|
| Radoznalost, omiljena ženska znanost | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Radoznalost, omiljena ženska znanost 16.02.10 16:59 | |
| Žene su pedantnija stvorenja od muškarca i kad se u nešto razumiju, zaista se razumiju. Nema šanse da možemo posjedovati više znanja od svoje bolje polovice, po pitanju određene teme za koju dijelimo interes jednakog intenziteta. No, to nije problem. Problem nastaje kada žene guraju nos tamo gdje im nije mjesto. Primjerice, nama ne pada na pamet da ženi koja lakira nokte pametujemo iskustvom farbanja ograde. Rečenica tipa: „Draga stavi prvo glazuru, pa pokitaj nokte, namaži temeljnu boju sa zaštitom od hrđe, onda akril, pa bezbojni lak, a onda ispoliraš “ gotovo je nemoguća. S druge strane: „A zašto si tako neuredan ? Pa vidiš da ti je kapnulo tu sa strane ? I kaj će ograda bit te ružne cigla boje (temeljne boje)“ su česte sugestije i ne moguće je od njih pobjeći. Žene se trude ostaviti dojam da se u sve i sva razumiju, pa tako i u informatičku opremu. „A zašto si ne staviš još malo rame u laptop, ako ti Windowsi sporo rade. Kupi si keksić rame od 2 giloherca, čitala sam da su pojeftinili.“ I što reći ? Objašnjavati razliku između DDR i DDR2 rama je besmisleno, jer to je keksić, a spominjati radnu frekvenciju je jednako korisno kao i pokušati srušiti betonski zid čačkalicom. Onda su tu i recenzije elektroničke opreme, temeljene na podatcima pridobivenim od uredskih kolegica. „Zašto ne bi uzeli ovaj dizajnerski LCD, Marina mi je rekla da ima tak super sliku.“ Možda zato što košta duplo više a ima iste specifikacije kao i normalan, narodu prihvatljiv TV. Ne, nema smisla. Čast primjercima koji ne pametuju, no takvi su rijetki, a ako i imaju tu prednost, to debelo kompenziraju nekom drugom manom. Ne, mi nismo savršeni, ali se bar ne petljamo tamo gdje nam nije mjesto. __________________________________________________________________ - Citat :
- Ne, mi nismo savršeni, ali se bar ne petljamo tamo gdje nam nije mjesto.
ne petljaju se .....kako su fini ...zene sta mislite o ovome .... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Radoznalost, omiljena ženska znanost 18.01.11 14:32 | |
| „A zašto si tako neuredan ? Pa vidiš da ti je kapnulo tu sa strane ? I kaj će ograda bit te ružne cigla boje (temeljne boje)“ su česte sugestije i ne moguće je od njih pobjeći.
„A zašto si ne staviš još malo rame u laptop, ako ti Windowsi sporo rade. Kupi si keksić rame od 2 giloherca, čitala sam da su pojeftinili...jao fuj..kako su pametni, a mi tako glupe znamo samo lakrati nokte i mislimo da rama ide u laptop hahahhhahha ..mrzim generalizaciju..fuj | |
| | | | Radoznalost, omiljena ženska znanost | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 272 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 272 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|