|
| Muškarci i ćelavost | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Muškarci i ćelavost 01.02.09 20:09 | |
| Prije nego pođete tražiti lijek ispadanju kose ili ćelavosti morate prvo dobro razmotriti radi li se o bolesti ili nasljednoj osobini. Pri samoprocjeni uzmite što više čimbenika u obzir, primjerice stanje kose vaših roditelja, rodbine, kad vam je kosa počela ispadati, u kakvom ste psihičkom stanju tada bili, u kakvom ste psihofizičkom stanju sad... Ako ste zaključili da je riječ o bolesti, hitno u akciju, obratite se i liječniku, no ako je u pitanju naslijeđe teško ćete moći išta učiniti, osim pomiriti se s tim. Ipak, nemojte se potpuno obeshrabriti, jer iako ne možete potpuno zaustaviti možete bar usporiti ispadanje. Muškarci bojite li se vi ćelavosti, dame da li su vama ćelavi muškarci neprivlačniji? Kod mene su se nedavno počeli javljati prvi znaci ćelavosti, no to mi nije problem, smatram to prirodnim procesom koji u mom slučaju ima veze i sa genetikom. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 01.02.09 20:12 | |
| ja ne u mojoj obitelji nitko nije bio ćelav |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 01.02.09 20:14 | |
| Dosad me još nije privukao nijedan ćelavi muškarac, ali s obzirom da me privlače dečki mojih godina dosad baš i nije bilo prilike za to. a ne znam što reći, nije mi to bitno, bitnije su mi neke druge stvari |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 01.02.09 20:50 | |
| Ne boj se Tana nisam drastično ćelav, tek sam primjetio da mi poneka vlas kose ispadne sa strane, a nešto dugo se ne pojavljuju nove. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 01.02.09 20:52 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 01.02.09 22:18 | |
| Ja volim ćelave |
| | | Goran Administrator
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 01.02.09 22:40 | |
| Super Kate! Nije Tana, počelo je malo prije... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 10.05.10 22:56 | |
| Znate onu foru o celavim muskarcima ? Kazu da muskarci koji su celavi napred su nezasiti zene gura rukom na celo i siske i vicu Dosta pa zato opada kosa A muskarci koji su celavi odpozadi zene drze za teme i vicu Jossssss |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 20.08.10 17:38 | |
| Ee Bleki to sam i ja čula.. Znaći moj je prenapadan pa očelavio od napred | |
| | | irko Ljubitelj foruma
Broj postova : 4356 Lokacija : Kuca Datum registracije : 10.08.2010
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 20.08.10 17:55 | |
| bas se ne bojim celavosti pa sta ako mi opadne kosa nikom nista | |
| | | Gost Gost
| | | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 20.08.10 23:36 | |
| bar su danas celavi in ..tako da nema brige ako neko i ocelavi ... koliko je njih koji nisu celavi a briju glavu ..i bas je super ..nemam neki odredeni stav tj ...bitno je da se meni dopadne pa bio celav ili ne..a ako se ko brine zbog toga ..onda treba sjesti pa dobro razmisliti da li je to vrijedno brige...ja mislim da nije _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 21.08.10 9:41 | |
| Nisu mi simpatični dečki što briju glavu, ali muškarci koji su prirodno ćelavi i to ne pokušavaju sakriti su mi čak vrlo šarmatni... Ima u toj ćelavosti nešto sexy... |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost 21.08.10 11:13 | |
| Mene osobno ne smeta nimalo ćelavost,no ako to netko pokuša sakriti i češlja se onako smiješno odozdola prema gore to je jezivo, a brijanje glave,zašto ne ali samo onome kome to dobro stoji i ima pravilan oblik glave..da pače meni je to čak sexy... : | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Muškarci i ćelavost | |
| |
| | | | Muškarci i ćelavost | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 440 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 440 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|