|
| Takmicenje u odvikavanju od pusenja | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Takmicenje u odvikavanju od pusenja 12.04.10 7:33 | |
| Nacionalna kampanja i takmičenje u odvikavanju od pušenja "Ostavi i pobedi 2010" biće sprovedeno na teritoriji Srbije od 12. aprila do 29. maja, saopštio je danas Institut za javno zdravlje "Milan Jovanović Batut". Pobednike očekuju vredne nagrade Pušači koji žele da ostave duvan i njihovi podržavaoci mogu da se prijave za takmičenje od 12. aprila do 30. aprila, a učesnici bi trebalo da prestanu da puše najkasnije 1. maja. Pobednici takmičenja biće proglašeni 31. maja 2010. godine, na Svetski dan bez duvanskog dima, a njima će biti dodeljene nagrade na okružnom i nacionalnom nivou, dodaje se u saopštenju. Kampanja odvikavanja od pušenja "Ostavi i pobedi" do sada je šest puta organizovana u Srbiji, a u tim akcijama učestvovalo je oko 17.000 pušača i više od 12.000 nepušača. Blic online ------------------- Jutros kad sam cula na radiju bas sam se iznenadila. Svidja mi se ideja, jer ko nema neki razlog ili podstreh da ostavi pusenje, eto mu prilike. Super je ovo...Mislim da cu da nateram i mamu da se takmici | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Takmicenje u odvikavanju od pusenja 12.04.10 8:41 | |
| Super da ideja,ko voli nek izvoli ja se osobno ne bi prijavila jer ni ne želim prestati pušiti al za one koji žele,a nisu motivirani je super |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Takmicenje u odvikavanju od pusenja 12.04.10 8:42 | |
| ko te pita Ana ..ja prijavila tebe .. Gorana i Blacky ...ima da idete .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Takmicenje u odvikavanju od pusenja 12.04.10 8:45 | |
| fora...za one koje se žele ostavit pušenja.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Takmicenje u odvikavanju od pusenja 12.04.10 8:45 | |
| :looool:hohoho evo već bacam cigaru iz ruku B. srce znaš da samnom ne ide na silu ništa |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Takmicenje u odvikavanju od pusenja | |
| |
| | | | Takmicenje u odvikavanju od pusenja | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 119 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 119 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|