| Koliko ste samokritični ? | |
|
+13Ketica enigma_ bonaca len Teioo Kikica Goran Slatka tajna Blizanka mihaela Dita von Teese Rokerka teaa 17 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Koliko ste samokritični ? 17.04.10 23:25 | |
| I da li težite ka perfekcionizmu? |
|
| |
teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 17.04.10 23:29 | |
| Dosta se preispitivam...sve svoje odluke i poteze.To me stalno prati.Ako nešto i pogriješim...lupam glavu dok ne dovedem to na čistac.Ali se ne živciram baš previše...sutra je uvijek novi dan | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 17.04.10 23:33 | |
| ponekad pomislim u svoj toj mojoj samokritičnosti da pomalo preterujem, i gledam uvek da sve što radim bude cakum-pakum po mojim nekim kriterijumima vrdnosti... |
|
| |
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 17.04.10 23:38 | |
| nisam samokritična...ako nešto nije kako treba...nije se dalo...nema tu šta da se nerviram.... | |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 18.04.10 0:39 | |
| Auu..i previse..to bas zna da me umori..ta moja teznja ka perfekcionizmu,o samokritici da ne pricam..zato cesto za sebe kazem da trazim dlaku u jajetu. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 18.04.10 0:47 | |
| Nikako ,prelijep ,prefektan ,ma sve naj... Al se navalja gluposti za samo 5sec. Samokritican naravno ,uvijek polazim od sebe... |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 18.04.10 0:58 | |
| Ah...perfekcionizam mi je u DNK strukturi...
A i mnogo sam samokriticna ...mnogo... | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 18.04.10 16:00 | |
| Dosta sam samokritična,sama sebi idem na živce s time,preispitujem svoje odluke,poteze sve i uvijek nađem neku manu pa idem dok ne mislim da je baš tako perfektno. |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 18.04.10 16:12 | |
| Uvijek se preispitujem da li sam ovo uradila dobro ili ne ..da li smetam ili ne ...u zadnje vrijeme se ucim da ne razmisljam vise tako ...polako mi uspijeva ...sve vise svatam da ne trebam biti samokriticna jer ako nesto nije dobro naci ce se odmah neko da mi to saopsti a perfekcionist nisam nikad bila _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Slatka tajna Totalno relaxiran
Broj postova : 1523 Godine : 40 Lokacija : Osijek Datum registracije : 14.04.2010
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 22.04.10 17:48 | |
| jako sam samokritičan što god napravim uvijek mislim da sam mogao bolje | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 24.04.10 12:49 | |
| Idem iz krajnosti u krajnost, nekad stvarno težim perfekcionizmu u nekim poslovima, nekad sam užasno površan... Dosta sam samokritičan... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 11.05.10 10:03 | |
| - teaa je napisao/la:
- Dosta se preispitivam...sve svoje odluke i poteze.To me stalno prati.Ako nešto i pogriješim...lupam glavu dok ne dovedem to na čistac.Ali se ne živciram baš previše...sutra je uvijek novi dan
I ja se preispitujem..uvijek analiziram bezpotrebno i bezveze..ali uvijek jako pazim da moji postupci ne diraju one do kojih mi nije stalo...ali zato one koje volim ne štedim uopče...hebemu kod mene sve naopako.... Nisam perfekcionist ...ne grize me previše ako nešto nije po PSu...malo..možda | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 01.06.10 21:12 | |
| kako kad |
|
| |
Teioo Totalno relaxiran
Broj postova : 1670 Godine : 30 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 15.04.2009
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 01.06.10 23:28 | |
| Puno previše. Oko svega. Izgleda, postupaka.. Kod izgleda mi sve smeta. A kod postupaka sve preispitujem milijun puta. Razmišljam da sam sigurno krivo postupila, da sam trebala možda poslušati nekog drugog ili jednostavno razmisliti bolje. No onda ako sam ipak ispravno učinila onda me to razveseli (: Trebala bih više vjerovati u sebe. | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 29.06.10 11:07 | |
| Jako ..jako sam samokriticna :mlat: _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 30.06.10 9:42 | |
| Nekad i previše. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 30.06.10 11:44 | |
| nekad manje, nekad vise...nastojim da bude sve manje i sto sam starija i je tako |
|
| |
len Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 470 Datum registracije : 23.06.2010
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 30.06.10 12:47 | |
| Jesam | |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 09.01.11 18:05 | |
| nema mi ravnog u tome |
|
| |
bonaca Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 414 Godine : 47 Datum registracije : 16.03.2010
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 03.02.11 11:16 | |
| poprilicno... smatram da uvijek moze bolje pa nekad bude i glavom kroz zid... | |
|
| |
enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 03.02.11 22:47 | |
| Negde sam procitala da nije dobro po nas sto smo previse samokriticni.To preispitivanje moze biti kobno po nas. No, nek' je...meni je kroz zivot mnogo bilo lakse ovako, a nauka govori drugo... Najstrozija sam prema sebi, i uvek sama sebe iskritikujem, bolje ja, nego neko drugi | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 03.02.11 22:59 | |
| Da, nije dobro biti previše samokritičan, a ja se i dalje ne mogu riješiti te navike. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
enigma_ Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 119 Godine : 56 Datum registracije : 02.02.2011
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 03.02.11 23:10 | |
| - Citat :
- Da, nije dobro biti previše samokritičan, a ja se i dalje ne mogu riješiti te navike.
Ne mislim da je to navika, vec da smo tako vaspitani. Verovatno nam je lakse da nadjemo u sebi gresku, nego u nekom drugom, bar je kod mene tako. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? 03.02.11 23:13 | |
| Mada je činjenica da je pretjerana samokritičnost ponekad kontraproduktivna. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Koliko ste samokritični ? | |
| |
|
| |
| Koliko ste samokritični ? | |
|