|
| Facebook status: Bigamista | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Facebook status: Bigamista 07.08.10 19:18 | |
| Žena preko sajta za druženje saznala da njen muž ima drugu suprugu, kojom se oženio u Diznilendu. Linda Frens iz Klivlenda udala se 2005. godine u Italiji za Džona Frensa. Živeli su kao i svaki drugi venčani par, ali je muž nakon nekog vremena počeo previše često da putuje, navodno zbog posla. "Mislila sam da ima ljubavnicu. Konačno sam shvatila da nešto nije u redu kada je navodno otputovao u Kinu poslom, a kod kuće sam pronašla njegov pasoš", rekla je Linda (41). Ona je u očajanju počela da traži bilo kakve informacije po sajtu Facebook. "Tražila sam profil žene za koju sam mislila da mu je ljubavnica. Bila sam potpuno šokirana kada sam na njenom profilu pronašla album sa njihovog venčanja, sa oko 200 slika". Na slikama je ugledala svog muža obučenog kao princa iz bajke, kako se u Diznilendu ženi ženom u kostimu Uspavane lepotice. Linda je odmah kontaktirala advokate, koji su istragom utvrdili da njen brak sa Džonom nije bio zakonit, jer venčani list nikada nije bio zvanično zaveden. izvor - Citat :
- Na slikama je ugledala svog muža obučenog kao princa iz bajke, kako se u Diznilendu ženi ženom u kostimu Uspavane lepotice.
|
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Facebook status: Bigamista 07.08.10 19:48 | |
| OMG jadna žena .. i na kraju je još otkrila da nije pravovaljano udata već 5 godina ... | |
| | | black-devil Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 475 Godine : 43 Lokacija : Austrija, Bec Datum registracije : 28.07.2010
| Naslov: Re: Facebook status: Bigamista 07.08.10 20:17 | |
| Rekoh ja davne 2001 godine da treba internet da se odjavi skroz | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Facebook status: Bigamista | |
| |
| | | | Facebook status: Bigamista | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 77 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 77 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|