|
| Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
+50Ančica zvrkica Divljakuša leopard Florence. Carolija Besna_glista Luca Milan01 Talia Lavanda mila01 Luna2 Shine on nika8 honey_89 sookie januska Otelo petra237 kala diya Blonde LuckyM5 Gracija... roko pfirsichblute Lena22 mobile Christine von Cahill _plavusa_ Riječanka evitaa Badomen Bokssha cassia Ary Dita von Teese Mixi goc Rokerka californiamen bodo FireWalker* nella sky Kikica NeoSky Niky Blizanka Goran 54 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.11.08 22:43 | |
| Objavi stih ili recenicu koji ti se cine zanimljivim! Postizanje cilja, neće nas usrećiti samo po sebi, no dok se na putu do cilja borimo sa preprekama koje su neizbježne, mi rastemo i razvijamo se. Cijena koju dobri ljudi plaćaju za to što ne sudjeluju u javnim zbivanjima je to da njima vladaju pokvareni ljudi. Platon _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 11.08.11 22:19; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 27.11.08 11:10 | |
| ...nikad ti nije pružena želja, a da ti u isto vrijeme nije data i moć da ju ostvariš... R.Bach |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 21.01.09 20:56 | |
| Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju."
Lenon "Život je ono sto ti se dešava dok ti praviš planove za život."
Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samome sebi. Michelangelo Buonarotti |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 10.08.09 18:05 | |
| Kada volite, vaša je ljubav poput vala na moru. Dio je cjeline i zato je opća i obuhvaća sve. U svakoj ljubavi nalaze se sve ljubavi koje su proživljene prije nje. Kad volite, u vašoj ljubavi je ona oku nevidljiva (a opet svima vidljiva!) iskra privlačnosti koja plamti između zaljubljenih. Ljubav je tako snažna, a opet tako neuhvatljiva. To je zato jer svaka ljudska ljubav odražava onu božansku. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 11.08.09 8:55 | |
| Kad me dotakneš, ja protrnem i bogove i vragove, zovem vrijeme da zaustave..... To je iz neke pjesme neznam koje.... | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 11.08.09 9:25 | |
| - Nikita je napisao/la:
- Kad me dotakneš, ja protrnem i bogove i vragove, zovem vrijeme da zaustave.....
To je iz neke pjesme neznam koje.... https://www.youtube.com/watch?v=whX2yE5UkI4 najljepsa pjesma _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 12.08.09 7:12 | |
| Aristotel "Ako je duša važnija od tijela (jer je po prirodi sposobnija da vodi), i ako sa za tijelo brinu umijeća i vještine kao što su liječništvo i tjelovježba (i njih smatramo znanjima i za neke ljude govorimo da su ih stekli), očigledno je da neka briga i neko umijeće postoji i za dušu i za duševne vrline, i sposobni smo ga steći, jer to možemo i s onim u čemu nam je neznanje veće i što je teže spoznati." _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 12.08.09 7:12 | |
| Henry Miller "Sjedište je duše ondje gdje se unutarnji svijet i vanjski svijet dodiruje. Jer, niko ne poznaje sebe ako je samo on, a ne u isti mah još i neko drugi." (Sexus _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 12.08.09 12:40 | |
| "Svaka je melodija biće za sebe, ima svoje lice,svoj živ pokret, svoju riječ i kretnju.Svaka širom otvara vrata mislima i bezbrojnim uspomenama; i svaka je pjesma neizbrisivi doživljaj koji ostaje u duši." -Ivan Cankar-
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.08.09 21:05 | |
| Ljubi sva bića ; to je dovoljno
Za duhovno putovanje postoji samo jedan kraljevski put...ljubav
Postoji samo jedan jezik - jezik srca
Postoji samo jedna rasa - rasa čovječanstva
Postoji samo jedna religija - religija ljubavi
Postoji samo jedan Bog - On je sveprisutan
Sri Sathya Sai Baba _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.08.09 21:07 | |
| Siddhartha Gautama Buddha
Tko ne zna, a ne zna da ne zna opasan je, izbjegavajte ga!
Tko ne zna, a zna da ne zna dijete je, naučite ga!
Tko zna, a ne zna da zna spava, probudite ga!
Tko zna i zna da zna mudar je i slijedite ga! _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.08.09 21:07 | |
| Siddhartha Gautama Buddha
" Ne vjeruj zato što je to mudrac rekao, Ne vjeruj zato što je to uobičajeno mišljenje, Ne vjeruj zato što je to zapisano, Ne vjeruj zato što je to prorečeno, Ne vjeruj zato što netko drugi to vjeruje, Ali vjeruj sam onom što si sam prosudio da je istina." _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo
Zadnja promjena: blizanka; 15.08.09 21:10; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.08.09 21:09 | |
| - blizanka je napisao/la:
- Siddhartha Gautama Buddha
Tko ne zna, a ne zna da ne zna opasan je, izbjegavajte ga!
Tko ne zna, a zna da ne zna dijete je, naučite ga!
Tko zna, a ne zna da zna spava, probudite ga!
Tko zna i zna da zna mudar je i slijedite ga! Prva A Liga | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 17.08.09 8:15 | |
| Pri izboru prijatelja budi spor,pri promjeni još sporiji.
Ako me jednom prevariš, ti si kriv. Ako me drugi put prevariš, kriv sam sam.
Prijatelj je onaj koji zna sve o tebi a i dalje te voli.
Veća je sramota ne imati povjerenja u svoje prijatelje, nego biti od njih prevaren.
Prijateljstvo je tanka žica prekinuti se može lako,sastaviti se opet daje ali čvor ostaje.
Prijatelja možeš imati jedino ako si prijatelj.
Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.
Ne treba prijatelje cijeniti po pravdi nego po srcu. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 23.08.09 2:36 | |
| Ovo sam pročitao kod naše Blacky na facebooku i jako mi se sviđa:
Pazi na svoje misli, one postaju reci .Pazi na svoje reci , one postaju dela. Pazi na svoja dela, one postaju navike.Pazi na svoj karakter, on postaje toja sudbina........... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 23.08.09 6:49 | |
| Prave pjesme su jedina zdanja koja će zauvijek ostati! Što su sve te ponosne palače?! Kad je u meni snaga, moje pero talasa pet svetih planina. Što se mene tiče sve ono što ljudi glorificiraju, njihova želja za moći, bogatstvom i priznanjem?! Što je to u usporedbi s pisanjem poezije?! Li Po ( 701 - 762 ) | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 24.08.09 11:36 | |
| "Ljudi gundjaju sto je Bog na ruzi stvorio trnje, a ja mu zahvaljujem sto je dao da na trnju izraste cvijet." _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 13.09.09 16:07 | |
| "Čovjek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čovjeka."
Ksenofont _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 13.09.09 16:08 | |
| "Ljubav nije rezultat seksualnog zadovoljenja, već je seksualno zadovoljenje rezultat ljubavi."
Erich Fromm _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.09.09 21:56 | |
| - blizanka je napisao/la:
- "Čovjek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čovjeka."
Ksenofont DA ovaj je zanimljiv.... | |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 22.09.09 11:33 | |
| "Čovjek uvijek može navući masku na lice, a u sebi ostati onaj koji je bio. Ali što ako maska sraste s licem? S vremenom ti postane sve teže igrati dvostruku igru, pa počneš sam sebe uvjeravati da doista i misliš to što govoriš, kako bi u vlastitim očima ostao čist. Ukratko, mozak ti se okameni." Ivo Brešan, Gorgone _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 03.10.09 19:32 | |
| NAUČI VAŽNU LEKCIJU ŽIVOTA
1. Raduj se svemu što imaš i dokle imaš.Traži sreću i ostani otvoren za prigode sreće,ali se uvijek sjeti:ti nisi posjednik,nego samo korisnik.
2. Sve teče.Svi smo na putu prema cilju.Ni jedan radostan trenutak ne možemo produljiti,ni jedan bolan skratiti:uvijek živimo u trenutku,sve dok ne postignemo vječnu sreću dovršenja u Bogu.
3. Konačna radost posjedovanja i uživanja postoji tek na cilju,"Što oko ne vidje,i uho ne ču,i u srce čovječje ne uđe,to pripravi Bog onima koji ga ljube"(Kor2,9)
4. Jako se dobro dade živjeti i u sjeni prolaznosti.Uzmi svaki dan kao jednu cjelinu i iskoristi ga od jutra do večeri da budeš dobar i veseo-i činiš dobro.
Paul Haschek _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | nella sky Početnik
Broj postova : 64 Godine : 58 Lokacija : BiH Datum registracije : 10.09.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 03.10.09 19:42 | |
| Biti zaljubljen i voljeti nije isto.Prvo je stanje, a drugo čin. Stanje podnosimo,a za čin se odlučujemo.... Ne mjeri se napredakpo izrazulica,kretnjama,blagoj ćudi ili ljubavi prema samoći,već po tome kako neko umije svladati samog sebe.... | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 19.10.09 18:13 | |
| Ljubav je morala biti, ako ste uopće voljeli čin vjere, morali ste voljeti ne shvačajući
Andrew Miller - Kisik | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.10.09 14:11 | |
| Aleksandar Veiki i njegov mazgar postali su poslije smrti jednaki.
(Marko Aurelije) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
| |
| | | | Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 459 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 459 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|