|
| Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
+18Gerilla nitapita jaro1968 Niky mari mihaela Rokerka FireWalker* sime Slatka tajna Zoki Dita von Teese Ary Blizanka teaa Kikica Goran DjBjelovarcanin 22 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 23.04.10 10:59 | |
| First topic message reminder :
pozdrav passion | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 10:45 | |
| sad baš pokušavam da se prisetimšta sam sanjao ali nikako ne ide..uglavnom ništa strašno nije bilo.. : kkao li nam Passuljica spavala i da li je sanjala nešto??.. Ma ona je naša Princeza na zrnu passulja.. |
| | | DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 10:52 | |
| | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:15 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:19 | |
| Ja zaboravio da Blizanka ne pije pivu, budemo je Tornado, Fire i ja popili, a tebi B. evo nešto drugo... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| | | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:20 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:21 | |
| Dok ona dođe, led se otopi prijatelju... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:24 | |
| pozdravv ... ma koja limunada...mmmmmmm...hvala bas kako treba ..ne brini tornado za led ...zna on koliko meni leda treba ..i zivili vi meni tako vrijedni ..sta ste svasta uradili svaka vam cast _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:35 | |
| ee tek sad videh koliko imam postova.. ...Živeli!!.. |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:36 | |
| zivio Tornado.. i puno ..puno da ih jos sa nama napravis ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:39 | |
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:43 | |
| tooo se trazi samo nastavi ..i ako moze vise od dvije nule ..jer za tren naberu se postovi .. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:45 | |
| moraću onda da se kloniram i nema problema.. |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:50 | |
| bez klonova .. Mazo... .Mima ...brzooo uzinaaaa... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:52 | |
| Ja cu samo jagode... | |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 15:55 | |
| Hej seko, ja ću tebi maznuti lizu sa avatara, a ti navali na jagode haha : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 16:08 | |
| |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 16:10 | |
| A ne znam ja...vi ste joj uzeli lizu...tacnije Goran...nek on vidi sta ce | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 16:37 | |
| Dobar dan |
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 16:40 | |
| dann Bleky...jesi se umorila ..ima li sunca : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 16:43 | |
| ejj superrrr... ali zato ne daj da te iducu zarobe : : _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) 28.04.10 16:45 | |
| valjda nece zarobili me prolu i predproslu |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
| |
| | | | Kava, rakija, chat... forumski caffe :) | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :) » Kava, rakija, chat... forumski caffe :)
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 37 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 37 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943488. in 18075 subjects
|
|