|
| Pričaju li muškarci međusobno o sex-u :) | |
|
+29Ančica Luna2 Luca Blonde Heroj TArtis RiinO halking Otelo chudoo Adnantz Kikica LuckyM5 diya mobile Wall-e black-devil scorpio57 Dita von Teese bodomiere Rokerka Arwen Ary boomba Slavonac Goran DaRkAnGeL MM Lajka 33 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Pričaju li muškarci međusobno o sex-u :) 26.11.08 14:15 | |
| First topic message reminder :Dragi moji forumaši Pričate li i vi sa svojim prijateljima o sex-u,pohvalite li mu se kad nešto "kresnete" ...ili hvalite li se odmah sutradan da ste nešto uhvatili ili kako sam onu malu jučer doveo do ludila ,imate li takvih tema ili jednostavno o tome ne pričate i držite to za sebe.Pročitala sam u par navrata kako se muškarci time ne hvale niti pričaju o tome ali evo ja imam jednog frenda koji je isti takav kao ne priča ali čim ja potpalim vatru otvara mi se ko knjiga... i onda ga izrešetam Ajde malo otkrijte nam nešto,ne škrtarite | |
| | |
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 337 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 337 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|