|
| Novac u rukama ublažava osjećaj boli | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 20.04.10 11:01 | |
| Novac je bolji lijek od bilo kojeg analgetika, otkriva niz provedenih istraživanja. To je još jedna potvrda da uistinu svaka reakcija u životu dolazi iz glave. Znanstvenici sa sveučilišta u Minnesoti proveli su niz istraživanja koja su otkrila da ljudi koji drže novac u rukama prije ispitivanja boli osjećaju manju neugodnost... ... od onih koji ne drže novac. Smatra se da je to zato što novac kod ljudi izaziva pojačan osjećaj vlastite vrijednosti i sigurnosti. To je još jedna potvrda da svaka reakcija na bilo koju životnu situaciju dolazi 'iz glave'. Ovo je istraživanje vrlo zanimljivo, jer je poznato da ljudi troše ogromne količine novca na lijekove protiv bolova, a sada je otkriveno da je za ublažavanje boli dovoljan i snop novčanica u rukama koji budi pacijentov osjećaj sigurnosti. Otkriveno je i da bol ublažava fotografija na kojoj su nam dragi ljudi, stoga kad idući put budete išli na bolne pretrage, ponesite novac, a ako ga nemate, ponesite fotografiju voljenih osoba. (vijesti.ba / tportal.hr) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 20.04.10 11:12 | |
| O imam oko sebe ljude kod kojih je se to pokazalo jako točno. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 16.05.10 15:42 | |
| Onda ću se razboljeti jako uskoro... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 16.05.10 15:51 | |
| Nije tako kod svih, ja sam sva u panici kad imam novac u ruci... ne volim ga, mrzim kad ga imam previše jer moram paziti na njega itd itd... Možda je to zato što sam navikla sve rješavati karticama... A možda i zato što mi novac ne znači ništa u životu .. preživjet ću i bez njega, a inače tijekom mog života, najsretnija sam bila u periodima kad sam ga najmanje imala... edit: i fulll sam zdrava, Gorane |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 16.05.10 16:37 | |
| Meni je kartica sredtvo plaćanja.Da imam gotovinu...nestala bi u roku odmah...e onda bi boljelo. Ovako mi je lakše...kao | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 17.05.10 0:10 | |
| Pare nisu problem,jer ih nema. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 17.05.10 14:32 | |
| Tako je Dita _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 17.05.10 14:38 | |
| eto mi lijek protiv glavobolje |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 12.11.11 20:44 | |
| ..novac u rukama mi umanjuje nam brige i probleme ali samo zato što mi znači frižider napunjen namirnicama, plaćene račune, manje napetosti u kući, više mira, ali i kada ga nemamo u rukama, snalazimo se, pa nije novac sve na svijetu, niti će mi umrtviti živac u zubu ako me isti boli, no olakšava život . Samo ako ga baš predugo nema, stvara nervozu i brige, kao i svima. | |
| | | Rubin Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 233 Godine : 27 Lokacija : Zagreb/Trnje Datum registracije : 10.11.2011
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 12.11.11 21:43 | |
| Ljudi su u današnje vrijeme previše opsjednuti novcem jer se danas zaista ne može živjeti bez novca. NAžalost, takvo je vrijeme došlo | |
| | | tija Početnik
Broj postova : 73 Godine : 57 Datum registracije : 02.01.2012
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli 04.01.12 19:32 | |
| - Kikica je napisao/la:
- ..novac u rukama mi umanjuje nam brige i probleme ali samo zato što mi znači frižider napunjen namirnicama, plaćene račune, manje napetosti u kući, više mira, ali i kada ga nemamo u rukama, snalazimo se, pa nije novac sve na svijetu, niti će mi umrtviti živac u zubu ako me isti boli, no olakšava život . Samo ako ga baš predugo nema, stvara nervozu i brige, kao i svima.
kao što kikica kaze novac mi neće umanjit neku tjelesnu bol al bome kolko god mi govorili da novac nije sve bez njega se niti u crkvu ne može.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Novac u rukama ublažava osjećaj boli | |
| |
| | | | Novac u rukama ublažava osjećaj boli | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 268 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 268 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|