|
| Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
+50Ančica zvrkica Divljakuša leopard Florence. Carolija Besna_glista Luca Milan01 Talia Lavanda mila01 Luna2 Shine on nika8 honey_89 sookie januska Otelo petra237 kala diya Blonde LuckyM5 Gracija... roko pfirsichblute Lena22 mobile Christine von Cahill _plavusa_ Riječanka evitaa Badomen Bokssha cassia Ary Dita von Teese Mixi goc Rokerka californiamen bodo FireWalker* nella sky Kikica NeoSky Niky Blizanka Goran 54 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.11.08 22:43 | |
| First topic message reminder :Objavi stih ili recenicu koji ti se cine zanimljivim! Postizanje cilja, neće nas usrećiti samo po sebi, no dok se na putu do cilja borimo sa preprekama koje su neizbježne, mi rastemo i razvijamo se. Cijena koju dobri ljudi plaćaju za to što ne sudjeluju u javnim zbivanjima je to da njima vladaju pokvareni ljudi. Platon _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 11.08.11 22:19; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Gracija... Ljubitelj foruma
Broj postova : 5009 Godine : 37 Datum registracije : 10.08.2011
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 19.10.11 16:01 | |
| Ne trebaju meni novci, novčanik nosim da bih se tvojom slikom hvalio..
Ne sjećam se autora.. | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 23.10.11 20:20 | |
| I am nothing special; just a common man with common thoughts, and I've led a common life. There are no monuments dedicated to me and my name will soon be forgotten. But in one respect I have succeeded as gloriously as anyone who's ever lived: I've loved another with all my heart and soul; and to me, this has always been enough.
The Notebook | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.10.11 14:03 | |
| "Ne postoji hrvatska, srpska, židovska, bošnjačka ili bilo čija nacionalna smrt. Smrt je - smrt. Kao što je život - život. Moj život je u svakom čovjeku, prema tome i moja smrt je u svakom čovjeku. Sve što se svijetu događa i meni se događa. Jedini nacionalizam, koji po meni nije primitivizam, jest pripadnost ljudskoj dobroti i ljudskom srcu. Ako me pitate čiji sam pjesnik, odgovorit ću vam: ja sam pjesnik od takve narodnosti.''
Enes Kišević _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 01.11.11 10:44 | |
| "Volim moju samocu.. Tjeram od sebe ljude koji je guse.. Ipak nisu razumjeli govor moje duse.. Obecala sam sebi necu vise da stidljivo da cutim kad bi trebalo da pricam.. Povrijedicu nekog?Pa sta..I mene su..Prezivjela sam.. Briga me sta pricaju oni koji zive za tudje poraze...... Ne doticu me vise strijele ciljane u moje srce.... Tudje izdaje.. Podignem glavu, iskljucim ton i briga me.. Naoruzam se osmjehom..Pa neka oni pucaju gledajuci me sa strane !!" N.A. | |
| | | Gracija... Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 03.11.11 17:00 | |
| Pa ipak se živi.. Još samo katkad biva da me prevlada bol, pa se savijam kao crv na zemlji i pritištem lice u šuškavu, hladnu travu i izgovaram u crnu žednu zemlju riječi koje nemam kome da kažem.. Još samo katkad žalim se nevidljivom Bogu što sam udaren neponosivim prokletstvom - da najbolje misli i najljepša osjećanja prosipam neviđeno i zaludno kao pelud na kamen, iskre u tamu, jauk u vjetar..
Ivo Andrić | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.11.11 0:56 | |
| Slava je prolazna, no nepoznatost je zauvijek. Napoleon Bonaparte
Ne možete biti prijatelj s nekim čije male mane ne prihvaćate. Jean De La Bruyere
Mišljenja koja se strastveno brane su uglavnom ona za koje ne postoje čvrsti temelji. Strast je mjera za nedostatak racionalnog uvjerenja. Bertrand Russell
Vrlo pobožni ljudi u velikoj su mjeri sigurni od određenih neurotičnih bolesti - zbog svog prihvaćanja univerzalne ne moraju graditi osobnu neurozu. Sigmund Freud
Glavni cilj revolucije je ljudska sloboda, a ne interpretacija i primjena neke transcendentalne ideologije. Jean Genet
Što smo udaljeniji od problema, to smo veći idealisti. John Galsworthy
Čovjek mora biti gospodar svojih sata i dana, a ne obrnuto. William Frederick Book
Direktna upotreba sile je najgore moguće rješenje za problem - uglavnom to rade mala djeca i velike države. David Friedman
Ljubav je paradoks u kojem su dvoje ljudi jedno, a ipak ostaju dvoje. Erich Fromm
Tko je blesaviji - dijete koje se boji mraka ili odrasla osoba koja se boji svijetla? Maurice Freehill
Suditi o tuđem karakteru na temelju jednog ponašanja je isto kao da donosite sud o oceanu na temelju jednog vrča morske vode. Paul Eldridge
Strašljivom čovjeku ništa ne daje više hrabrosti od tuđeg straha. Umberto Eco
Nitko vas bez vaše dozvole ne može povrijediti. Eleanor Roosevelt
Nikad ne idite doktoru kojemu su uredske biljke umrle. Erma Bombeck
Brak: prijateljstvo koje priznaje policija. Robert Louis Balfour Stevenson
Što više koristite mozak, to više mozga imate za koristiti. George A. Dorsey
Što više govorite, to se ljudi slabije sjećaju što ste rekli. Što manje riječi koristite, to je veća korist. Francois FeNelon
Emocionalne, seksualne i psihološke predrasude prema ženama počinju kad liječnik kaže 'dobili ste curicu'. Shirley Chisholm
Ljubav ukroćuje najneobuzdanije i razuzdava najpitomije ljude. Alexis Delp
Neprijatelju je lakše oprostiti nego prijatelju. Dorothe Deluzy
Ljubav je ocean osjećaja u potpunosti okružen troškovima. Lord Drewar
Svijet je okrugao zato da ga možemo okružiti prijateljstvom. Pierre Teilhard de Chardin
Rijetka je osoba koja želi čuti ono što ne želi čuti. Dick Cavett
Pravi cilj obrazovanja je osposobiti čovjeka da može sam nastaviti postavljati pitanja. Mandell Creighton
Televizija uspijeva na nerazumlju, a nerazumlje uspijeva na televiziji. Televizija pogađa osjećaje, a ne um. Sir Robin Day
Alkoholičare se na duhovit način može opisati kao ljude koji piju nešto više od svojih liječnika. Alvan L. Barach
Povijest je zbir svih stvari koje su se mogle izbjeći. Konrad Adenauer
Funkcija zgrada je da poboljšaju međuljudske odnose - arhitektura ih mora olakšati, a ne otežati. Ralph Erskine
Ne samo da nema Boga - pokušajte pronaći vodoinstalatera vikendom. Woody Allen
Najviši mogući nivo razvoja moralne kulture postići ćemo kad shvatimo da bismo trebali imati kontrolu nad vlastitim mislima. Charles Darwin
Najveća zapreka novim otkrićima nije neukost, već iluzija znanja. Daniel Boorstin
Ljudi puni predrasuda ne žele razmišljati, budale ne mogu razmišljati, a robovi se ne usude razmišljati. William Drummond
Činjenice ne prestaju postojati kad ih se zanemaruje. Aldous Huxley
Obični ljudi misle kako je religija istinita, mudri je vide kao laž, a vladari je smatraju korisnom. Seneka Mlađi
Optimisti su ljudi koji vjeruju da muha koja zuji po kuhinji traži izlaz iz njihovog doma. George Jean Nathan
Možda je jedino čemu se možemo nadati da ćemo završiti s pravim stvarima za kojima ćemo žaliti. Arthur Miller
Ideja svetosti je jedan od najkonzervativnijih pojmova u bilo kojoj kulturi jer pretvara ostale ideje - nesigurnost, napredak, promjenu - u zločine. Salman Rushdie
Povijest se ponavlja, a povjesničari ponavljaju jedni druge. Philip Guedalla
Današnja znanost je sutrašnja tehnologija. Edward Teller
Nije važno za koga glasate - dvije stranke su zapravo jedna stranka koja zastupa četiri posto ljudi. Gore Vidal
Nova znanja su najvrjednija roba na Zemlji. Što više istine imamo na raspolaganju, to smo bogatiji. Kurt Vonnegut
Čini se kako je svijet podijeljen između dobrih i loših ljudi. Dobri spavaju bolje, a loši više uživaju dok su budni. Woody Allen
Ako ste usamljeni kad ste sami, u lošem ste društvu. Jean-Paul Sartre
Sloboda, moralnost i ljudsko dostojanstvo pojedinca sastoji se upravo od sljedećeg - da čini dobro ne zato jer je prisiljen, već zato jer to razumije, želi i voli. Mikhail Bakunin
Tko smo? Otkrili smo kako živimo na nevažnom planetu koji kruži oko dosadne zvijezde izgubljene u galaksiji u zaboravljenom kutku svemira u kojem ima više galaksija nego ljudi. Carl Sagan
Na kraju sam postao novinar. Mrzio sam to raditi, ali nisam mogao naći pošten posao. Mark Twain
Ono što nam treba nije volja da vjerujemo, već želja da otkrijemo. Bertrand Russell
Nema malih detalja u velikoj stvari. Paul De Gondi
Ono što se tvrdi bez dokaza se može i odbaciti bez dokaza. Christopher Hitchens
Nije svaka promjena rast, niti je svaki pokret unaprijed. Ellen Glasgow
Lift do uspjeha je u kvaru. Morat ćete se popeti do njega stepenicu po stepenicu. Joe Girard
Sreća nije odredište, već način na koji putujemo. Sreća nije cilj sama po sebi, već nusprodukt igre, ljubavi, života i rada. Haim Ginott
Veliki ljudi pričaju o idejama. Mali ljudi pričaju o drugim ljudima. Tobias S. Gibson
Teško je reći što je nemoguće jer snovi jučerašnjice su nada današnjice i stvarnost sutrašnjice. Robert H. Goddard
Tko nikad ne putuje živi život pun predrasuda. Carlo Goldoni
Novac - izvor svih zala i lijek za svu tugu. Mike Gill
Prvo mi stvaramo navike, a onda navike oblikuju nas. Ako ne ovladamo vlastitim lošim navikama, one će zavladati nama. Rob Gilbert
Razum odgovara na pitanja, no mašta ih postavlja. Ralph Gerard
Uspjeh je loš učitelj - zavarava pametne ljude kako ne mogu izgubiti. Bill Gates
Iako je pristojan, Darvinov čovjek je u najboljem slučaju obrijani majmun. W. S. Gilbert
Živimo u svijetu u kojem je amnezija poželjno stanje. Kad je povijest postala prosta riječ? John Guare
Boksanje je opasno, ali barem pogađate pravu osobu. Gerhard Kocher
Jedan dan u životu mudrog čovjeka vrijedi kao cijeli život budale. arapska poslovica
Većina ljudi bi radije bili sigurni da su nesretni, nego riskirali pokušati postati sretni. Robert Anthony
Ograničenja postoje samo u našim umovima. Ako koristimo maštu, otvaramo si svijet beskonačnih mogućnosti. Jamie Paolinetti
Ono što se ne da izraziti brojevima nije znanost, već mišljenje. Lazarus Long
Tko nije nestrpljiv nije zaljubljen. talijanska poslovica
To što govorimo ono što mislimo umjesto samo ono što znamo daje nam puno širi izbor stvari o kojima možemo razgovarati. Cullen Hightower
Nije teško umrijeti za pravog prijatelja. Teško ga je pronaći. Henry Home
Odlučio je živjeti vječno ili umrijeti pokušavajući. Joseph Heller
Vi ste vrlo vrijedna i važna osoba iako se možda u trenutnoj situaciji ne osjećate tako. James Newman
Što sam stariji to više slušam ljude koji ne pričaju puno. Germain G. Glien
Ideja je kao kad sjednete na iglu - trebala bi vas natjerati da naglo ustanete i odete nešto napraviti. E. L. Simpson
Metafizika je restoran koja nudi meni od 30.000 stranica, a nema hrane. Robert M. Pirsig
Ponekad možete ispričati veliku priču sa sićušnom temom. Eliot Porter
Slabi se tresu pred mišljenjem, glupavi mu prkose, mudri ga sude, a vješti upravljaju njime. Jeane Platiere
Mržnja i strah su bolesna stanja uma. Štoviše, radi se o bolestima koje su obilježile naše vrijeme. Harry A. Overstreet
Što su dva izbora sličniji jedan drugome po nivou privlačnosti teže nam je odlučiti se što želimo bez obzira što je baš zbog toga nevažnije što ćemo odabrati. Edward Fredkin
Najbolji vođe okružuju se pomagačima i kolegama koji su pametniji od njih. Iskreno priznaju da su ti ljudi pametniji i voljni su to i platiti. Amos Parrish
Svaki čovjek si mora podariti osjećaje koji mu trebaju i moralnost kakva mu odgovara. Remy De Gourmont
Sreća je nusprodukt pokušaja da se nekog drugog učini sretnim. Gretta Brooker Palmer
Televizija je zapravo puno bliža stvarnosti nego knjige. Ludilo televizije je ludilo ljudskog života. Camille Anna Paglia
Ako čovjek juri za novcem, zvat će ga gramzivim; ako ga pokuša zadržati, zvat će ga kapitalistom; ako ga bezbrižno troši, zvat će ga rastrošnim; ako ga nikad ne uspije steći, zvat će ga besposličarem; ako ga ni ne pokuša steći, zvat će ga neambicioznim; ako ga stekne bez rada, zvat će ga parazitom; a ako će ga steći nakon što je cijeli život pošteno radio za njega, zvat će ga budalom koja nikad nije imala ništa u životu. Vic Oliver
Umjetnik pripada svom radu, a ne rad umjetniku. Novalis
Bez entuzijazma ne možete dobiti nijednu važnu bitku. John Lord O'Brian
Igranje na sigurno je upravo to - igranje. Chuck Olson
Sva budućnost vam je pod šeširom. John Oldham
Istina je besmrtna i daje nam ljepotu koja nikada ne blijedi. Frank Norris
Nemam ja ništa protiv posla. Samo ne bi htio zakinuti nekog kome se stvarno radi. Dobie Gillis
Čovjek koji preispituje mišljenja je mudar, no čovjek koji ne vjeruje činjenicama je budala. Frank Garbutt
Ne možete se rukovati stisnute šake. Indira Gandhi
Ako ne mislite o budućnosti, ne možete je ni imati. John Galsworthy
Zločini kojih se narodi srame su njihova prava povijest. Isto vrijedi i za pojedince. Jean Genet
Stvari ne pođu krivo, već se jednostavno dogode. Jacob Ghitis
Ružnoća je moćnija od ljepote jer traje. Serge Gainsbourg
Ne kvari moć ljude, već ljudi iskorištavaju moć. William Gaddis
Svi pričaju o tome koliko pijem, ali nitko se ne brine jesam li žedan. škotska poslovica
Mudrost počinje željom za znanjem. Ibn Gabirol
Dobro, bolje, najbolje. Nemojte se opustiti dok vam dobro nije bolje, a bolje najbolje. John Furphy
Lakše je naći manu nego je ispraviti. Ulpian Fulwell
Opasno je pomiješati djecu s anđelima. David Fyfe
Kuća nije dom ako nema hranu i toplinu za dušu kao i za tijelo. Margaret Fuller
Ako ti nije bitno gdje si, nisi se izgubio. anonimus
Čovjek je izmislio glupost. Remy De Gourmont
Kad nekome prijeti velika nepravda, prihvatit će manju nepravdu kao uslugu. Emma Goldman
Vlada koja je dovoljno velika da vam pruži sve što želite je dovoljno velika da vam to i oduzme. Barry Goldwater
Tehnologija je čudna stvar. U jednoj ruci nosi poklone, a u drugoj nož koji će nam zabiti u leđa. Charles Percy Snow
Bolje je poklanjati nego posuđivati, a košta približno isto. Philip Gibbs
Tko živi s invalidima brzo će naučiti šepati. talijanska poslovica
Muškarci bi trebali vjerovati samo polovici onoga što žene kažu. Ali kojoj polovici? Jean Giraudoux
Neki ljudi slijede svoje snove, a neki ih love i onda batinama natjeraju na poslušnost. Neil Kendall
Pravi ti prijatelj zabije nož u prsa. Oscar Wilde
Mirno more neće stvoriti dobrog moreplovca. engleska poslovica
Nikad ne objašnjavajte - prijateljima objašnjenje ionako nikad nije potrebno, a neprijatelji vam ionako neće vjerovati. Elbert Hubbard
Savjete dajemo u kantama, a primamo ih kapaljkom. William R. Alger
Dobar muž je zdrav i odsutan. japanska poslovica
Jeste li ikada primjetili kako nitko nikada ne govori kako je to samo igra kad dobiva? Ivern Ball
Zlo koje su vam drugi nanijeli zapišite u pijesak, a dobra djela uklešite u mramor. arapska poslovica
Nemam nikakvih predrasuda. Mrzim svakoga podjednako. W. C. Fields
Misao, a ne novac, je pravi kapital u bilo kojem poslu. Harvey S. Firestone
Kako mašine postaju sve efikasnije i savršenije tako će postati i jasno kako je nesavršenost izvor ljudske veličine. Ernst Fischer
Put do prijateljeve kuće nikad nije dug. danska poslovica
Eksperiment koji opovrgava predviđanje je otkriće. Enrico Fermi
Novinarstvo je uređeni trač. Edward Eggleston
Nije bitno koliko ćemo živjeti, već kako ćemo živjeti. Roger Dawson
Onome tko putuje zbog ljubavi jedan kilometar traje koliko i tisuću, a tisuću kilometara prelazi s istom lakoćom kao jedan. japanska poslovica
Kako se vidimo u tuđim očima ključan je element u našem konceptu nas samih. Drugim riječima, ja nisam ono što mislim da jesam, nisam ni ono što vi mislite da jesam. Ja sam ono što ja mislim da vi mislite da jesam. Robert Bierstedt
Talent je samo početna točka. Irving Berlin
Ako izgubite samopouzdanje, nemate više ništa za izgubiti. Boiste
Život je dinamični, kreativni rub stvarnosti. Eric Parslow
Kad naučim nešto novo - a to se događa svaki dan - osjećam se malo više dijelom svemira. Bill Moyers
Ljubav je kao divlja ruža - prekrasna i mirna, no prolit će krv ako se mora zaštititi. Mark Overby
Vrijeme provedeno u smijehu je vrijeme provedeno s bogovima. japanska poslovica
Sva umjetnost je imitacija prirode. Seneca
Nemojte kod kuće imati ništa što ne možete koristiti ili za što ne vjerujete da je lijepo. William Morris
Nedostatak samopouzdanja je poput vožnje s podignutom ručnom kočnicom. Maxwell Maltz
Laž stigne napraviti krug oko svijeta prije nego istina uopće obuće čizme. James Watt
Zvati ateizam religijom je isto što i reći da je ćelavost boja kose. Don Hirschberg
U životu ne možete biti pobjednik i strahovati od poraza. Charles Lynch
Rad je dio života, ne njegov smisao. Sean Adams
Prava ljubav je poput duha - svi pričaju o njoj, ali pitanje je je li ju netko stvarno doživio. Francois de La Rochefoucauld
Pravo pitanje nije jesmo li u nečemu neuspješni, već jesmo li zadovoljni s neuspjehom. kineska poslovica
Nevjerojatna stvar u vezi ljudskog mozga je da smo ga dobili bez uputa za upotrebu. Terry Riley
Prijatelj neće otići na dijetu samo zato što ste vi debeli. Erma Bombeck
Ako postavite bolju mišolovku, ulovit ćete bolje miševe. George Gobel
Ljudi koji stvaraju povijest nemaju vremena pisati o njoj. Klemens Von Metternich
Starost je spremna prihvatiti se onih stvari za koje mladost smatra da oduzimaju previše vremena. W. Somerset Maugham
Bigamija je kad imate jednog muža previše. Monogamija je ista stvar. Erica Jong
Bolje je zapaliti malu svijeću nego psovati u mraku. kineska poslovica
Pametnog čovjeka ćete prepoznati po odgovorima, a mudrog po pitanjima. Naguib Mahfouz
Kreativnost je poput procesa učenja u kojem su učitelj i učenik ista osoba. Arthur Koestler
Čokolada, muškarci, kava - neke stvari su jednostavno bolje bogatije! anonimus
Ljudi će zaboraviti što ste rekli, zaboravit će i što ste učinili, no nikad neće zaboraviti kako su se osjećali zbog vas. Maya Angelou
Kad dvoje ljudi dijeli kišobran, oboje završe mokri. Michael Isenberg
Sumnja je početak, a ne kraj mudrosti. George Iles
Sposobnost da se koncentrirate i dobro iskoristite vrijeme su najvažnije osobine. Lee Iacocca
Posvađao sam se s nekoliko ljudi u životu, ali nisam zlopamtilo. Zašto? Zato jer dok vi kod kuće smišljate osvetu oni izlaze i dobro se zabavljaju. Buddy Hackett
U tragediji uvijek sudjelujemo. Komediju samo promatramo. Aldous Huxley
Vještina ne poznaje spol. Christabel Pankhurst
Dio hrabrosti leži u dosljednosti. Peggy Noonan
Novac je šesto čulo koje omogućava potpuno uživanje u ostalih pet. Richard Ney
Takt je umjetnost prenošenja ideje bez stvaranja neprijatelja. Howard W. Newton
Ljudi poznaju zakone samo ako su ih prekršili. Suzanne Lafollette
Ako želite uspjeti, želja za uspjehom mora biti jača od straha od neuspjeha. Bill Cosby
Samo zato što nitko ne prigovara, ne znači da su svi padobrani savršeni. Benny Hill
Možemo naučiti povijest samo ako smo svjesni da je povijest. Roger Kaplan
Govoriti bez razmišljanja je kao pucati bez ciljanja. engleska poslovica
Nikad nisam ništa naučio od nikoga tko se u svemu slagao sa mnom. Dudley Field Malone
Ne postoje problemi, samo situacije. Nemaju svi problemi rješenja, no sve situacije imaju ishod. John Edward Gray
Bijes ne može biti neiskren. George R. Bach
Žena koja si sama smisli posao bit će slavna i bogata. Amelia Earhart
Mladi ste samo jednom, no nezreli možete biti zauvijek. John P. Grier
Vođenje je vještina kojom druge uvjeravamo da žele napraviti ono što mi mislimo da treba napraviti. Vance Packard
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.11.11 0:57 | |
| Želite li uspjeti, vjerojatno ćete morati izaći iz niza i marširati prema ritmu vlastitih bubnjeva. Keith Degreen
Jedna pametna o oralnoj kontracepciji: Pitao sam curu da spava sa mnom, a ona je rekla ne. Woody Allen
Ograničeni oblik masovne kulture je poniženo ponavljanje - uvijek nove knjige, novi programi, novi filmovi, nove vijesti, ali uvijek isto značenje. Roland Barthes
Većina pripadnika ljudskog roda ima gotovo beskonačan kapacitet da stvari uzima zdravo za gotovo. Aldous Huxley
Smisao života je surađivati s drugima na ostvarenju zajedničkog cilja. Problem je jedino što nitko ne zna koji je to cilj. Gerhard Gschwandtner
Nije dosta samo imati dobar um; važno ga je i dobro koristiti. Rene Descartes
Mali um je tvrdoglav. Veliki um može voditi i biti vođen. Alexander Cannon
Razlika između filmskog scenarija i života je da scenarij mora imati smisla. Joseph L. Mankiewicz
Nikad ne jedite ništa što ne možete podići. Miss Piggy
Ja sam umjetnik. Ovdje sam da bih živio punim plućima. Emile Zola
Problemi su prilike u radnoj odjeći. Henry Kaiser
Najveće poteškoće leže tamo gdje ih ne tražimo. Goethe
Čovjek je moralniji nego što misli i nemoralniji nego što to može zamisliti. Sigmund Freud
Čestitost jednostavno znači nenarušavanje nečijeg identiteta. Erich Fromm
Prilika je sklona samo onima koji joj udvaraju. Charles Nicolle
Svi ljudski postupci su istovjetni. I svi su u principu osuđeni na propast. Jean-Paul Sartre
Morate imat dugoročne ciljeve koji će vam olakšati razočaranje kratkoročnim neuspjesima. Charles C. Noble
Stvari su rijetko onakve kakvima se čine. W. S. Gilbert
Internet je gubitak vremena i upravo to je njegova najveća vrlina. William Gibson
Ne postoji ni najmanji komadić dokaza da je život ozbiljan. Brendan Gill
Brave mogu spriječiti samo poštene da uđu. hebrejska poslovica
U potpuno razumnom svijetu, ludilo je jedina sloboda. J. G. Ballard
Moralno je ono nakon čega se osjećate dobro, a nemoralno je ono zbog čega se kasnije osjećate loše. Ernest Hemingway
Ovako ja to vidim - ako želite dugu, morate podnijeti kišu. Dolly Parton
Vjerujem u jednakost svih, osim novinara i fotografa. Allen Ginsberg
Cilj svih predmeta u našim životima je davati nam otpor i na kraju nas pobijediti. Russell Baker
Smijeh je najkraća udaljenost među ljudima. Victor Borge
Ako vam djetinjstvo predugo potraje, iz zemlje čudesa pretvorit će se u pakao. Louise Bogan
Juha nije dovoljno vruća ako konobar može držati prst u njoj. William Collier
Čini se kako drugu polovicu čovjekova života čine navike koje je skupio u prvoj. Fёdor Mihajlovič Dostoevskij
Mladi smo samo jednom, no nezreli možemo biti cijeli život. John P. Grier
Ako sumnjate u nekog, nemojte ga zaposliti. Ako ste nekoga zaposlili, nemojte sumnjati u njega. kineska poslovica
Većina budala misli da su samo neuki. Benjamin Franklin
Grijeh je najbolji dio kajanja. arapska poslovica
Volim duge šetnje. Pogotovo kad ih rade ljudi koji mi idu na živce. Fred A. Allen
Dvadesetoro djece nikada se ne može zajedno igrati dvadeset godina. Michael Adelowo
Poslije agrikulture koještarije su najbolji posao našeg doba. Alfred Nobel
Generalno, čovjek vrlo malo duguje onom s čime je rođen. Čovjek je ono što napravi od sebe. Alexander Graham Bell
U vremenima poput ovih dobro se je prisjetiti da su uvijek postojala vremena poput ovih. Paul Harvey
Svaki posao može se dostojanstveno raditi ako ga se radi kako treba. Bill Cosby
Govoriti bez razmišljanja je isto kao i pucati bez nišanjenja. engleska poslovica
Riječ 'vjera' mi predstavlja problem. Ja ne vjerujem. Moram imati razlog za stvaranje određene hipoteze. Ako nešto znam, onda to znam, stoga ne trebam vjerovati. Carl Gustav Jung
Nije dovoljno samo živjeti. Moramo imati sunce, slobodu i lijepi cvijet. Hans Christian Andersen
Žena svoje tijelo promatra s teškoćom, kao kakvog nepouzdanog saveznika u bitci za ljubav. Leonard Cohen
Ne plašite se napraviti veliki korak. Nitko još nije preskočio provaliju u dva mala skoka. David Lloyd George
Informacija na internetu podliježu istim pravilima kao i razgovor u baru. George Lundberg
Vjera ometa stjecanje znanja. Robert A. Heinlein
Novčić će vas odvesti do podzemne željeznice, ali češnjak će vam osigurati slobodno sjedalo. njujorška poslovica
Dok čovjeka pokreću njegove želje i težnje, on nema izbora nego griješiti. Johann von Goethe
Jedina ljudska abnormalnost je nemogućnost da voli. Anais Nin
Život kakav doista jest nije borba između dobra i zla, nego između zla i goreg! Joseph Brodsky
Imam teoriju da se istina nikad ne izgovara u vremenu između devet ujutro i pet poslijepodne. Hunter S. Thompson
Astrologija i čitanje iz dlana dobri su jer ljudima daju nadu i živost. Zapravo se radi o najboljoj vrsti komunizma - svi imamo rođendan i gotovo svi imamo dlan. Kurt Vonnegut
Ideja bez djelovanja je sanjarenje. Djelovanje bez ideje je noćna mora. japanska poslovica
Čovjek se ponaša kao da je gospodar jezika, dok je zapravo jezik gospodar ljudima. Martin Heidegger
Ako vas neka ideja opsjeda, pronalazite ju svuda oko sebe, čak ju možete namirisati! Thomas Mann
Za trgovca i iskrenost je financijska špekulacija. Charles Baudelaire
Lako je vladati obrazovanim narodom. Friedrich II Veliki
Što nas ne ubije čini nas jačima. Friedrich Nietzsche
Ne raditi ništa najteža je stvar na svijetu, najteža i najintelektualnija. Oscar Wilde
Ne možete se rukovati stisnutih šaka. Indira Gandhi
Ne bacajte staru kantu dok niste sigurni da nova nema rupa. švedska poslovica
Nemati ništa za raditi ne pruža zadovoljstvo. Imati mnogo obaveza, a ne obavljati ih - to je zabavno. Mary Little
Status i bogatstvo su lanci od zlata, ali svejedno su lanci. Giovanni Ruffini
Sva ljudska djelovanja su jednakovrijedna... I sva su u principu osuđena na propast. Jean-Paul Sartre
Postojao je nekad 'pravi ja', ali sam ga dao odstraniti kirurškim putem! Peter Sellers
Smrt je najlakši način do pohvale. talijanska poslovica
Nije toliko bitno što je na stolu, već tko je na stolicama. W. S. Gilbert
Ako želite biti sretni jednu godinu, posadite vrt. Ako želite biti sretni cijeli život, posadite drvo. engleska poslovica
Ne volim nostalgiju osim ako je moja. Lou Reed
Neka ti govor bude bolji od tišine, inače šuti. Dioniz iz Halikarnasa
Svaki prijatelj predstavlja svijet u nama, svijet koji vjerojatno nije ni nastao prije njegova dolaska i samo zahvaljujući tom susretu - novi se svijet rodio. Anais Nin
Ne pazite gdje ste pali, već gdje ste se spotaknuli. afrička izreka
Za sretan život dani bi trebali biti u detalje isplanirani, a noći prepuštene slučajnostima. Mignon McLaughlin
Briga me što bilo tko govori o meni dok god to nije istina. Dorothy Parker
Moć umara samo one koji ju nemaju. Giulio Andreotti
Sreća ne proizlazi iz toga da radimo ono što volimo, nego da nam se sviđa ono što moramo raditi. Wilferd A. Peterson
Ako ne vjerujemo da najgori među nama imaju pravo na slobodu govora, onda uopće ne vjerujemo u slobodu govora. Noah Chomsky
Tisuću dana da naučim. 10.000 dana da usavršim. Japanska poslovica
Ništa ne obmanjuje poput očite činjenice. Sir Arthur Conan Doyle
Umjetnik je ništa bez talenta, a talent je ništa bez rada. Emile Zola
Zemlja je kolijevka uma, no ne možemo vječno ostati na njoj. Konstantin E. Tsiolkovsky
Žena koja je iskrena u vezi svojih godina ili je premlada da bi time išta izgubila, ili prestara da bi joj laganje išta donijelo. Kineska poslovica
Radije bih da ljudi nešto nauče dok ih zabavljam, nego da se zabavljaju dok ih pokušavam nečemu podučiti. Walt Disney
Ja sam oslobođen svih predrasuda. Sve mrzim podjednako. W. C. Fields
Jedan dio svijeta ne može nikako shvatiti u čemu uživa drugi dio. Jane Austen
Sreća je želja za ponavljanjem. Milan Kundera
Bolje se saviti nego slomiti. Škotska poslovica
Svijet počinjete spašavati tako što spasite jednog po jednog čovjeka. Sve ostalo je ili velika romantika ili politika. Charles Bukowski
Većina ljudi umre prije nego što su se u potpunosti rodili. Kreativnost znači roditi se prije smrti. Erich Fromm
Najpodliji trik koji je vrag izveo bio je kad je uvjerio svijet da ne postoji. Charles Baudelaire
Zar se ne bismo mogli zadovoljiti prekrasnim vrtom bez da vjerujemo da ima vilenjaka skrivenih u njemu? Douglas Adams
Baci srećkovića u more i izronit će s ribom u ustima. Arapska poslovica
Nije neophodno biti bogat i slavan kako biste bili sretni. Dovoljno je biti samo bogat. Alan Alda
Radimo skulpture od snijega, pa plaćemo kad se otope. Sir Walter Scott
Naći formu koja će opisati nered, to je posao umjetnika. Samuel Beckett
Samo žlica zna što se miješa u kotlu. Sicilijanska narodna poslovica
Znanost još nije svladala vještinu proricanja. Predviđamo previše stvari za sljedeću godinu, a premalo za sljedećih deset. Neil Armstrong
Bolje dvaput pitati, nego se ijednom izgubiti. danska poslovica
Čovjek je zbroj svojih djela, svega što je učinio i onoga za što je sposoban. Mahatma Ghandhi
Bez samopouzdanja smo kao bebe u kolijevkama. A kako brzo možemo steći tu nevjerojatnu, no neophodnu kvalitetu? Moramo druge smatrati manje vrijednima od sebe. Virginia Woolf
Što je veći krov kuće, to više snijega skuplja. narodna poslovica _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.11.11 0:57 | |
| Život nije samo imati dobre karte, već i dobro odigrati čak i kad su loše. Jack London
Stidljivost sadrži određenu dozu narcisoidnosti, vjerovanje da to kako izgledamo, kako nastupamo, da je to izrazito važno drugim ljudima. anonimus
Ako poštujete sva pravila, propustit ćete svu zabavu! Katharine Hepburn
Oni koji su nesretni ne trebaju ništa na ovom svijetu osim ljudi koji su sposobni pokloniti im svu svoju pažnju. Simone Weil
Sve dok ne izgubite svoju reputaciju, ne možete shvatiti koliki vam je teret bila. Margaret Mitchell
Biti političar je nešto kao biti trener nogometa. Morate biti dovoljno pametni da razumijete igru, ali dovoljno glupi da mislite kako je bitna. Eugene McCarthy
Činjenice i istina zapravo baš i nemaju puno veze jedna s drugom. William Faulkner
Većina ljudi jako dobro zna kako se treba ponijeti. Problem je što se tako ne žele ponašati. Peter Marshall
Mitovi su javni snovi, snovi su osobni mitovi. Joseph Campbell
Najbolji lijek protiv hipohondrije je zaboraviti na svoje tijelo i zainteresirati se za tuđe. Goodman Ace
Čini mi se da je dosada drugi najgori zločin na svijetu. Prvi je biti dosadan. Sir Cecil Walter Hardy Beaton
Ne brinite o izbjegavanju iskušenja. S godinama će ona početi izbjegavati vas. Joey Adams
Principi po kojima živimo, bilo u poslovnom, bilo u društvenom životu, najvažniji su dio naše sreće. Harry Harrison
Znam da je alkohol čovjekov najveći neprijatelj. Ali Biblija kaže da moramo voljeti i neprijatelje. Frank Sinatra
Kako starimo teže nam je vjerovati u heroje, ali je na neki način neophodno. Ernest Hemingway
Poslije partije šaha kralj i pijun idu u istu kutiju. Talijanska poslovica
Ne trošite vrijeme na postizanje savršenstva, već pokušajte postići izvrsnost. Sir Laurence Olivier
Citati nisu ništa drugo nego inspiracija za ljude bez inspiracije. Richard Kemph Samosažaljenje je vjerojatno najdestruktivniji od svih nefarmaceutskih narkotika. Izaziva ovisnost, daje trenutni osjećaj zadovoljstva, a žrtvu odvaja od stvarnosti. John W. Gardner
Svaki muškarac želi ženu kojoj će se svidjeti njegova bolja strana, njegovi plemeniti instinkti i njegova pitoma narav. Isto tako želi i drugu ženu uz koju će na to sve zaboraviti. Helen Rowland
Ako možete sanjati o tome, onda to možete i napraviti. Ne zaboravite da je sve ovo započeo jedan običan miš. Walt Disney
Nasilje mi je zadnja opcija. Chuck Norris
Svijet se neće složiti oko vjere i nade, no darežljivost nam svima mora biti zajednička. Aleksandar Veliki
Ne postoje činjenice. Postoje samo interpretacije. Friedrich Nietzsche
Prvi čovjek koji je bacio kletvu umjesto kamena bio je osnivač civilizacije. Sigmund Freud
Ako u životu nemate puno poraza, onda ne riskirate dovoljno. H. Jackson Brown, Jr.
Ako na cesti pokupite psa lutalicu, nahranite ga i pružite mu dom, on vas nikad neće ugristi. To je osnovna razlika između ljudi i pasa. Mark Twain
Ako kartate poker i ne možete prepoznati naivca za stolom, onda ste to vi. Paul Newman
Ne zamarajte se budućnošću. Susrest ćete se, ako morate, naoružani istim razumom s kojim se danas sukobljavate sa sadašnjošću. Marko Aurelije
Što je više zakona, to je manje pravde. Marko Tulije Ciceron
Dva najčešća elementa u svemiru jesu vodik i glupost. Ali ne tim redosljedom. Brian Pickrell
Ljubav je kratkotrajno ludilo izliječeno brakom. Ambrose Bierce
I poštenog čovjeka možete potkupiti, samo ga morate pošteno i platiti. anonimus
Profesionalac je onaj koji daje sve od sebe onda kad za to nije raspoložen. Alistair Cooke
Svaki je čovjek kriv za sve ono dobro što nije učinio. Voltaire
Ne želim da se ljudi u svemu sa mnom slažu, jer me to pošteđuje pretpostavke da ih moram voljeti. Jane Austen
Ako možete sanjati o tome, onda to možete i napraviti. Walt Disney
Ne volite ženu zato jer je lijepa, već je lijepa zato jer je volite. anonimus
Ako u svemu postoji nešto što bi trebalo oprostiti, onda postoji i nešto što treba osuditi. Friedrich Nietzsche
Razlika između genija i budale je ta da genijalnost ima granica. Albert Einstein
U svega dvije riječi mogu sažeti život: nastavlja se. Robert Frost
Vrijeme je sjajan učitelj, ali nažalost ubija sve svoje učenike... Louis Hector Berlioz
S lakoćom činiti ono što je drugima teško je talent; činiti ono što je talentiranima nemoguće je genijalno. Henri Frederic Amiel
Strasti koje osjećamo nisu ništa drugo do različiti stupnjevi topline i hladnoće u krvi. François de Rochefoucauld
Heretik je čovjek koji gleda vlastitim očima. Gotthold Ephraim Lessing
Ljutnja nije samo neizbježna, ona je nužna. Jer na njezino mjesto dolazi ravnodušnost, najgora od svih ljudskih osobina. anonimus
Ne možete očekivati da ćete osvojiti jackpot ako ne ubacite bar nekoliko kovanica u aparat! Flip Wilson
Sve današnje generacije mladih ljudi nisu ništa gore od moje. I mi smo bili jednako neuki i sve nam je bilo odbojno, samo nas nitko nije slušao. Al Capp
Neki prave toliko detaljne i savršene planove za kišne dane da danas ni ne uživaju u sunčanom danu. William Feather
Sreća mrzi bojažljive. A isto tako i znanost. Eugene O'Neill
Sve dok ne izgubite svoj ugled, nemate pojma koliki vam je teret bio. Margaret Mitchell
Mnoge se pametne riječi izgovore u šali, ali ta se brojka ne može ni usporediti s količinom gluposti izgovorenih u ozbiljnim situacijama. anonimus
Ništa nije toliko frustrirajuće kao svađanje s nekim tko točno zna o čemu priča! Sam Ewig
Ljudski mozak uvelike nalikuje televizoru. Kad se pojavi praznina i kad se ekran zacrni, dobro bi bilo ugasiti zvuk. anonimus
Biokemijski gledano, ljubav je nešto poput goleme količine čokolade. U početku je neodoljiva i oduzima dah, ali vrlo brzo se zasitimo i poželimo pojesti nešto slano. John Milton
Najbolji je izvršni direktor onaj koji zna odabrati najbolje ljude za posao koji želi da obave, i koji ima dovoljno samokontrole da se ne petlja u posao dok ga rade. Theodore Roosevelt
Da svi nismo šašavi i luckasti, poludjeli bismo! Jimmy Buffett
Više cijenim svoj vrt zbog kosova kojih je prepun, nego zbog trešanja, pa im, iskreno govoreći, i puštam da jedu voće zbog prekrasnog pjeva. Joseph Addison
Velika ljubav i velika dostignuća uključuju i velike rizike. anonimus
Sve svoje nesreće pažljivo brojimo, dok sretne trenutke prihvaćamo bez puno razmišljanja. kineska poslovica
U svakom pothvatu vaš će trud biti obrnuto proporcionalan uloženoj pripremi. Scott Sorrell
Za misli se ne kažnjava. Misli su slobodne. Ulpijan
Najbolji način da pobjegnete od problema je da ga riješite. Alan Saporta
Ako morate kockati, odlučite odmah o tri stvari: pravilima igre, ulozima i vremenu odustajanja. kineska poslovica
Suoči se s onim u što vjeruješ i iznenaditi ćeš se. William Hale White
Draže su mi greške entuzijazma nego ravnodušnost mudrosti. Anatole France
Previše ljudi precjenjuje ono što nisu i potcjenjuje ono što jesu. Malcolm S. Forbes
Više saznaš o osobi po tome kako priča o drugima nego kako drugi pričaju o njoj. Leo Aikman
Ničega se ne treba bojati, već treba razumijeti. Vrijeme je da počnemo više shvaćati kako bi se što manje bojali. Marie Curie
Možete se žaliti zato što ruže imaju trnje, a možete se i veseliti zato što trnje ima ruže. Tom Wilson
Ne možemo promijeniti budućnost, ali možemo promijeniti navike koje će promijeniti budućnost. Marko Polo
Ispitivanja su zastrašujuća i najbolje pripremljenima, jer i najveća budala može postaviti puno više pitanja nego što mudrac može odgovoriti. Charles Caleb Colton
Kad čovjek bira početak nekog puta, zapravo je izabrao njegov cilj. Sredstva određuju kraj. Harry Emerson Fosdick
Ako ste nadareni za flert, razgovor o cijeni jaja bit će jednako učinkovit kao i bilo koji drugi razgovor. Mignon McLaughlin
Konfuzija je riječ koju smo izmislili za red koji ne razumijemo. Henry Miller
Pripazite kakvim se prikazujete jer na kraju jeste onavki kakvim se pravite. Kurt Vonnegut
Život je dovoljno dug ako ga znaš pametno iskoristiti. latinska poslovica
Život je poput plesanja. Ako imate veliki podij, mnogo će ljudi zaplesati, a neki će se i naljutiti ako se promijeni ritam. No, život se neprestano mijenja. Don Miguel Ruiz
Filozofija je grana društvene znanosti koja nam dopušta da inteligentno budemo nesretni. anonimus
Kad otkriju centar svemira, mnogi će ljudi biti razočarani kad shvate da to nisu oni. Bernard Bailey
Kad kažete da se s nečim slažete 'u principu', to znači da nemate ni najmanju namjeru provesti to u djelo. Otto von Bismarck
Iskustvo je ime koje dajemo svojim pogreškama. Oscar Wilde
Mnogi ljudi odlaze cijeli život na pecanje ni ne znajući da nisu ribe ono što traže. Henry David Thoreau
Čovjek ničime toliko jasno ne pokazuje svoj karakter kao time što mu je smiješno. anonimus
Ljudi ne vole tračeve jedino kad su oni sami tema tih tračeva. Will Rogers
Svatko ima pravo biti glup. Samo neki ljudi iskorištavaju tu činjenicu. anonimus
Opasno je biti iskren, ako uz to nisi i glup. George Bernard Shaw
Sramežljivost u sebi sadrži neke elemente narcisoidnosti - vjerovanje da je to kako izgledamo i kako se ponašamo doista važno drugim ljudima. André Dubus
Ako nekoga mrzi mnogo ljudi, on mora da je dobar čovjek. W. Shakespeare
Većina je naših pogrešaka oprostivija od sredstava koje smo koristili da ih sakrijemo. François de La Rochefoucauld
Budi mudriji od drugih ako možeš, ali im nemoj to reći. Earl Chesterfield
Savjet je kao snijeg. Što nježnije pada to duže ostaje i tim dublje tone u dušu. Samuel Taylor Coleridge
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.11.11 0:58 | |
| Naši životi nisu u rukama naših bogova, već u rukama naših kuhara! Lin Yutang
Ničega se u životu ne treba bojati. Treba samo razumijeti. Marie Curie
Seks između muškarca i žene može biti apsolutno prekrasan. Naravno, uz uvjet da se nađete između dobrog muškarca i dobre žene! Woody Allen
Bart, da imamo 10.000 dolara bili bi milijunaši! Mogli bi kupiti gomilu korisnih stvari, kao na primjer - ljubav! Homer Simpson
Ne hodaj iza mene, možda te neću povesti. Ne hodaj ispred mene, možda te neću slijediti. Samo hodaj kraj mene i budi mi prijatelj. Albert Camus
Kad je osoba zaljubljena, počinje vezu zavaravanjem sebe, a završava ju zavaravanjem drugih. To je ono što svijet zove romantičnom pričom. Oscar Wilde
Nikad ne pričajte o sebi na prvom spoju - to je kao da igrate online poker s web kamerom! anonimus
Ljubav nije slobodna, ona je ropstvo po definiciji. Tin Ujević
Mudrije je usmjeriti svoju ljutnju na probleme, ne na ljude. Usmjerite svoju energiju na rješenja, ne na izgovore. William Arthur Ward
Kako možete steći karizmu? Više brinite o tome da učinite da se drugi dobro osjećaju zbog sebe, nego da se dobro osjećaju zbog vas! Dan Reiland
Svaki novi pothvat prolazi kroz slijedeće faze: entuzijazam, komplikacije, razočaranje, potraga za krivcem, kažnjavanje nevinog i nagrađivanje onih koji nisu napravili ništa! anonimus
Kad se djevojka uda zamijenjuje pažnju svih muškaraca za nepažnju jednoga. narodna
Tuđe mane su nam pred očima, naše su nam na leđima! L. A. Seneka
Svaka je zamisao laka kad se ne uzme u obzir stvarnost. M. Proust
Čovjek se rađa bez zuba, kose, iluzija. Isto tako i umire. A. Dumas
Dobar putnik je onaj koji ne zna kamo ide, a savršeni je putnik onaj koji ne zna odakle je došao. Lin Yutang
Najodlučniji potezi u našim životima najčešće su najnepromišljeniji. Andre Gide
Ako moram birati između dva zla, uvijek biram ono koje još nisam isprobala. Mae West
U zabludi je onaj koji misli da se može odreći cijelog svijeta... Onaj tko misli da svijet može bez njega vara se još više. La Rochefoucaud
Kad bismo htjeli biti sretni, lako bismo postigli svoj cilj. Ali mi želimo biti sretniji od drugih, a to je teško jer druge uvijek vidimo sretnijima nego što doista jesu. Montesquieu
Religija je opijum za mase. Obožava sve što ne razumije. Friedrich Veliki
Griješiti je ljudski. Povremeno posrnuti je uobičajeno. Znati se smijati samome sebi je zrelost. William Arthur Ward
Ljepota vjerske manije je u tome što može sve objasniti. Kad jednom prihvatite Boga (ili Sotonu) kao stvoritelja svega smrtnog, ništa više nije prepušteno slučaju. Svaku logiku možete baciti kroz pozor... Stephen King
Nitko ne razumije osamnaestogodišnjake, čak ni osamnaestogodišnjaci! Jim Bishop
Kad je čovjek nesretan, u sve sumnja; kad je sretan, ne sumnja ni u što. Joseph Roux
Čini se da je svijet podijeljen na dvije vrste ljudi - dobre i loše. Dobri spavaju mirnije, dok loši više uživaju u satima kad su budni. Woody Allen
Talent je poput slavine - dok je otvorena, morate pisati. Inspiracija? To je obična prevara koju su izmislili pjesnici da bi si dali na važnosti. Jean Anouilh
Strah nema neku posebnu moć osim one koju mu sami dajete kad mu se predate. Les Brown
Ljudi koje izjeda krivnja misle da se svaki razgovor odnosi na njih. Chaucer
Znat ćete da ste ostarjeli kad zastanete zavezati cipelu pa se zapitate što biste još mogli napraviti dok ste tamo dolje! George Burns
Ako ste nadareni za koketiranje, onda će i razgovor o cijeni jaja imati učinka kao i bilo koja druga tema. Mignon McLaughlin
Pazite kakvi se pravite da jeste, jer vi jeste onakvi kakvim se pretvarate. Kurt Vonnegut
Uvijek je najbolje govoriti istinu osim ako naravno niste jako dobar lažov. Jerome K. Jerome
Dom, kakav se podrazumijeva u današnjem svijetu, nam nije ništa prirodniji nego što je ptici kavez. George Bernard Shaw
Nitko nije zadovoljan svojom srećom i nezadovoljan svojim razumom. Golsvorti
Najnesretniji je čovjek koji ne može oprostiti samome sebi. Publilije Sir
Život je dovoljno dug ako ga znaš pametno iskoristiti. latinska poslovica
Veličina poklona leži u njegovoj primjerenosti, a ne vrijednosti. Charles Dudley Warner
Piti bez žeđi i voditi ljubav u svako doba, to je sve, gospodo, čime se razlikujemo od životinja. Beaumarchais
U okladu su uvijek uključeni budala i lopov. anonimus
Oni kojima treba najduže vremena da se usude nešto obećati, su i najpouzdaniji da će obećanje održati. Jean Jacques Rousseau _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.11.11 0:58 | |
| Veličina spomenika se smanjuje kad se od njih udaljavamo, a veličina ljudi kad im se približavamo. S. Cervantes
Živi kako možeš, kad ne možeš onako kako hoćeš. latinska izreka
Iskustvo je ime koje svatko daje svojim pogreškama. Oscar Wilde
Kad ima volje, ima i načina. G. B. Shaw
Najstrastveniji i najradikalniji revolucionar postat će konzervativac, dan nakon revolucije. Hannah Arendt
Umjetnost živi unutar prepreka koje sama sebi postavlja, a umire unutar tuđih. Albert Camus
Možete vidjeti je li čovjek pametan po njegovim odgovorima, a je li mudar vidjet ćete po njegovim pitanjima. Naguib Mahfouz
Oni koji su prepametni da bi se bavili politikom, kažnjeni su vladanjem glupljih. Platon
Lakše je oprostiti neprijatelju nego prijatelju. William Blake
Sve svoje konačne odluke donosimo u stanju psihe koje je trenutno. Marcel Proust
Brak je zato toliko omiljen jer spaja maksimalni broj iskušenja s maksimalnim brojem prilika. J. N. Nestroy
Kad moram birati između dva zla, uvijek se trudim odabrati ono koje još nisam isprobala! Mae West
Osrednja ideja koja potiče entuzijazam vrijedit će deset puta više od briljantne ideje koja nikoga ne inspirira. Mary Kay Ash
Vještina je ono što ste sposobni napraviti, motivacija određuje ono što ćete napraviti, a stav određuje koliko ćete to dobro napraviti. Lou Holtz
Prijateljstvo je beskorisno poput filozofije ili umjetnosti... Nema vrijednosti u njegovom opstanku; prije je to jedna od onih stvari koje daju vrijednost opstanku općenito. C. S. Lewis
Budućnost je prošlost koja se vraća kroz druga vrata. Arnold Glasgow
Jedina prava mudrost je u saznanju da ništa ne znaš. Sokrat
Je li seks prljav? Samo ako se obavi kako treba! Woody Allen
Uvijek bismo trebali biti zaljubljeni. To je razlog zbog kojeg treba ostati neoženjen. Oscar Wilde
Gubimo vrijeme tražeći savršenog ljubavnika, umjesto da stvorimo savršenu ljubav. Tim Robbins
Ljubav je golemo preuveličavanje razlike između jedne osobe i svih ostalih. George Bernard Shaw
Čovjek koji ne čita dobre knjige nema nikakve prednosti nad čovjekom koji ih uopće ne zna čitati. Mark Twain
Postoje dvije vrste nesreća: nesreće koje se događaju nama i sreće koje snalaze druge. E. Kishon
Sve su životinje jednake, samo su jedne više jednake od drugih. George Orwell
Kajanje je nepristojno. Friedrich Nietzsche
Sreća u ovome životu ovisi manje o tome što vam se događa, a više o načinu na koji to prihvaćate. Elbert Hubbard
Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. I za svemir nisam siguran. Albert Einstein
Tajna života je poštenje i pravednost. Ako to možete odglumiti, uspjeli ste! Groucho Marx
Ako mislite da nikome nije stalo do toga jeste li uopće živi, probajte neko vrijeme ne otplaćivati kredit. Earl Wilson
Potrebno mi je samo jedno piće da se napijem. Samo ne znam je li to četrnaesto ili petnaesto po redu... George Burns
Imati djecu je sigurno najljepša nerazumna stvar koju dvoje zaljubljenih ljudi može napraviti. Bill Cosby
Postoje očevi koji ne vole svoju djecu, ali ne postoje djedovi koji ne obožavaju svoju unučad. Victor Hugo
Želite li da se o vama dobro misli? Nemojte o sebi dobro govoriti! Pascal
Ja sam ponosan što mogu svojoj zemlji plaćati porez. Stvar je u tome da bih bio jednako ponosan i kada bih plaćao polovicu tog iznosa. A. Godfrey
Ako se ne naučite smijati problemima, kad ostarite nećete se imati čemu smijati. Edward W. Howe
Ako čovjek ne zna prema kojoj luci plovi, nijedan vjetar neće biti povoljan. Seneka
Poneki su toliko uporni u otkrivanju tuđih slabosti kao da se radi o otkrvianju skrivenog blaga. Montesquieu
Time što drugoga zatvoriš u ludnicu nećeš dokazati da si pametan. narodna poslovica
Priroda je čovjeku dala jedan jezik, ali dva uha kako bi mogao čuti duplo više od onoga što govori. Epiktet
Postoje tri načina da nešto obavite: obavite to sami, angažirajte nekoga da obavi umjesto vas ili zabranite djeci da to naprave. Monta Crane
Miraz je začin koji nam pomaže da progutamo ribu zajedno s kostima. S. Moržek
Zakon koji dozvoljava osvetu 'oko za oko' čini cijeli svijet slijepim. Mahatma Gandhi
Žene su mladim muškarcima ljubavnice, družice muškarcima u srednjoj dobi i njegovateljice onih koji su zašli u stariju dob. Francis Bacon
Velika razlika između seksa za novac i besplatnog seksa je ta da seks za novac najčešće košta puno manje. Brendan Behan
Sve bi žene trebale naučiti brinuti o djeci. Većina će ih jednog dana imati muža. Franklin P. Jones
Treba otići u raj zbog klime, a u pakao zbog ekipe. Mark Twain
Žena zna čuvati samo jednu tajnu, onu o godinama. Voltaire
Kad vam susjed izgubi posao, to se zove recesija. Kad vi izgubite posao, onda je to depresija. Harry S. Truman
Seks je poput igranja bridgea. Ako nemate dobrog partnera, bolje vam je da imate dobru ruku. Woody Allen
Nazdravljam alkoholu, izvoru i rješenju svih životnih problema! Homer Simpson
Heroji se razlikuju po dostignućima, a slavne osobe po zaštitnom znaku. Heroji se sami stvaraju, a slavne stvaraju mediji. Heroj je veliki čovjek, a slavna osoba je veliko ime. Daniel J. Boorstin
Kad bi svaki čovjek na svijetu usrećio barem jednog drugog čovjeka, čitav bi svijet bio sretan! J. M. Simmel
Ljubav je svjetlost života, a brak beskrajni račun za struju. anonimus
Zakoni su poput kobasica, bolje je ne znati kako nastaju. Frédéric Bastiat
Ovo zna svaka biljka: tek kad vas zatrpaju izmetom zaista počnete rasti. Scott Sorrell
Svijet je opasno mjesto. Ali ne zbog zlih i opasnih ljudi, već zbog ljudi koji po tom pitanju ne rade ništa. Albert Einstein
Vjera je idol masa; obožava sve što ne razumije. Friedrich Veliki
Nezrela ljubav kaže 'volim te jer te trebam', a zrela 'trebam te jer te volim.' općepoznata
Razlika između gluposti i genijalnosti je u tome što genijalnost ima svoje granice. Albert Einstein
Brak je nešto zbog čega se čovjek uvijek kaje, bilo da ga sklopi ili ne sklopi. Sokrat
Žaljenje za stvarima koje smo napravili s vremenom ishlapi. No, žaljenje za stvarima koje nismo napravili ne nestaje. Sydney J. Harris
Čudno je kako je malo potrebno da budemo sretni i još čudnije koliko često nam baš to malo nedostaje. Ivo Andrić
Krenuo sam na dijetu i odrekao sam se pušenja, alkohola i prejedanja. U 14 dana sam izgubio dva tjedna. komičar Joe E. Lewis
Još sam davno morao birati između iskrene arogancije i licemjerne poniznosti. Odabrao sam iskrenu aroganciju i niti jednom nisam požalio izbor. Frank Lloyd Wright
Piti bez žeđi i voditi ljubav u svako doba, to je sve, gospodo, čime se razlikujemo od životinja. Beaumarchais
Nada je jedan od onih lijekova koji uopće ne liječe već samo produžavaju patnju. A. J. Cronin
Komisija je skupina ljudi koji svaki zasebno ne mogu ništa učiniti, ali zajedno mogu odlučiti da se ništa ne može učiniti. F. Allen
Ljudi su, općenito, nalik na pse koji počnu lajati čim izdaleka začuju lajanje drugih pasa. Voltaire
O moralu znam samo toliko da je moralno ono poslije čega se dobro osjećate, a nemoralno ono poslije čega se osjećate loše. E. Hemingway
Panj koji je već gorio lako se zapali. Japanska narodna poslovica
Bolje je šutjeti i pustiti da te smatraju budalom, nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju. Abraham Lincoln
Posljednja od ljudskih sloboda je izabrati vlastite stavove. Victor Frankl
Kompromis je sporazum između dva partnera po kojem svatko dobiva ono što nije želio. Richelieu
Ovo smatram osnovnom funkcijom humora: izmijeniti karakter misli. Lin Yutang _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.11.11 22:13 | |
| "Mi obično pokušavamo da izliječimo svoju usamljenost emotivnom zavisnošću od drugih osoba, kroz druženje i buku... Vratite se pravim stvarima, izvucite se iz gužve i vratite se prirodi - stupite u dodir sa drvećem, travom, kamenjem, životinjama i pticama, sa morem i oblacima, sa nebom i zvijezdama..."
Anthony De Mello _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | LuckyM5 Ljubitelj foruma
Broj postova : 3859 Godine : 45 Datum registracije : 25.10.2011
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 11.11.11 23:22 | |
| Izgubila sam igračku koja me pratila kroz djetinjstvo.... Ali sam dobila uspomenu na ljubav onoga tko mi ju je poklonio. Izgubila sam zaštićenost i maštovitost djeteta..... Ali sam dobila mogućnost da se razvijam i živim slobodno. Izgubila sam mnoge ljude koje sam voljela i koje još uvijek volim.... Ali sam dobila ljubav i primjer kako treba živjeti. Izgubila sam jedinstvene trenutke jer sam plakala umjesto da se smijem..... Ali sam otkrila da sijući ljubav, žanjem ljubav. | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 14.11.11 11:46 | |
| ''Ljudi koji imaju hrabrosti i karaktera drugim su ljudima uvijek neugodni.'' - Hesse _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 14.11.11 14:33 | |
| Lagano umire onaj koji ne putuje, onaj koji ne cita, onaj koji ne sluša muziku, onaj koji ne nalazi zadovoljstvo u sebi. Lagano umire onaj koji uništava vlastitu ljubav, onaj koji ne prihvaca pomoc. Lagano umire onaj koji se pretvara u roba navika, postavljajuci si svaki dan ista ogranicenja,onaj koji ne mijenja rutinu, onaj koji se ne usudjuje odjenuti u novu boju,onaj koji ne prica sa ljudima koje ne poznaje.
Lagano umire onaj koji bježi od strasti i njenog vrela emocija; onih koje daju sjaj u ocima i napuštenim srcima. Lagano umire onaj koji ne mijenja svoj život kada nije zadovoljan svojim poslom ili svojom ljubavi, onaj koji se ne želi odreci svoje sigurnosti radi nesigurnosti, i koji ne ide za svojim snovima; onaj koji si nece dozvoliti, niti jednom u svom životu, da pobjegne od smislenih savjeta....... Živi danas, ucini danas, riskiraj danas! Ne dozvoli lagano umiranje! Ne zaboravi biti sretan!
Pablo Neruda | |
| | | Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 14.11.11 14:34 | |
| "Žena je kao knjiga, koja se, bila dobra ili loša, mora najpre svideti naslovnom stranom. Ako ta stranica nije zanimljiva, neće pobuditi želju za čitanjem, a ta je želja upravo tolika koliko je zanimanje što ga naslov podstiče. Naslovna strana kod žene ide odozgo do dole, baš kao kod knjige; pa tako i njene noge; koje zanimaju sve muskarce kojima su ukusi slični mojima, imaju istu privlačnost kao i oprema knjige. Medjutim, većina ljubitelja ili premalo ili nikako ne pazi na ženske noge, baš kao što većina čitalaca ne mari za izdavača knjige. Stoga žene s pravom posvećuju toliku brigu licu, odeći i držanju, jer samo time mogu u onima koje priroda nije pri porodu obdarila slepoćom potaknuti radoznalost i želju da ih pročitaju. Ali kao što ljudi koji su pročitali mnogo knjiga požele na kraju nove, pa bile i loše, tako se i muškarac koji je upoznao mnogo krasnih žena na kraju zaželi ružnih, samo neka su nove."
Đakomo Kazanova "Memoari"
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 24.11.11 1:04 | |
| tko sam ja?
ja tek sam mala, preplašena zena... al' kad zatreba, zajašim oluju i borim se s vjetrenjačama... mačem od snova slamam zle sile... kad me spale, iz pepela svog se dignem...
ja tek sam romantik što luta svemirskim bespućima s iskrama u očima, sa čežnjom u srcu... zaljubljenik u snove što među zvijezdama traži ljubav... mjesečeva ovisnica, maslačkova ljubavnica, sovina prijateljica...
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 24.11.11 8:58 | |
| Najslađe je, u stvari, to saznanje da je nekom stalo.. I da si od onih koji mogu i da biraju.. Taj gest te učini važnim, čovječe.. Uh.. To ti stoji bolje od najbolje frizure...
Đorđe Balašević | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 24.11.11 13:36 | |
| Hodala je između zelenih cvjetova sanjajući dolinu ružmarina. Prišao joj je vjetar i nježno šapnuo : "Djevojko, od uspomena se ne može živjeti " Nasmijala se i rekla : " ZNAČI JA NE ŽIVIM " I nastavila je prema rijeci. Hodala je po vodi sklopljenih očiju. Rijeka ispod njenih bosih nogu je žuborila : " Djevojko probudi se, oko tebe je život " ŽIVOT ? OKO MENE ? NE, ON JE OSTAO U DOLINI RUŽMARINA I nastavila je prema šumi. Hodala je kroz stabla drveća a krošnje su šumjele : " Djevojko zašto si tužna ?Moraš shvatiti da je sve prolazno.Živi za danas... " ALI IMAM JUČER- TO MI JE JEDINO OSTALO OD NJEGA. I nastavila je prema livadi . Hodala je ispod duge s boje su kapale na njenu bijelu haljinu: " Djevojko nije on jedini " Nasmiješila se i rekla : NIJE JEDINI ALI JE JEDINI KOJEG VOLIM I nastavila dalje. Hodala je po plišanoj mahovini, sunčevi zraci su se preplitali sa vlasima njene kose : " Djevojko tek si na početku " Nasmješila se i rekla : POČETAK ĆE BITI KAD UVELI RUŽMARIN PONOVO ZAMIRIŠE I nastavila prema rajskoj dolini. Hodala je bosa po bijelim kristalima. Padao je zeleni snijeg na njezine žedne usne : " Djevojko budi ono što jesi, zašto se praviš da si dovoljna sama sebi " JA SAM LJUBAV I ŽIVIM U NADI DA ĆU SE JEDNOG DANA PONOVO OSTVARITI I nastavila je putem svoje čežnje. Hodala je kroz muziku i uspomene i pisala njegovo ime po nebu : " Djevojko budi iskrena prema sebi, znaš da je tako moralo biti. Zaboravi ga " Nasmiješila se i rekla : ŠTA OSTAJE OD ŽIVOTA AKO SE ZABORAVI ONO NAJLJEPŠE. I krenula je ka sadašnjosti . Hodala je veselim ulicama grada. Očima sanjalice promatrala je život izbjegavajući da učestvuje u njemu. Bila je previše duboko u sebi i PREVIŠE GA JE VOLJELA . . . | |
| | | diya Totalno relaxiran
Broj postova : 2371 Godine : 45 Datum registracije : 22.11.2011
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 27.11.11 10:36 | |
| Kažeš da ne razumijem,a nisi ni objasnio...A ja ne objašnjavam,jer ne bi razumjeo...I tako misliš- da je bolja odvojenost...A ja smatram da sve pobjeđuje ljubav i jednostavnost...I opet,ni ti sebi ne vjeruješ,to što izgovaraš...A ja ne izgovaram,jer ne bi vjerovala sebi... PUSTIMO SRCA NEKA GOVORE! | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.12.11 20:10 | |
| Ovo bi vjerovatno trebalo biti zalijepljeno na tvom ogledalu gdje bi to mogao svaki dan procitati. 1. Na svijetu je sigurno dvoje ljudi koji bi umrli radi tebe. 2. Najmanje 15 ljudi te voli na neki nacin. 3. Jedini razlog zasto bi te iko mrzio je zato sto bi zelio biti bas kao i ti. 4. Tvoj osmijeh moze donijeti srecu svakome, cak i ......ako mu nisi drag. 5. Svaku noc NEKO misli na tebe prije nego ode da spava. 6. Nekome znacis sve na svijetu. 7. Ti si poseban-a i jedinstven-a. 8. Neko za koga ne znas ni da postoji, voli te. 9. Kad napravis i najvecu gresku, nesto dobro izade iz toga. 10. Kad mislis da ti je cio svijet okrenuo ledja, pogledaj ponovo. 11. Uvijek zapamti komplimente koje si primio-la. Zaboravi bezobrazne uvrede. I ovo uvijek zapamti .... Kad ti zivot donese limune, zatrazi tequilu i sol i nazovi me. Dobri prijatelji su kao zvijezde, ne vidis ih uvijek, ali znas da su uvijek tu. "Radije bi imao jednu ruzu i lijepu rijec od prjatelja dok sam ziv nego cio kamion ruza kad umrem!" | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 06.12.11 23:58 | |
| "Čovjek zbilja, koliko god se uznosio, shvati da od prirode još uvijek i debelo zavisi. Valjda je toliko nastoji i uništiti, ne bi li nekako ost'o sam i jedini, misleći da će mu tako biti bolje. To bezbeli neće ići, pa će ona, to jest natura, do sudnjega dana biti dio njega." Ramo Kolar _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 07.12.11 1:02 | |
| odakle glas koji kaže živi
iz nekog drugog života
čvrstim korakom ništa više ne očekujući probija se naprijed bez cilja | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 08.12.11 22:19 | |
| Budistički učitelji kažu da mudra velikodušnost ima odsjaj beskraja, koji nam daje ugodan osjećaj. Postupno, počinjete se osjećati dobro u sebi. Iz toga proizlazi olakšanje i beskrajan mir, i tek tada smo i zaista korisni drugima. Tako omogućavamo našoj istinski Dobroj Duši, temeljnoj dobroti i dobrodušnosti koje su naša prava narav, da zablista tada naša prava bit cvjeta. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 12.12.11 16:12 | |
| "Mnogi ljudi traže pravu osobu, umjesto da pokušaju da budu prava osoba." | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 12.12.11 16:24 | |
| Prestanite vrijeđati jedni druge, jer nikada ne znate koliko tu drugu osobu zaista povrijedite... Otvorite oci i pazljivo gledajte, jer se mozda i iza najtoplijeg i najveceg osmijeha skriva velika tragedija, tuga i razocaranost... Mi nismo zvijeri, mi smo ljudi, stvoreni da volimo... pa zasto onda to i ne radimo? | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
| |
| | | | Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 461 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 461 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|