|
| Zdravko Colic | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Zdravko Colic 09.04.10 20:05 | |
| First topic message reminder :
Zagrli me
Ne trebas mi nista reci svoju proslost, svoje ime ako ce ti biti lakse zagrli me, zagrli me
Uzecu te u narucje da te cuvam usred zime grijace te moje tijelo zagrli me, zagrli me
Zagrli me oko vrata oluja se dize ne moze ti vjetar nista ako pridjes blize ako pridjes blize
Ukrao bih srecu za nas kupio bih, nemam cime jedino si moje blago zagrli me, zagrli me
Ne trebaju tebi draga ove pjesme, ove rime najvise je sto se moze zagrli me, zagrli me |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:35 | |
| Pjesmo moja
Pjesmo moja, zakiti se cvijetom pjesmo moja, zamirisi svijetom jos sva srca ohladnjela nisu poznace te pjesmo po mirisu
Poznace te da si cedo milja da ti ljubav, majka i dadilja da si rada pjevati o slasti razumijece sto ne umijes kaz'ti
Pjesmo moja, vec si na poletu pozdravi mi sve na ovom svijetu pozdravi mi slavlje i golube i sva srca sto se silno ljube |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:36 | |
| Nevjera
Mala, to mi je hvala sto si uz mene upoznala svijet mada gledam te sada nisi ti bila spremna za let
Ma da, kako da ne ma ja sam krivac za sve mala, igraj dok mozes svako zasija samo na tren
Mala, i sunce zadje ljepota prodje i zanos njen ma da, kako da ne ma ja sam krivac za sve
Ref. Kome si se dala slatka moja mala sto me nisi cekala cak ni dva-tri dana nisi mogla sama pazi, mala, kome dajes srce da mi lome
Vera, Vera, Vera, to za tebe bila je afera Vera, o Vera bila si mi nevjera
Mala, to mi je hvala sto si uz mene upoznala svijet mada gledam te sada nisi ti bila ni spremna za let
Ma da, kako da ne ma ja sam krivac za sve
Ref.
Ti si meni bio vise nego mio ti si bila cijeli moj svijet io sono io, zbogom i adio ma sva si na mene, tu nema dileme ja sam te naucio sve |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:36 | |
| Los glas
Ref. Los glas, los glas los glas, los glas, los glas
Zli jezici svakog dana pricaju da sam mangup, da sam los prema tebi takav nisam nikada i sa tobom hocu jos
Hocu jos, jos, jos hocu jos, jos, jos bas me briga za los glas hocu jos, jos, jos hocu jos, jos, jos to su gluposti za nas
Ref.
I o tebi ljudi svasta pricaju pa ja cujem Bog zna sta prvo tebe pitacu za istinu pa cu znati sta je sta
Taj zavidljivi svijet i ti tracevi zli i te pokvarene namjere sto ruse nas san tebe cuvacu ja, mene cuvaces ti to je dovoljno za ljubav neka znaju sada svi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:37 | |
| Lose vino
Ne vjeruj mi nocas svakog casa nudit' cu ti vise ne vjeruj mi kad gitara svira i padaju kise iz zlatnih visina sve je to od loseg vina
Ne ljubi me nocas bit' ce suza, stihovi ce teci ne slusaj me, mala, jer ces cuti sto ne zelim reci i nije istina sve je to od loseg vina
Ref. Ne gledaj me tako dok se ludi snovi mnoze prevaricu sebe srce nudi vise no sto moze i sto mu je sudbina sve je to od loseg vina sve je to od loseg vina |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:37 | |
| Hvala ti nebo
Zelena polja opet su tu i moja draga na prozoru pozdravljam pjesmom moj rodni kraj grije me k'o nekad njen zagrljaj
Ref. 2x Hvala ti nebo, hvala za sve hvala za svaki minut kraj nje
Procvale zove osjecam slast vino se toci meni u cast radosna je ona jos sam joj drag najljepse je stati pred kucni prag |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:39 | |
| Ajde idi
Ljubav je ko hasis kao oblak dima probaj da ga uhvatis a gdje ima dima tu i vatre ima pazi da ne izgoris
Tijelo zemlji tezi samo ti se lezi pada glava na jastuk ulica ti strma nebo ti se drma ljubav to je mamurluk
Ref: Ajde idi, ajde idi vidi neka ti se neko drugi svidi Ako ti se neko cik svidi onda me ostavi i idi
Ljubav je ko ra'tluk slatki bezobrazluk najbolja je u zoru na tebe sam kivan dodji mi na divan sta ces tu na prozoru |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:40 | |
| sad sam ja na redu
Prosla si pored mene ti kao da sam neki stranac nista od one ljubavi ciji ja sam bio znalac
Necu da molim necu ne s tim je svrseno zauvijek idi i ne okreci se i za tebe imam lijek
Ref. Sad malo ja kazem, ne sad malo ja kazem, ne
Kad se javis nisam kod kuce previse ucim boli me zub moras biti strpljpljiva malo mozda u petak a mozda i ne
Haj, haj, haj, nije vise maj haj, haj, haj, dosao je kraj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:41 | |
| Bar jedan ples
Nikad neces biti filmska diva a bas bi volio bilo bi dobro, e, kad bi moglo malo malo, samo malo, jedan dan Pula, Fest, Monte Karlo, Rim o, ti i ja, bili bi zbilja krasan par za film, za film, za film
E, da si makar balerina, sto bi volio bilo bi dobro, e, kad bi moglo malo malo, samo malo jednu noc urnebes, bio bi takav urnebes o, ti i ja, bili bi ovdje glavni par za ples, za ples, za ples
Ref. Steta bas, steta bas steta bar za ovaj ples mogli bi mozda i mi mogli bi kad mogu svi probajmo bar jedan ples, ples, ples
E, da si makar balerina, sto bi volio bilo bi dobro, e, kad bi moglo malo malo, samo malo jednu noc urnebes, bio bi takav urnebes o, ti i ja, bili bi ovdje glavni par za ples, za ples, za ples |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 09.04.10 20:41 | |
| April u Beogradu
Ref. Prolaze i vracaju se s lastama suncani i nasmijani dani opet je u mojoj dusi proljece da l' si djevojka il' zena sada ti
April u Beogradu uzaludno trazim usne jedne djevojke sto se divno mazi april u Beogradu miluje joj kosu ispod Savskog mosta to je mozda ona al' je drugi ljubi
Ref.
April u Beogradu jedno proslo doba nosim ga u mislima iz vojnickih soba april u Beogradu umorno se smjesi ispod Savskog mosta dok se sumrak sprema vise mene nema |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:54 | |
| Ako jednom budes sama
Ipak ja se nadam ako jednom budes sama da mi dodjes jer sam tvoj kao prije
Ako sama jednog dana budes ti ako tada jos u srcu budem tvom ti se vrati opet meni i zaboravi na proslost vise nikad nece biti kao prije
Svoje ruke sada drugom dajes ti i u mislima si sretna dok si s njim ali ipak ja se nadam ako jednom budes sama da mi dodjes jer sam tvoj kao prije
Ref: Daj, daj, daj, promijeni ovaj svijet daj, daj, daj, okreni napamet daj da barem vjerujem u dane sto ce doc' |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:54 | |
| Dovidjenja
Kod nas gori svijetlo, a vec je dan plavi tramvaj vozi svoj prvi krug tu ispred kuce mu je stanica idem, al' ostacu ti drug
Kod nas je tisina nijedan glas samo bije kisa i kuca sat dok sve jos nije losa navika idem, al' ostacu ti brat
Dovidjenja, dovidjenja nista novo, takvi rastanci su cesti ti u sobi, ja na cesti ja to znam, ja to znam, ja to znam ja to znam, ja to znam, ja to znam jer sam vec bio sam
Uzimam ti knjige i vracam kljuc mijenja se adresa i stari broj kad nemas bolji provod, javi se idem, al' prijatelj sam tvoj
Dovidjenja, dovidjenja ne da vrijeme ni da osjetis prazninu dok ti nije ko u kinu ja to znam, ja to znam, ja to znam ja to znam, ja to znam, ja to znam jer sam vec bio sam
Kad nemas bolji provod, javi se idem, al' prijatelj sam tvoj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:55 | |
| I sta tebe briga sta je radim
Mjesec dana evo kako se pomalo pretvaram da sam poslije tebe ostao, recimo, normalan ti se brines sta je radim, kao tebe to zanima otkad nisi ovdje sunce ne izlazi danima
Ref. I sta tebe briga sta je radim sta je radim i kako se vadim da l' sam dobro, prosjecno il' bijedno ionako tebi je svejedno svejedno, jedno je, svejedno, jedno je
Nisi znao kako da se ova iskra cuva da bi bila vatra treba nekad da se duva ti si blesav, ti bi hteo da te cekam sama telefonom kada zovem, uzasna galama
Svejedno, jedno je, svejedno, jedno je
Sve je divno, sve je krasno, dobro se osjecam trudim se kad poludim makar da normalno izgledam ako odes, mislila si, to ce me ubiti ali ja sam gubitnik koji zna gubiti
Ref.
Nije islo, ako ces posteno nije htelo i nije se dalo meni cet'ri od tries' dve noci to je malo, tako nece moci to je malo, pa je zato stalo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:55 | |
| Jedina
Ostani, da ti kazem nesto jos ostani, ovaj dan je bio los ostani, da ne budem vise sam jer je tuga sve sto znam
Pricaj mi, makar bajke bile to pricaj mi, ti ces otjerati zlo pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas
Ref. Ti si jedina od svih koja dodje kada treba ti si sunce moga neba tebi mogu reci sve
Ti si jedina od svih koja tajne moje cuva ti si moja ljubav prva za mnom podjes bilo gdje
Ostani, nisi ista, ali znas ostani, da mi opet snage das pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas
Pricaj mi, makar bajke bile to pricaj mi, ti ces otjerati zlo pricaj mi, nek me umire na cas tvoje ruke i tvoj glas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:57 | |
| Maslinasto zelena
Kao svitac na cigari kao zica na gitari e, a sto nocas zvijezde padalice boluju od nesanice e, a sto
Zato sto namiguje i mjesec od ahartije sve je kao i prije a opet drugacije
Ne sanjam te vise rado al' te sanjam opet cesto e, a sto sanjam, lete kao ptice tvoje noge plesalice e, a sto
Jer je u mom prozoru suskala do u zoru jedna grana zelena i na grani maslina
Ref. Maslinasto zelena to me podsjeca onda kad sam bio vojnik kako si me voljela tvoja maslinasto zelena to me podsjeca onda kad sam bio vojnik kako si me voljela
Ref.
Tvoja maslinasto zelena to me podsjeca onda kad sam bio vojnik kako si me voljela |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:57 | |
| Negdje na dnu srca
Donose vino domace prozori tvoji zaspace ne spustaj kad te nazovem sta cu, moram
Poneki osmijeh slagacu poneku srecu odglumicu i sve se lazem procice a znam da nece
Ref. Negdje na dnu srca duboko u meni nesto me tjera ej, tebi kao zeni
Negdje na dnu srca nesto me veze i sto sam stariji bit' ce mi sve teze
Sta ti je vrijeme donijelo il' bolje, sta je odnijelo od kako nismo zajedno al' svejedno
Sve da se nebo otvori i padnu zvijezda grozdovi ni jedna od njih, Natasa nije nasa
Ref.
Poneki osmijeh slagacu poneku srecu odglumicu i sve se lazem procice a znam da nece
Sve da se nebo otvori i padnu zvijezda grozdovi ni jedna od njih, Natasa nije nasa |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:58 | |
| Niciji i svaciji
Dan je ostao bez kremena tinja svitanje i zov je pticiji drugaciji sa one strane vremena staro pitanje da l' sam niciji il' svaciji
San je kao ladja ukleta tamom nosena preko prevoja i planina ko mirnu luku ugledam polja kosena krune seboja i malina
Da, opet sam snio kosute sedefne vode i jablana red o da, mjesec u mjeni pozude i poljubac njen ko bagremov med
Dlan je kao mapa lutanja srce skitnice traga citav vijek za cudima kad zapadnem u cutanja talas zitnice nosim kao lijek u grudima
Da, opet sam snio kosute sedefne vode i jablana red o da, mjesec u mjeni pozude i poljubac njen ko bagremov med
San je kao ladja ukleta tamom nosena preko prevoja i planina ko mirnu luku ugledam polja kosena krune seboja i malina
Dan je ostao bez kremena tinja svitanje i zov je pticiji drugaciji sa one strane vremena staro pitanje da l' sam niciji il' svaciji |
| | | Gost Gost
| Oj, djevojko, selen velen
Oj, djevojko, selen velen ne uzvijaj obrvama ne zadaji jad momcima i meni si jad zadala oj, djevojko, selen velen
Konja vodim, pjehe odim cizme nosim, a bos hodim hljeba nosim, a gladan sam vodu gazim, a zedan sam oj, djevojko, selen velen
Ref. 2x Obraza mi mog, ociju mi, znaj zbog tebe cu mlad otici u raj obraza mi mog, e, neka sam klet ili cu se tvojim zvati, il' mi valja mrijet |
| | | Gost Gost
| Rodjendanska pjesma
Najvise na svijetu mrzim rodjendane, a svoj posebno mrzim kad me gnjave gosti bilo grupno, bilo osobno
I uvijek iste pjesmice, stare gradske i uvijek torte svijecice i duvanje a starimo i slavimo meni je to bas neshvatljivo
Sve je glupo i sve mrzim volim ipak malo poklona mrzim kad me ljube tetke ujaci, uopste rodbina
Ja pjevam, sretan rodjendan happy birthday to you sretan rodjendan sretan rodjendan |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:59 | |
| Sjedni mi u krilo
Prosla je cijela vjecnost otkad smo pobjegli iz hladnog Knina i najzad posve sami pomalo pijani od zvijezda i vina
I okrecem, okrecem, okrecem tvoju plocu, cinim ti sve a tebe nocas sve mrzi i nekakav ludi te spopao smijeh, ludi smijeh
Ref. Sta da radim, hrabar sam u svemu sta da radim, od tebe imam tremu, imam tremu sve bi tako jednostavno bilo, o, o kad bi rekla, sjescu ti u krilo, o,o sve bi jednostavno bilo kad bi rekla to
Sta je u tvojoj glavi svice, a ti jos pricas, suplje price ti bi da igras karte ti bi da dosipas jos neko pice
I okrecem, okrecem, okrecem istu plocu stoput u krug i vec bi spavao tamo i sanjao nesto da ti nisi tu, da ti nisi tu
Ref.
Sve bi, o, o, jednostavno bilo, o, o kad bi rekla, sjescu ti u krilo, o, o |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 17:59 | |
| Stari moj
Koliko je prozora tu milion ih gleda u noc ni jedan od njih nije tvoj stari moj
A isto je vino i grijeh i ista dobrota i hljeb al niko od njih nije tvoj stari moj
I sjetices se pjesme, pjesme jer tu si makar svoj i sjetices se pjesme, pjesme i pjevaj stari moj
I sjetices se pjesme, pjesme jer tu si makar svoj i sjetices se pjesme, pjesme i bice puno bolje stari moj |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 18:00 | |
| Sto si prepotentna
Obicna, nedeljna dosada gledam te kroz prozor svoga stana tako ljepa, a sama
Prolazis, njises se lagano setas se, moja se kafa hladi nas je dvoje, a sami
Ref. 2x Hej, okreni se sto si prepotentna makar nasmjesi se sto si indolentna hej, okreni se, ucini nesto
Daj mi neki znak i ti si sama, a i ja sam sam i ti i ja, i ti i ja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zdravko Colic 20.04.10 18:01 | |
| Sto puta
Naizgled fantasticna, bombasticna a ustvari klasicna, romanticna upalim svjetlo, klik, kaze da je sram sve sto je meni sik, nju je toga blam
Ima svoja pravila, bravu mi je stavila svuda bi je ljubio, vrijeme bi izgubio uhvatim je na blef, kaze da sam lud nije mi cejf, ako, ako nije svud
Cudna ti je moja draga hoce, nece, samo vaga, hej
Ref. Moj Dragane, kod mene moze moj Dragane, do gole koze drago mi je sto s' tobom mogu sve zato sto puta bolja si od nje
Moj Dragane, za djidji-midji moj Dragane, samo mi pridji drago mi je sto s tobom mogu sve zato sto puta bolja si od nje
Glava me je zignula kad si mi namignula ti si moja lavica, ja sam lovokradica kad kazem kratko keks ti bi me na eks sa onom mojom je obavezno stres
Cudna ti je moja draga hoce, nece, samo vaga
Ref.
Cudna ti je moja draga hoce, nece, samo vaga
Sto puta, sto puta kod mene moze sto puta, sto puta do gole koze
Drago mi je sto s tobom mogu sve zato sto puta bolja si od nje |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zdravko Colic | |
| |
| | | | Zdravko Colic | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 336 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 336 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|