|
| Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
+50Ančica zvrkica Divljakuša leopard Florence. Carolija Besna_glista Luca Milan01 Talia Lavanda mila01 Luna2 Shine on nika8 honey_89 sookie januska Otelo petra237 kala diya Blonde LuckyM5 Gracija... roko pfirsichblute Lena22 mobile Christine von Cahill _plavusa_ Riječanka evitaa Badomen Bokssha cassia Ary Dita von Teese Mixi goc Rokerka californiamen bodo FireWalker* nella sky Kikica NeoSky Niky Blizanka Goran 54 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.11.08 22:43 | |
| First topic message reminder :Objavi stih ili recenicu koji ti se cine zanimljivim! Postizanje cilja, neće nas usrećiti samo po sebi, no dok se na putu do cilja borimo sa preprekama koje su neizbježne, mi rastemo i razvijamo se. Cijena koju dobri ljudi plaćaju za to što ne sudjeluju u javnim zbivanjima je to da njima vladaju pokvareni ljudi. Platon _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Zadnja promjena: Goran; 11.08.11 22:19; ukupno mijenjano 3 put/a. | |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.10.09 14:12 | |
| Smrti se najmanje boje oni čiji život ima najveću vrijednost.
(Kant)
Živi dovjeka i doveče! Radi kao da ćeš živjeti vječito, a postupaj sa ljudima kao da ćeš umrjeti odmah!
(Tolstoj) _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.11.09 20:38 | |
| Koliko sam izgubio od života, pitam se, samo zato što nisam znao gledati ? Ili zato što sam gledao a da nisam vidio ? Irvin D. Yalom - Kad je Nietzsche plakao | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 27.11.09 9:25 | |
| Kako se treba osloboditi javnog morala da bi se živjelo moralno ? | |
| | | FireWalker* Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 577 Godine : 33 Lokacija : Kladanj, BiH Datum registracije : 30.12.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 02.01.10 23:45 | |
| Količina muške pažnje prema ženama proporcionalna je količini odjeće koju žena ima na svom tijelu | |
| | | Blizanka Administratorica
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 05.01.10 15:15 | |
| Nije greh u tome sto zena odlazi ljubavniku koga voli, vec ako se daje onome koga ne voli, pa makar to bio i njen muz. Sand _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.01.10 8:58 | |
| Snaga koju tražim nije od one vrste u kojoj pobjeđujemo ili gubimo. Ne tragam za zidom koji će odbiti silu što dolazi izvana. Želim onu vrstu snage koja je sposobna upiti izvanjsku , suprostaviti joj se. H.Murakami | |
| | | bodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 54 Datum registracije : 05.12.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 26.01.10 9:11 | |
| "Ne idi gdje putevi vode, nego idi gdje puta nema i ostavi trag." | |
| | | bodo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 54 Datum registracije : 05.12.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 30.01.10 8:26 | |
| Čapek "Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju." | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 02.02.10 20:04 | |
| Dovoljan je već jedan jedini čovjek nesklon radosti, pa da čitavom kućanstvu nametne trajnu mrzovolju i tmurno nebo; a jedino se nekim čudom dogodi da netko takav izostane! _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | californiamen Totalno relaxiran
Broj postova : 2464 Godine : 124 Datum registracije : 17.11.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 04.02.10 14:29 | |
| Mudra žena mora znati muža ljubiti i kuhati. ( napisano na ručniku obješenom na zid kod moje bake) | |
| | | Niky VIP član
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 05.02.10 10:05 | |
| Ako šutiš - šuti iz ljubavi. Ako govoriš - govori iz ljubavi. Ako (o)praštaš - (o)praštaj iz ljubavi.
sv. Augustin
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 18.02.10 18:57 | |
| Meni je ovaj najlepsi...i napisala sam ga u delovima na nekoliko listova bloka i stavila u sobu preko celog zida... "Vi vidite stvari i pitate 'ZASTO?', a ja sanjam o stvarima kojih nije bilo i pitam. 'ZAŠTO NE?'"
George Bernard Shaw | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 23.02.10 3:40 | |
| Izgubljeno je samo ono cega se odreknes. T.E.Lesing |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 27.03.10 10:35 | |
| Jos malo pa cu imati za lektiru Malog princa. Posto sam ga citala 2 puta, mislila sam da se samo podsetim, onako letimicno i pocnem da radim lektiru, ali naletela sam na jedan deo, koji sam predhodna dva puta preskocila ili zanemarila (samo ne znam kako sam mogla) i koji me je apsolutno ono...ostavio bez teksta:
"Vi uopste ne licite na moju ruzu,vi jos nista ne znacite-rece im on.Niko vas nije pripitomio,i vi niste nikoga pripitomile.Vi ste kao sto je bila moja lisica.Bila je to obicna lisica slicna stotinama hiljada drugih.Ali ja sam od nje napravio svog prijatelja,i ona je sada jedinstvena na svetu. Ruze su se osecale veoma nelagodno. -Lepe ste,ali ste prazne-rece im on jos.Covek ne moze da umre za vas.Naravno,obican prolaznik poverovao bi da moja ruza lici na vas.Ali ona sama znacajnija je od svih vas zajedno zato sto sam ja nju zavoleo.Zato sto sam ja nju stavljao pod stakleno zvono.Zato sto sam ja njoj napravio zaklon.Zato sto sam ja zbog nje poubijao gusenice(sem one dve-tri radi leptirova).Zato sto sam ja nju slusao kako se zali,hvalise ili kako ponekad cuti.Zato sto je to moja ruza. I on se vrati lisici. -Zbogom-rece joj on... -Zbogom-odgovori lisica. -Evo moje tajne.Sasvim je jednostavna:covek samo srcem dobro vidi.Sustina se ocima ne moze sagledati."
--Antoan de Sent-Egziperi--
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 09.04.10 13:56 | |
| "Ujed se ne leči ubijanjem psa"
Abraham Linkoln |
| | | goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 09.04.10 14:00 | |
| - Pablo Picasso je napisao/la:
- Ne zaboravi odakle si potekao, jer slava i bogatstvo nisu vječni.
| |
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 10.04.10 0:20 | |
| - Oscar Wilde je napisao/la:
- Kad jednoj ljubavi dođe kraj, slabići kukaju, energični smjesta pronađu novu ljubav, a pametni su je već odavno imali u rezervi.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 20.04.10 22:29 | |
| "Želite li znati što Bog misli o novcu, pogledajte ljude kojima ga je dao"
Dorothy Parker |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.05.10 8:11 | |
| `Ne postoji ni jedan trenutak u vasem zivotu u kome nemate sve sto je potrebno da biste bili srecni. Vasa nesreca potice od onoga sto usmeravate svoju paznju na ono sto nemate, umesto na to sto u odredjenom trenutku imate.``` Put ljubavi Antoni De Melo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.05.10 8:11 | |
| Nasa sreca ne zavisi od onoga sta nam se desava, vec od nacina na koji to dozivlajvamo i suocavamo se sa dogadjajima. Ako zelimo da budemo srecni, to mozemo odmah, jer je kljuc nase srece sakriven unutar nas.```
Put ljubavi Antoni De Melo _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 15.05.10 22:49 | |
| Covek za primer svoju okolinu zeza vrlinama!
Bogat treba da casti sudbinu!
Zuborski | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 17.05.10 17:15 | |
| Jedini način da promijenite druge jest da prvo promijenite sebe. Promijenite svoje sheme i vidjet ćete da su se oni promijenili.
Okrivljavanje je beskorisno jer njime gubite svoju snagu. Sačuvajte svoju snagu jer se bez nje ne možete promijeniti. Bespomoćne žrtve teško mogu pronaći izlaz.
Izvor _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 17.05.10 17:41 | |
| Za te osobe koje vjeruju u Boga nijedan dokaz nije potreban, za te osobe koje ne vjeruju ni jedan dokaz nije moguć. Franz Werfel |
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 20.05.10 21:35 | |
| pravi muškarac zavodi svakog dana istu ženu : | |
| | | Mixi Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 310 Godine : 61 Lokacija : Srbija Datum registracije : 25.04.2010
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih 20.05.10 21:50 | |
| U Crnoj Gori je od veceras predizborna cutnja.Zabrana vazi i u basti beogradskog hotela "Moskva"....
Predstavnici srpske vlasti posetili su poplavljena podrucja, sto je narod uverilo da jedna nesreca ne dolazi sama.
trn | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
| |
| | | | Zanimljivi citati, misli i poneki stih | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 453 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 453 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|