|
| Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
+50Ančica zvrkica Divljakuša leopard Florence. Carolija Besna_glista Luca Milan01 Talia Lavanda mila01 Luna2 Shine on nika8 honey_89 sookie januska Otelo petra237 kala diya Blonde LuckyM5 Gracija... roko pfirsichblute Lena22 mobile Christine von Cahill _plavusa_ Riječanka evitaa Badomen Bokssha cassia Ary Dita von Teese Mixi goc Rokerka californiamen bodo FireWalker* nella sky Kikica NeoSky Niky Blizanka Goran 54 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.11.08 22:43 | |
| First topic message reminder :Objavi stih ili recenicu koji ti se cine zanimljivim! Postizanje cilja, neće nas usrećiti samo po sebi, no dok se na putu do cilja borimo sa preprekama koje su neizbježne, mi rastemo i razvijamo se. Cijena koju dobri ljudi plaćaju za to što ne sudjeluju u javnim zbivanjima je to da njima vladaju pokvareni ljudi. Platon _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 11.08.11 22:19; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
januska Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 386 Godine : 44 Datum registracije : 06.07.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.08.12 13:24 | |
| ''Više volim da sam sanjalica među najnižima sa vizijama ostvarenja, nego bog među onima bez snova i želja.'' Gibran | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.08.12 22:38 | |
| “Nemoj reći da su stvari prolazne, jer svaki od naših trenutaka najavljuje vječnost.” Buda
“Opće predrasude ne bi se smjele nalaziti u onih ljudi kojima je posao da ispravljaju tuđe zablude.” Samuel Johnson
“Bosna je Bosna, ona se diže iz pepela, vrlo brzo, zahvaljujući njenom narodu koji je radan, koji je, kako prof. akademik Muhamed Filipović kaže, naučio da stvara. I brzo stvara, brzo obnavlja, brzo dolazi na staro. Bosnu je nemoguće poharati tako da bi ostala poharana i uništena, ona će se uvijek vratiti na svoj nivo pa i dati više.” Safet Isović
“Ne služi se lažima, jer to je nepošteno; ne kazuj svaku istinu, jer to je nepotrebno; u svoje vrijeme i na svojem mjestu, bezazlena laž bolja je nego štetna istina koja vrijeđa.” Roger Ascham
“Ustao sam protiv zla koje nas satire. A zlu, ma s koje strane dolazilo, nisam dužan da se pokoravam već da se borim protiv njega.” Rešad Kadić
“Meni nije potreban prijatelj koji se u svemu slaže i na sve klima glavom, jer to isto moja sjena može da uradi još mnogo bolje.” Plutarh
“Najveće blaženstvo koje je ikada postojalo na svijetu postiže se ljubavlju.” Platon
“Ne obaziri se na to odakle dolaziš, već gledaj kamo ideš.” Pierre-Augustin Caron de Beaumarchais _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.08.12 22:57 | |
| “Humor i strpljenje su deve na kojima prolazimo svaku pustinju.” Phil Bosmans
“Sve bitke u životu služe da nas nečemu nauče – uključujući i one koje gubimo. Kad porasteš, otkrit ćeš da si često branio laž, obmanjivao sebe ili patio zbog gluposti.” Paulo Coelho
“Kada se kaže da se s nečim slažemo u principu, to onda znači da nam ne pada na pamet da tu ideju sprovedemo u praksi.” Otto von Bismarck
“Živite dan po dan i obavljajte posao po posao. A zatim produžite prema onome što dolazi poslije. To ima smisla. Ne pokušavajte živjeti u prošlosti, sadašnjosti i budućnosti sve u isti čas. Uspješan je čovjek koji se naučio živjeti samo u sadašnjosti, ali se uvijek kreće prema onome što dolazi poslije.” Norman Vincent Peale
“Političari su svagdje isti: obećat će da će sagraditi most i ondje gdje rijeka ne prolazi.” Nikita Hruščov
“Budala uvijek nalazi još veću budalu koja mu se divi.” Nicolas Boileau
“Slabo dolazimo pameti i gledamo da udovoljimo drugima.” Mula Mustafa Bašeskija
“Ljudi se međusobno varaju, lažu jedni drugima u lice, obmanjuju se laskanjem i prozirno pretvorljivim udvaranjem, a to im često pošteno ljudski izgleda nerazmjerno hrabrije, nego da jedni drugima kažu golu istinu.” Miroslav Krleža
“Najgora je ona oholost koja se uznosi lažnom skromnošću.” Marko Aurelije
“Ljudi ponekad lažu zato što to zahtjeva pristojnost.” Maksim Gorki
“Laž je – religija robova i gospodara. Istina je – bog slobodna čovjeka.” Maksim Gorki
“U istinu vjerujemo ako je izrekne siromah, a povjerovat ćemo i u laž ako je izrekne bogati nevaljalac.” Mahatma Gandhi
“Najveća snaga kojom raspolaže čovječanstvo jest nenasilje. Ono je jače i od najmoćnijega razornog oružja što ga je stvorio ljudski um.” Mahatma Gandhi
“Za mene rad nije obaveza, niti šansa kao u Americi, ni navika kao u Engleskoj ili prokletstvo kao što je kod nas. Za mene je rad volja, trajanje i smisao života. Naučio sam to davno, jedino ćete radom pobijediti nadolazeće godine, jer sve nas čeka vječiti mrak.” Ljubiša Samardžić
“Ljubav je uvijek otvorenih ruku. Otvorenih ruku dopuštate ljubavi da dolazi i oldazi kako želi, slobodno, jer bi ona to ionakko činila. Ako pokušate zarobiti ljubav, shvatit ćete da držite samo sebe.” Leo Buscaglia
“Velika ljubav proizilazi iz velikog saznanja voljene stvari, a ako je malo poznaješ, malo ćeš je, ili je uopće nećeš moći voljeti.” Leonardo da Vinci
“Zloba ljudska uvijek polazi od nemoći.” Tolstoj
“Na ovom svijetu nema ničeg blažeg ni istančanijeg od vode. Ali ona pobjeđuje nepopustljivu tvrdoću i u tome joj ništa nije ravno. Slabo nadvladava snažno, tvrdoća popušta pred nježnime – To svako zna, pa ipak niko ne djeluje u skladu s tim.” Lao Tse
“Zlo i nesreća ne dolaze od Boga, nego od čovjeka.” Jovan Dučić
“Slijedite svoju blaženost i ne bojte se, i otvorit će se vrata gdje niste ni znali da mogu biti.” Joseph Campbell
“Laž ne ubija toljagom, ali se provlači krvnim žilama poput otrova, polako i oprezno, pa se i ne primjećuje kako djeluje.” Ivan Cankar
“Čuvajte se lažnih proroka koji dolaze vama u ovčjem odijelu, a iznutra su vuci grabežljivi. Po njihovim plodovima ćete ih prepoznati. Bere li se s trnja grožđe ili s bodljike smokve? Tako svako dobro stablo rađa dobrim plodovima, a nevaljalo stablo rađa plodovima zlim.” Sveto Pismo (Matej 7, 15)
“Zakoni su paučina kroz koju prolaze velike muhe, a u koju se hvataju male.” Honoré de Balzac
“Lopov počinje time što predstavlja da laž naliči na istinu, a završava time što istina naliči na laž.” Honoré de Balzac
“Kada bismo znali strahotu i težinu laži, progonili bismo je ognjem prije nego druge zločine.” Honoré de Balzac
“Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.” Gustave Le Bon
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | januska Zagrijao tipkovnicu
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 07.08.12 17:51 | |
| ''Gledajući neke ljude oko sebe, ja se pitam kako se ne zamore da stalno budu u pravu, uvijek i u svemu na časnoj, jedino ispravnoj strani. Kako im se ne dosadi da sve oko sebe guraju na onu drugu stranu? Kako ne pomisle da će, radeći neprestano tako, morati ostati u manjini, možda čak i potpuno sami? Pa šta im onda vrijedi što su čisti, časni, nepogrešni i na pravoj strani? I gledajući ih sve duže i još bolje, morao sam doći do čudne pomisli. Možda to: biti u pravu, pripadati dobroj strani, itd., i nije kod njih ništa drugo do jedan finiji, posredan i maskiran način animalne borbe za bolje mjesto, veći zalogaj, bezbjednije potomstvo; ukratko, jedan način borbe za prevlast, i iskorišćavanje svega oko sebe.'' I. Andrić | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 11.08.12 0:58 | |
| ''Ponekad je svijet oko mene beskrajan, savršeno lijep, a trajan, sav u skladu s mojim snagama i mojim željama, ili mojim odsustvom želja. Samo postojanje po sebi znači i sreću bez prekida. A ponekad se sav svijet ispriječi preda mnom kao nedogledan, mračan tjesnac, ne širi od iglenih ušiju, kroz koji mi valja proći ili tu pred njim jadno propasti. A znam dobro da proći ne mogu, ali i da propasti ne smijem.'' I Andrić | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 24.08.12 11:32 | |
| U ovoj zemlji ljudi ne cijene jutro. Bude se na silu uz pomoć budilice koja im razbija san oštricom sjekire i od tog trenutka znaju samo za žurbu. Recite mi kakav može biti dan koji počinje takvim činom nasilja? U što se pretvaraju ljudi koji uz pomoć budilice svakog jutra dobiju jedan mali elektrošok? (...) Vjerujte mi, karakter ljud...i uvjetovan je njihovim jutrima. (...) Što se mene tiče, ja beskrajno volim jutarnje sate neaktivnosti po kojima polako, kao preko mosta ukrašenog kipovima, prelazim iz noći u dan, iz sna u budno stanje. To je dio dana u kojem bi sve dao za malo čudo, za iznenadan susret koji bi me uvjerio kako se moji noćni snovi nastavljaju i kako između avanture sna i avanture dana ne zjapi duboki bezdan.
Milan Kundera | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.09.12 22:28 | |
| Izgubljeno vrijeme nikad nije pronađeno ponovno. Benjamin Franklin _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | sookie Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 196 Lokacija : dalmacija Datum registracije : 07.09.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 16.09.12 12:12 | |
| Pre nego što samom sebi utvrdiš dijagnozu depresije ili niskog samopouzdanja, proveri da nisi prosto okružen seronjama...
Woody Allen | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 14.10.12 16:11 | |
| Kad se drvetu potkreše krošnja, iz stabla izbijaju novi izdanci. Tako se često i duša oboljela u cvatu vraća u proljećno doba začetka i djetinjstva prožetog slutnjama, kao da će tu otkriti nove nade i nastaviti prekinutu nit života. Izdanci sočno i naglo bujaju iz stabla, ali je to samo prividni život i iz njega nikad neće izrasti krošnja. H. Hese | |
| | | honey_89 Početnik
Broj postova : 1 Godine : 35 Datum registracije : 28.10.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 28.10.12 12:04 | |
| Evo i od mene:
"Ne znam kome da verujem. Najbolje ti je da pitaš Ajnstajna. Taj je sve izbrisao i sve počeo iz početka..."
"Zašto žurimo iz djetinjstva da odrastemo, a kad odrastemo, željeli bismo da opet budemo djeca? Zasto trošimo zdravlje da bi stekli novac, a onda trošimo novac da bi vratili zdravlje? Razmišljamo tjeskobno o budućnosti zaboravljajući sadašnjost i na taj način ne živimo ni' u sadašnjosti ni' u budućnosti... Zašto? ... da naučiš da nikog ne možes prisiliti da te voli - možes samo da voliš. Da naučiš da nije bogat onaj koji najviše ima, nego onaj kome najmanje treba... da je potrebno nekoliko sekundi da se povrijedi voljeno biće, a potom su potrebne godine da se izlijeći. Da naučiš da opraštaš drugima, a da oprostiš sebi, da spoznaš da postoje osobe koje nježno vole - a da to ne znaju izreći... da novcem mozes kupiti sve osim sreće... da je pravi prijatelj onaj koji zna sve o tebi, a ipak te voli. Ljudi će zaboraviti šta si rekla, šta si stvorila, ali nikada neće zaboraviti kakve si osjećaje u njima probudila..."
Nemoj sklapati ruke jer ja sam to već učinila, za nas. Nemoj slušati tišinu jer ja je slušam, za Tebe. Nemoj plakati jer ni ja neću. Mi ne plačemo... | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 28.10.12 16:54 | |
| "...Na vrhu nema ništa, verujte mi na reč, bio sam tamo! Na vrhu će vas samo dočekati praznina ali predivan osećaj zahvalnosti. Sve što možete na vrhu je da sagledate one male stvari koje su vas činile srećnim dok ste se penjali. Isto tako postaćete svesni da ste prošli pored predivnih cvetova koji su nicali na skoro golom kamenu a vi ste ih ignorisali ne skidajući pogled sa cilja koji je se nalazio na vrhu. Sva lepota je u usponu a ne u stajanju na vrhu. Često sam sa vrha posmatrao, za mene sa te visine gledano, male ljude u podnožiju koji su se kupali u toplini sunčevih zraka i uživali i mirisu livadskih trava. Za to vreme ja sam stajao na ogoljenim stenama gde sunce nema toplinu, gde vetar nosi sve što stigne, sa sobom noseći hladnoću i oblake. Vrhovi su u vama, a ne na mesta na kojima stojite. Vrhovi se dostižu srcem i ljubavlju a ne gazeći i ostavljajući druge iza sebe. Sve sto su me usponi naučili jeste zahvalnosti. Postao sam svestan topline i ljubavi koja se nalazi u podnožju. Postao sam svestan jednostavnosti i veličine sadašnjeg trenutka jer upravo taj trenutak nosi svu lepotu našeg postojanja. Krenite ka svom vrhu ne gubeći iz vida svaki korak koji na tom putu napravite. Vrh je uvek gore, nema potrebe gledati ga dok se penješ. Gledaj gde gaziš, i ne gubi iz vida svu lepotu pored koje prolaziš. Na kraju ne zaboravite da na vrhu nema ništa, niti vas išta gore čeka, osim onog što ste sa sami sobom poneli penjući se." Andor Luhović _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 29.10.12 21:54 | |
| Rijetko kad zapazamo da nas neobičnost okružuje. Čuda se događaju oko nas, Božji znaci nam pokazuju put, anđeli nas preklinju da ih saslušamo – međutim, mi se oglušujemo o sve to, jer smo naučili da postoje obrasci i pravila pomoću kojih se stiže do Boga. Ne shvaćamo da je on tamo gdje ga puštaju da uđe. Paulo Coelho _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.11.12 19:23 | |
| To što nazivate prošlošću, jeste ono što smo posejali u našim životima. Budućnost je samo žetva. Ako mi dozvolite da uporedim naš život i neko drvo, rekao bih vam da je prošlost njegovo korenje, sadašnjost cvet što se krasno otvara da bi se oplodio, a budućnost , očekivanje plodova. Šta je onda to tajanstveno u našim životima? Da vam možda ne treba neki mag da biste saznali koju vrstu plodova očekujete od vas samih? Poznato je da onaj ko vetar seje, oluju žanje. Ali, ja vam dodajem da onaj ko seje sa ljubavlju, kupiće zrele plodove. E.Santa | |
| | | nika8 Početnik
Broj postova : 45 Godine : 48 Lokacija : Pod stablom Drevnih Bogova Datum registracije : 07.11.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 07.11.12 18:15 | |
| Sa praktičnog stajališta, filozofija je beskorisna, ali nam može pružiti jedno stajalište koje je vrlo korisno, a to je “Korisnost beskorisnog”...
Čuang Ce
Ljubav je aktivna briga za život i razvitak osobe koju volimo. Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim.
Erih From
Ne vjeruj zato što je tako mudrac rekao, ne vjeruj zato što je takvo uobičajeno mišljenje, ne vjeruj zato što je tako zapisano, ne vjeruj zato što je to prorečeno, ne vjeruj zato što drugi u to vjeruje, vjeruj što si sam prosudio da je istina.
Buddha | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 07.11.12 19:40 | |
| Tvoja vizija će postati jasna tek kad pogledaš unutar svog srca. Ko gleda izvan svog srca - sanja. Ko gleda unutar svog srca - budi se. Karl Gustav Jung _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Shine on Početnik
Broj postova : 1 Godine : 45 Lokacija : Basra,Iraq Datum registracije : 23.11.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 23.11.12 21:59 | |
| "Ako me i ne razumiješ u prvi mah, ipak se ohrabri, ako me ne nađeš na jednom mjestu, na drugom potraži, ja sam negdje stao i čekam tebe" Walt Whitman | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 01.12.12 10:10 | |
| Nije sreća biti voljen. Svako voli sebe, ali voleti drugog, to je sreća.
H. Hese | |
| | | Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 02.12.12 1:28 | |
| Važno je dopustiti nekim stvarima da odu, da nestanu.Pustiti ih…..i riješiti ih se. Ne očekujte da vam se vrate, da vam priznaju napore, otkriju da ste genijalac i shvate vašu ljubav.Zatvarajte krugove…..ne zbog ponosa ili oholosti, već zato što se to više ne uklapa u vas život.Zatvorite vrata, promijenite ploču, pomijetite kuću, obrišite prašinu. Prestanite biti ono sto ste bili i postanite ono sto jeste. | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 03.12.12 0:27 | |
| Ljubav je poput života. Nema puta tako je čista. Nema koraka tako je laka. | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 05.12.12 13:01 | |
| Središte je poput središta muzike: u jednom i drugom krije se beskraj.. | |
| | | Otelo Ljubitelj foruma
Broj postova : 5039 Godine : 63 Lokacija : Skoplje.. MKD.. Datum registracije : 10.05.2012
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.12.12 12:39 | |
| Čovjek je zaista kralj životinja, jer njegova svirepost nadmašuje njihovu. Mi živimo od smrti drugih. Mi smo hodajuće grobnice! Ja sam se još u najmlađoj dobi odrekao jedenja mesa. Doći će vrijeme kada će ljudi ubijanje životinja promatrati istim očima kao i ubojstvo čovjeka. Onaj tko ne cijeni život, nije ga ni zaslužio.
Leonardo da Vinci
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.12.12 20:18 | |
| Svi ljudi stvaraju svoju priču sa osobnog stajališta. Zašto bi pokušavao da drugim ljudima nametneš svoju priču, kad ona za njih nije istinita? Kada to shvatimo, više nemamo potrebu da branimo svoja uvjerenja. Nije važno biti u pravu, niti uvjeriti druge da nisu u pravu. Umjesto toga, treba posmatrati svakoga kao umjetnika, kao pripovjedača. Znaš da je sve u što oni vjeruju samo njihovo stanovište. To nema nikakve veze s tobom.
Don Miguel Ruis Glas znanja _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 12.12.12 12:37 | |
| Skroman čovjek je sretan i kada mu kažete samo lijepu riječ, a neskroman nije da mu poklonite cijeli svijet. | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 14.12.12 10:38 | |
| Ne trudi se da uhvatiš leptira...ako želi da se igra sa tobom - sam će sletjeti kod tebe... Isto tako je i sa ljudima...ne trči za njima...ako te žele - sami će doći.... | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 16.12.12 0:43 | |
| Smij se, budi sretan i nikad ne dopusti da znaju da te boli. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
| |
| | | | Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 402 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 402 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|