|
| Hari Mata Hari | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Hari Mata Hari 06.04.10 17:56 | |
| Bas ti lijepo stoje suze
Zauvjek da odem to ne mogu tebi se vracam ko starom razlogu zatvorim oci jer poznam taj put ne bojim se, ali drhtim ko prut valovi, nocas mjesec slomice dolazim, jer volim te i previse
Ref. Bas ti lijepo stoje suze ali nemoj plakati zasto bisere u blato nocas bacas ti
Kad bi kisa bila tisa ti bi cula korak moj kao nekad kad sam bio tvoj
Zauvjek da odem to ne mogu tebi se vracam ko starom razlogu zivot je vjetar a covjek je list niko na kraju ne ostane cist valovi, nocas mjesec slomice dolazim, jer volim te i previse |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 17:57 | |
| Ja nemam snage da te ne volim
Na pragu tvoga srca zarobljen sam k'o dijete usred mraka izgubljen i sam mi, dvije sjene daleke a nikad spojene tvoje lazi jos mi srce skamene
Jos si ljepsa od svake ljepote krades mi sve u dusu ja te poznam a ne znam te k'o sreca kroz prste tako brzo kliznes i nestanes sav moj svijet i sada ostajes
Ref. 2x Ja nemam snage da te ne volim cijela ce mladost dok zaboravim ja nemam snage da te ne volim da sebi tebe oprostim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 17:57 | |
| Lejla
Niz polje vjetar mirise i bol me prati kao sjena da l' negdje za mnom uzdises gdje si od mene sakrivena
U kosu stavi ruzmarin i jedan cvijet kraj sadrvana Lejla, zar bi mogla ti drugog voljeti
Golube, moj golube nosi joj suze mjesto pjesme
Ako te sutra zaprose znaj tamo necu biti ja lako se tuge oproste al' samo ljubav nikada zar bi mogla ti drugog voljeti
Ref. Golube, moj golube nosi joj suze mjesto pjesme ja odlazim k'o da sam kriv sto voljeh onu koju ne smijem
Golube, moj golube nosi joj suze mjesto pjesme ja odlazim k'o da sam kriv sto voljeh tebe koju ne smijem sto voljeh tebe, Lejla |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 17:58 | |
| Ne mogu ti reci sta je tuga (duet Nina Badric)
Davno je to nekad bilo kad je procvalo cvijece ocvalo najljepsa si tada bila sad se ne sjecam kojeg proljeca
I k'o da uzalud borim se prerano za te' rodih se
Ref. Ne mogu ti reci sta je tuga uzmi mi za zlo, al' mi vjeruj to ja sam jednog gospodara sluga pa mi dusa posti, pa mi dusa posti od tebe cvijete rosni
Da je meni da me budi zveket dukata s tvoga prsluka pa da sebi sudim sto zavoljeh te, sto razboljeh se
I k'o da uzalud borim se prekasno za te' rodih se
Ref. Ne mogu ti reci sto je tuga uzmi mi za zlo, al' mi vjeruj to ja sam jednog gospodara sluga pa mi dusa posti od tebe cvijete rosni
Ne mogu ti reci sto je tuga uzmi mi za zlo, al' mi vjeruj to ja sam jednog gospodara sluga jedna ruka prosi, druga blago nosi a u dusi mira nema |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 17:58 | |
| Nek nebo nam sudi
Ti dodjes, i odes kao prvi san kroz mene prodjes, i odes ja ti oprastam
Zatvaram oci, kad me ljubis jer sve dobro znam bol je u dusi, putuje s' nama kao nesreca
Ref. 2x Nek nebo nam sudi ako smo ludi ako je grijeh sto volim te
Nek nebo nam sudi i da sve gubim ne mogu bez tebe
Za koga su jutros prije zore, ruze procvale od koga mi usne, vrele usne prose poljubce
Zatvaram oci, kad me ljubis jer sve dobro znam bol je u dusi, putuje s' nama kao nesreca |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 17:59 | |
| Ostavi suze za kraj
Bila je ljubav kap vode u pustinji bila je ljubav kap vina na haljini ne moze vjetar srecu da nam donese ne mogu suze kisama da prkose
Ref. 2x Ostavi suze za kraj drugi ce neko da ih brise ostavi suze za kraj molim te ne placi, ne placi vise
Korak po korak odlazis u novi dan bijela i lijepa k'o za prvi rodjendan jednom ces stati umorna od bjezanja otvorjet' ces kofer, kofer prepun kajanja |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 17:59 | |
| Ruzmarin
Ljubav, ima vojsku nesretnih ja jedan sam od njih, odkad postojim
Ti si, moja zadnja pobjeda sto za srce ujeda kad se prisjetim
Istina je gruba, k'o oziljak se skriva a laz je pola mene, drugo pola tebe sniva
Ref. Ruzmarin, nema kome da mirise uzalud je da procvijeta ruzmarin, za nas dvoje nikad vise ti si negdje na kraju svijeta
Ljubav, pored mene prolazi ni da nogu nagazi, ja ne postojim
Ti si, moja zadnja pobjeda sto za srce ujeda kad se prisjetim
Istina je gruba, k'o oziljak se skriva a laz je pola mene, drugo pola tebe sniva
Ref.
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 18:00 | |
| Strah me da te volim
Znam da negdje daleko od mene postojis u postelji nekoj budis se i krades od sna malo moga mirisa
Bog nam je svjedok beskrajno smo se voljeli nek zivot nam sudi sto smo ljubav ubili jedno drugog kaznili
Ref. Strah me da te volim kao nekada jos ova dusa tebi pripada strah me da te volim kao nekada hiljadu tuga sreca nikada
Bog nam je svjedok beskrajno smo se voljeli nek zivot nam sudi sto smo ljubav ubili jedno drugog kaznili |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 18:00 | |
| Zar je to jos od nas ostalo
Kad bih mogao nekom magijom one nase divne dane opet vratiti kad bi htjela ti bijelu kosulju kao onog davnog ljeta za me skinuti
Ref. Zar je to jos od nas ostalo k'o najveci slap u kap da pretvoris da je kap ova suza na licu mom jer znam da me vise ne volis
Ref. 2x |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 18:05 | |
| Volio bih da te ne volim
Dani k'o san, a noci bez sna usne na usne, ti i ja sve sto imam, tebi dugujem a nista sem duse da ti darujem
Ljubav k'o glad, k'o sudbine mac ti i ja, k'o dijete i plac ako grijeh je zivot cijeli nas grijeh je cist k'o snijeg bijeli
Ref. Volio bih da te ne volim ako odes da te prebolim volio bih da te ne volim da ti crne oci ne pamtim
Ljubav k'o glad, k'o sudbine mac ti i ja, k'o dijete i plac ako grijeh je zivot cijeli nas grijeh je cist k'o snijeg bijeli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 18:06 | |
| U ludnici (duet Osman Hadzic)
Ja dobro znam u tebi nimalo nema ljubavi ja dobro znam al' srce nece da zaboravi
Kad prodje sve ti ces pitati za mene al' ko ce znat da ti pokaze moje drumove
Ref. U ludnici, od sutra tamo stanujem u ludnici, da za tobom ludujem u ludnici, kad nisam tvoj
Kap po kap hladna kisa rusi grad srusene su sve kapije za nas |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 06.04.10 18:06 | |
| Zavedi me
Zavedi me bar je to tebi lako odavno se ogrnu najcrnjim mrakom
Zavedi me srce je napuklo staklo a nista ga osim tuge nije taklo
Planuce nebo i grad neko ce umrijeti mlad neko ko o tebi sniva o ljubavi
Ref. Za jednu noc dao bih, zivot cijeli od smrti me samo tvoj poljubac dijeli kad odes ti, ostace mrvica srece, mali trag nigdje me, ja znam odvesti nece
Ne kopcaj se, jer ja te vec ocima skidam i zubima, ja cu tvoju dugmad da kidam
Planuce nebo i grad neko ce umrijeti mlad neko ko o tebi sniva o ljubavi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:43 | |
| Ostaj mi zbogom ljubavi
Ostaj mi zbogom, ljubavi zadnji sam put sa tobom te tvoje ruke drugi ce ljubiti a ja ti moram umrijeti
Ljubav je kula od karata i ne smije da se dira ja je gradim, ti je slamas ti se jos igras, Fatmira
Ref. Ostaj mi zbogom, ljubavi ja cu i mrtav voljeti i nije vazno sto ja sada odlazim idem da starost prevarim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:43 | |
| Sve ljubavi su tuzne
Evo nocas sam se vratio prvo svijetlo upalio a odmah nisam shvatio da vise nisi tu
Blijeda slika i poruka da si bas sad otisla i da nikad, vise nikada se neces vratiti
Ref. 2x Sve ljubavi su tuzne a nasa je najtuznija ti odlazis, a ja znam da si ista, kao i ja
Tuga mi dodje i ostane nekad prodje ko da nestane a sreca uvijek pobjegne bar korak od mene |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:44 | |
| Ti rodjena si samo za mene
Ti rodjena si samo za mene i moje su te pjesme cekale ja ne dam vjetru da te dotakne
Jer jos sanjam tvoje lice jer me muce nesanice jer jos sanjam tvoje lice jos me mucis nevjernice
I prije me je znalo boljeti al' kao nocas nije nikada i druge su me htjele voljeti s njima necu biti mlad ne ovako kao sad s njima necu biti mlad ne ovako, ne kao sad
Ref. 2x Ti rodjena si da te zavolim a sudjeno mi da te izgubim kad ostanem sam u bunilu ti ime dozivam
I prije me je znalo boljeti al' kao nocas nije nikada i druge su me htjele voljeti s njima necu biti mlad ne ovako kao sad s njima necu biti mlad ne ovako, ne kao sad |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:45 | |
| Tvoje je samo to sto das (duet Eldin Huseinbegovic)
Kad se spusti na srce cisto ono sto se samo cistom daje svakom drugom pozeljecu isto sto i meni, jednom ljubav da je skrivena od pogleda
Ref. Daj, kad mi u srce pogledas da tamo nema nicega da niceg nema osim tvoga imena tu, na tvome pragu zaspala jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam
Skrivena od oka mog jednu tajnu tiho govori sve pokloni ljudima jer je tvoje samo to sto das |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:45 | |
| Zbog tebe
Bila si kraljica ovog' grada i ulica bila si lavica mojih tajni iz djetinjstva
Ja brojim sate a prosle mi godine ja pjevo za te a pjesme me izdale
Jos u tebe zaljubljen i na tebe osudjen bez tebe izgubljen
Ref. Jednom te sreo a vjecno te kleo sto moram bez tebe sam
Jednom te sreo a vjecno te kleo sto sanjam bez tebe san
Bila si kraljica ovog' grada i ulica bila si lavica mojih tajni iz djetinjstva
Jos u tebe zaljubljen i na tebe osudjen bez tebe izgubljen |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:46 | |
| Zapali me
Sarajevo nocas plese tvoje usne mi se smjese neka gore baklje cijelu noc
Mjesec voli mjesecare navij' nase pjesme stare gdje je, gdje je, gdje je mali princ
Saksafoni i troboni, golubovi i baloni neka nocas pjeva cijeli grad ritam trese solitere, luda noc za proletere ispod neba najljepsa si ti
Ref. Plesemo po staklu bosi briljantin je u mojoj kosi zapali me, zapali me, zapali me
Plesemo po staklu bosi zapali me, zapali me, zapali me plesemo po staklu bosi briljantin je u mojoj kosi zapali me, zapali me, zapali me
Sarajevo nocas plese tvoje usne mi se smjese neka gore baklje cijelu noc
Ritam trese solitere, luda noc za proletere ispod neba najljepsa si ti |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:46 | |
| U tvojoj kosi
Znam ti ces nocas opet doci u moj san, u moj san znam da ce dvije hladne suze pasti na moj dlan
Znam tvoje usne kao vino kao ruze zreo nar znam vjetar nosi miris proslosti prvu ljubav na dar
Ref. U tvojoj kosi, o jutro nam nosi dvije suze hladne u tvojoj kosi, o, ruze i vino
Znam tvoje usne kao vino kao ruze zrelena znam vjetar nosi miris proslosti prvu ljubav na dar |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:47 | |
| Vjecno u nju zaljubljen
Pade tama, sve se pogasi na nebu zvijezde su, jedini ukrasi crno nebo, crne oci te za nekog prelijepe, a meni proklete
Ref. I neka umrem isti tren ja nemam za cim zaliti ostacu zedan sto nisam njen vjecno u nju zaljubljen
U zivotu ja sam grijesio nijednu tajnu nisam rijesio i brod tone kada ostari u moru ljubavi ona me potopi |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:47 | |
| Upomoc
Nova ljubav, nova suza ljetnja kisa, mokra bluza hladno vino, noci vrele svu mi pamet odnijele
Mi k'o brodovi bez luke usne zrele jabuke kad se voli, tad se zore sve u bore pretvore
Ref: Upomoc, upomoc i da hocu bez nje ne umijem jos mi fali korak mali da se zbog nje ubijem
Upomoc, upomoc puno toga sad nas dijeli al' malo je zivot cijeli da sve zaboravim
Ona rece da sam blesav znam da jesam, e pa nek' sam pola bola, pola srece prve kise odnijet' ce |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:52 | |
| Sjeti se ljeta
Puni snova oba kofera sjeverno od Neuma more ti i ja kazes za srecu treba puno dara u dzepu malo para i sjaj u ocima
A kad krenu pijesme talasi mi smo kao alasi sto su srecu lovili a sreca plovi pokraj nas spazismo u zadnji cas sad smo je izgubili
Ref. 2x Sjeti se ljeta i ljeto ce doci sjeti se pjesme i suza ce poci ljubi i kad ljubav prestane da tuga ne ostane
I tako nam u stvari sve prije ili kasnije, prodje, nestane zivot tece ko iz slavine mecave i lavine iza nas su ostale |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:53 | |
| Ruza bez trna
Pogledaj sunce ljubi more pogledaj more se crveni stidno kao ti
Plasim se da vjetar ne donese plasim se da bol me ne raznese plasim se, plasim se
Mogu da ti oprostim mogu da te ostavim al' kako srcu da naredim da zaboravi
Ref. Ti ljepoto prelijepa sto mi srce pocjepa sto mi posta nevjerna ruza bez trna
Cuvaj se ruzo bez trna
Mogu da ti oprostim mogu da te ostavim al' kako srcu da naredim da te preboli |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:53 | |
| Prsten i zlatni lanac
Sve se brzo desilo k'o u filmu starom, ljubavnom srce mi se slomilo k'o grom da me pogodio
Imala je korak k'o u snu a u ruci torbu pretesku ponudih joj osmijeh svoj i ovu ruku vitesku
Jer slucajno te sretoh al' namjerno zavolih i bas necu da te prebolim
Ref. 2x Prsten i zlatni lanac dat' ce ti Bosanac samo da te jednom poljubi
Imala je korak k'o u snu a u ruci torbu pretesku ponudih joj osmijeh svoj i ovu ruku vitesku
Jer slucajno te sretoh al' namjerno zavolih i bas necu da te prebolim |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Hari Mata Hari 09.04.10 17:54 | |
| Pusti me Boze, pusti me
Ne volim kad sretnem nekoga ko se zove kao ti samo me na tugu svaki put ime podsjeti mi smo duso probali nesto jace i od ljubavi
Ne idem kroz tvoju ulicu ima dana presao bih bola granicu kraj tvog stana milioni ljubavi, ali nisu kao mi
Ref. 2x Pusti me, Boze, pusti me jos jednom kraj nje spusti me i nek je u zivotu mom zadnji grijeh sa njom
Moje srce ti si odavno za srecu prodala pa si nasu tajnu lozinku njemu odala srce mi je sludjeno nije bilo sudjeno |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Hari Mata Hari | |
| |
| | | | Hari Mata Hari | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 381 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 381 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|