Napao suprugu jer nije kliknula "like" na njegov status
» Kako bračni status utječe na vaše zdravlje