Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Kako reći prijateljici da je partner vara?

Go down 
+7
Goran
mihaela
Rokerka
teaa
ajmeivana
Kikica
Blizanka
11 posters
Go to page : Previous  1, 2
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 Empty
PostajNaslov: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime11.03.10 21:41

First topic message reminder :

Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 ImgSizer

Možda ste čuli za nestašni petak prijateljičinog partnera iz pukog slučaja. Možda vam je trač prenio siguran izvor. A možda ste ga vidjela na djelu. Kako god ste stigli do informacije da vašu prijateljicu iza leđa vara partnera nešto morate poduzeti. Kako i kada, pitanje je sad?

Provjerite informaciju
Ako je riječ o pričama koje kolaju uokolo prije nego se obratite svojoj prijateljici svakako pokušajte provjeriti iz čijih usta dolaze. Možda je riječ o ženi koja je zapravo ljubomorna na njihovu vezu. Tračevi ponekad nastaju iz čiste zlobe. A ponekad su varijacije onog što se zapravo dogodilo.
Prije nego unesete razdor u njihovu vezu svakako pokušajte saznati je li riječ o zlobnom traču ili vijest ipak ima temelje.

Popričajte s njim
Ako je vaša prijateljica u dugoj vezi, a vi ste dobri s njenim partnerom, pokušajte popričati s njim. Za njihovu vezu je svakako bolje ako joj lošu vijest prenese on, nego ako to učinite vi. A možda kroz njegovu priču doznate da je zapravo riječ tek o priči koja zapravo nema pokrića.
No, ako doznate da je sve ipak istina, recite mu da ćete informaciju podijeliti sa njegovom partnericom i vašom prijateljicom.

Popričajte s njom
Informaciju da je partner vara iza leđa ni po koju cijenu ne smijete prešutjeti. Koga i što s time štitite? Kvalitetnu vezu? Nekako je to teško zamisliti. A može se dogoditi da vaša prijateljica sazna za prevaru, a još veće razočarenje će biti ako dozna da ste vi cijelo vrijeme to znali, a niste joj rekli.
Morate biti oprezni. Može se dogoditi da vaša prijateljica u početku ne želi vidjeti istinu onakvom kakva je. Pokušajte joj otvoriti oči, no nemojte preći sve granice. Jer bi se ona zauzvrat mogla naljutiti na vas. Vi ste svoju dužnost obavili. I dalje ste uz nju. Kad tada će shvatiti istinu i tada će tražiti vaše rame za plakanje. Samo bez one „Jesam ti rekla!“.

Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po

Autor/icaPoruka
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:14

ne bih zelio i niti me zanima...vjerujem samo sto osobno vidim...znam one koji su rekli tako kako ti zamisljas da se kaze...pa ispali supci i govna...stvar iskustva...ne zaboravi da postoje ljudi koji se igraju sa tobom ili nama...i tako te testiraju...ponavljam vrlo delikatna stvar...i objasni sto imas od toga kad ti se kaze...koliko je to tocno...???
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:19

sreća moja da imam prave prijatelje za koje znam da mi nikad ne bi tako nešto slagali. tako da vjerujem i onome što osobno ne vidim, jer ako je moj pravi prijatelj nešto vidio, onda je to kao da sam i ja osobno to isto vidjela.
imam povjerenja u svoje prijatelje, prijatelji su mi cijeli život. imaju mi potpuno pravo reći da me partner vara, ako su to vidjeli.
kao i ja njima.
[Vrh] Go down
margarita
Početnik
Početnik
margarita

Cancer Rooster
Broj postova : 19
Godine : 55
Datum registracije : 24.11.2010

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:24

postujem tvoj stav Yana.ali mislim da svak od nas ima svoje zivotno iskustvo koje mu nalaze kako da se ponasa u odredzenima situacijama.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:26

slažem se, govorila sam o sebi. i svojim prijateljima.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:26

hm,filozofski to stoji...medjutim tko ti garantira njihovo 100% povjernje i tvoje...sto npr. tvojoj se frendici svidja tvoj muz ili momak i lupiti patku da te on vara...ti ces da povjerujes ,jer joj vjerujes itd. dolazi do konflikta...u najgorem slucaju veza puca itd. i tvoja frendica se smije ili je sa njim...povjerenje treba imati ,daleko od toga , ali kazem to je vrlo delikatno...trebas znati i uci u motive onoga ili one tko ti to kaze...onda razvagaj...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:30

davno sam u životu shvatila tko su mi pravi prijatelji. tako da više nemam što vagati, što se mojih prijatelja tiče.
[Vrh] Go down
margarita
Početnik
Početnik
margarita

Cancer Rooster
Broj postova : 19
Godine : 55
Datum registracije : 24.11.2010

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:36

Yana znam o cemu ti govoris i apsolutno tebe shvacam i ja imam u zivotu iskrene prijatelje,sva sreca da nisam se nikad naslase u takvoj situaciji i o ovoj teme raspravljam cisto teoretski.i sve sto sam do sad napisala cista logika i neko zivotno iskustvo koje govori:kad ti ulazis u odnos izmedzu dvoje ljudi,ma koliko bi tvoje namjere bili plemenite i iskrene,uvjek si ti ta osoba koja izvuce debljij kraj
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:38

margarita je napisao/la:
Yana znam o cemu ti govoris i apsolutno tebe shvacam i ja imam u zivotu iskrene prijatelje,sva sreca da nisam se nikad naslase u takvoj situaciji i o ovoj teme raspravljam cisto teoretski.i sve sto sam do sad napisala cista logika i neko zivotno iskustvo koje govori:kad ti ulazis u odnos izmedzu dvoje ljudi,ma koliko bi tvoje namjere bili plemenite i iskrene,uvjek si ti ta osoba koja izvuce debljij kraj

potpisujem...definitivno uvijek...ma kakve god da su ti namjere...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:40

moje iskustvo govori nešto sasvim drugačije, ali to je moje iskustvo. vidjela sam da moju prijateljicu partner vara i to sam joj rekla. i na taj način, iako sam ušla u odnos između dvoje ljudi, nisam izvukla deblji kraj.
prijateljica mi je i dandanas na tome zahvalna.
pa bi i ja njoj bila na istome, ako bi do toga došlo.
ali to je samo moje iskustvo. ne tvrdim da nema drugačijih....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:55

vrlo rijedak slucaj...nadam se da ces i ubuduce imati isto iskustvo...
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:56

A ljudi su različiti i različito reagiraju.Ja sam jednoj mojoj prijateljici ukazala na jednog lika s kojim je uletila u vezu(a ja ga jako dobro znam) i budući da znam nju i njega,upozorila sam je dobronamjerno na neke stvari s napomenom da ne mora tako biti i u vezi s njom ali da bude oprezna.Pri tome nemam nikakav (niti sam imala)interes prema tom čovjeku.Prvo je zahtjevala maksimalnu iskrenost u vezi njega i da joj sve kažem, (poslije se potvrdilo kao točno) a onda me popljuvala ... i mislim da uopće nije zahvalno miješati se a pogotovo reči da je vara i k tome ako su u braku još gorje.Mislim da je bolje ne miješati se,nego eventualno dati do znanja na neki diplomatski način da pripazi...eto moje iskustvo baš nije ugodno,nije isto ali slično... cerekalo
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:58

sumrak je napisao/la:
...nadam se da ces i ubuduce imati isto iskustvo...

pojasni ovo molim te
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 12:59

bas tako cass ,mada je i to diplomatski delikatno...Yanin slucaj je rijedak , vecinom pojedes kajganu...i izgubis prijatelja ili prijateljicu...sto dalje od mene to...budem ko onaj majmun na slici ,nista cuo ,nista vidio ,nista rekao...zakon... Smile

Yana ,to znaci kratko i jasno , ako se nadjes u istoj situaciji ,vidis da ti frendicu njen vara ,da ce ti isto biti zahvalna ko i ta sto je bila...a, tko ti moze dati garanciju da ce isto da bude ,nitko...
[Vrh] Go down
cassia
Totalno relaxiran
cassia

Female
Broj postova : 2455
Datum registracije : 07.08.2010

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 13:11

[quote="sumrak"]bas tako cass ,mada je i to diplomatski delikatno...]

Yeesss...obično je tako.. ;)
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 13:12

sumrak je napisao/la:

Yana ,to znaci kratko i jasno , ako se nadjes u istoj situaciji ,vidis da ti frendicu njen vara ,da ce ti isto biti zahvalna ko i ta sto je bila...a, tko ti moze dati garanciju da ce isto da bude ,nitko...

a ja se nadam da se neću naći više u situaciji da to vidim....
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 13:13

nadaj se...ali nikad ne reci nikad...

uglavnom bjezi od toga...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 13:29

ovo nije lako ni odgovorit, nit ima pravi odgovor kako postupit, licno vise tendiram da se ne petljam u niciju vezu, jer sam vidila par puta do cega to vodi, da osoba koja misli iskreno na kraju doslovno najebe i onda ne prica ni taj koji vara nit prevarena vise sa tobom ili obrnuto
[Vrh] Go down
Procyon
Totalno relaxiran
Procyon

Male
Sagittarius Snake
Broj postova : 1261
Godine : 34
Datum registracije : 26.07.2010

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime24.11.10 18:07

Teško je pitanje što napraviti. Valjalo bi dobro odvagati i procjeniti treba li se što reći ili ne. Osobno držim do toga da se za prijevaru ne govori partneru jer će to donijeti samo probleme, a sad bi li rekao frendici da je hahar vara, dobro bi razmislio što i kako učiniti. Težim ne petljati se u tuđu vezu makar bila od frendice i to se događalo.
[Vrh] Go down
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Kako reći prijateljici da je partner vara?   Kako reći prijateljici da je partner vara? - Page 2 I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Kako reći prijateljici da je partner vara?
[Vrh] 
Stranica 2 / 2.Go to page : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Kako reci NE porocima??
» Kako joj reći da je svemu kraj?
» Kako reći djeci da se razvodite?
» Kako reći zbogom dudi?
» Kako istovremeno biti dobar roditelj i partner?