Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater

Go down 
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater Empty
PostajNaslov: Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater   Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater I_icon_minitime11.02.10 7:53

Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater 0425007.17

Razmažena devetogodišnjakinja Madison Wren-Campbell je uspjela svoju majku izluditi do te mjere da je cijelu obitelj dovela do bankrota i natjerala majku da proda kuću zbog dugova.
Očajna Moya Wren-Campbell je bila primorana prodati obiteljsku kuću da bi otplatila ogroman dug koji je nastao jer su njezine kćeri Madison i Leah imale ekscentrične i skupe prohtjeve koje im majka nije mogla odbiti.

Inače kozmetičarka, Moya je trošila 5,000 britanskih funti mjesečno na odjeću, šminku i nastupe svojih ljubimica na natjecanjima ljepote širom svijeta.

No Madison je obiteljski dom pretvorila u ratnu zonu sa svojim drskim zahtjevima i ekscesima. Tako je njezina majka nazvala televizijsku Superdadilju Jo Frost nakon što ju je Madison pljunula za vrijeme svađe.

Jo Frost najviše ipak krivi majku za stanje u kojem se Madison nalazi: "Tvoja djeca su razmažena jer ste ih VI razmazili."

"Ludilo je biti u tolikom dugu. Stvorili ste Frankensteina." su samo neke od rečenica koje je Jo usmjerila majci.

Moya je otvoreno priznala: "Sve što imam trošim na djecu, želim da budu dobro obučene i da dobro izgledaju. Dužna sam tisuće funti zbog kojih sam morala prodati kuću."

Superdadilja je odlučila postaviti nova pravila ponašanja i kazne za djecu, no čini se kao da Madison ne popušta.

"Ne volim Jo. Ona te pretvorila u užasnu majku." rekla je Madison nakon što joj je otuđen omiljeni plišani medvjedić.

Otkad je Superdadilja uvela malo reda u kuću, iscrpljena majka priznaje: "Jo me pogurnula u pravom smjeru. Trebala sam ovo još davno uraditi."
Net.hr

----------------------------------------------------------------------------------------------
Nemocnu mater...e kad bih zivila 200 godina ja ovo opet ne bih razumjela...da majka ne moze djetetu nista ...da ne moze odbiti ...pustit da dijete zahtjeva i upravlja svima .... treba dobro namlatiti majku pa tek onda se pozabaviti sa problemom ...djeca su najmanje kriva jer oni rade ono sto im dopustamo i ja bih mnogo sta htjelai koristila da mi to neko dopusta

Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po

Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Ćiro ekskluzivno uoči Portugala: 'Je... ćemo im mater!'
» Ubio nemoćnu, staricu (90) zbog 300 kuna. Osuđen na 30 godina zatvora