|
| Iskrenost | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Iskrenost 24.04.10 21:15 | |
| Da li ste uvijek ali bas uvijek potpuno iskreni prema prijateljima, dečku/curi, na poslu... Smatrate li da je to doba ili losa osobina ako si potpuno iskren. Mnogi smatraju da je to naivno i glupo.
Da li se uopce isplati biti takav??? |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Iskrenost 24.04.10 21:31 | |
| Isplati se biti iskren bar ja tako mislim,ja se osjećam bolje kad sam iskrena i poštenije je prema osobama koje me okružuju.Dobra osobina je samo što nekad radi iskrenosti možeš na*ebati pa nekad bolje ni ne lagati samo prešutjeti iako dođe na isto.Ne,nisam baš uvijek iskrena,nisu to neke spletke,laži jednostavno nešto zadržim i za sebe. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Iskrenost 24.04.10 21:40 | |
| Iskrenost je jedna od vrlina koje najviše cijenim, no nemoguće je uvijek biti savršeno iskren, nekad moraš lagati kako bi spriječio neko zlo. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Iskrenost 24.04.10 21:43 | |
| Mislim da je i najgora istina bolja od najlepse lazi... Ko razume shvatice |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Iskrenost 24.04.10 23:48 | |
| - black-angel je napisao/la:
- Mislim da je i najgora istina bolja od najlepse lazi... Ko razume shvatice
Slazem se... Trudim se da uvek budem iskrena, a ako vec necu da slazem da nekog nebi povredila- jednostavno precutim... | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Iskrenost 24.04.10 23:49 | |
| - black-angel je napisao/la:
- Mislim da je i najgora istina bolja od najlepse lazi... Ko razume shvatice
U potpunosti se slazem... |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Iskrenost 25.04.10 11:46 | |
| - Goran je napisao/la:
- Iskrenost je jedna od vrlina koje najviše cijenim, no nemoguće je uvijek biti savršeno iskren, nekad moraš lagati kako bi spriječio neko zlo.
Slažem se sa Goranom , nemoguće je uvijek biti savršeno iskren, iako recimo postoje osobe prema kojima sam iskrena do kraja, pa čak i do onoga kada ta iskrenost boli, isto tako očekujem tj. dobivam od njih isto to. Takve su osobe moji pravi prijatelji i želim uvijek od njih istinu ma koliko ona bila bolna i možda se ja toga trenutka ne slagala sa njima i odbijala to, na kraju ipak neka budu savršeno iskreni. A laskanje i lažnu iskrenost ne volim. Mislim na ono kada kažemo nešto iskreno ali ne kažemo do kraja , to je isto kao kad nešto napišem i ostavim točkice na kraju.....ili ti ga nedorečenost. To nikako ne volim ili reci ili ne govori ništa. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Iskrenost 27.06.10 17:24 | |
| Iskrenost pre svega |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Iskrenost 27.06.10 17:47 | |
| - Niky je napisao/la:
- A laskanje i lažnu iskrenost ne volim. Mislim na ono kada kažemo nešto iskreno ali ne kažemo do kraja , to je isto kao kad nešto napišem i ostavim točkice na kraju.....ili ti ga nedorečenost. To nikako ne volim ili reci ili ne govori ništa.
slazem se ili istina do kraja ili suti _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Iskrenost 27.06.10 17:58 | |
| jesam zbog sebe
Zadnja promjena: len; 07.07.10 17:27; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Iskrenost 30.06.10 18:40 | |
| Sve sto se gradi na temeljima iskrenosti moze prerasti u nesto veliko...ako se gradi na lazima jedna povlaci drugu..ne samo sto uvlacimo druge u svoje lazi vec i postajemo i sami zrtve te svoje lazi.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Iskrenost | |
| |
| | | | Iskrenost | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 286 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 286 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|