|
| Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater 11.02.10 7:53 | |
| Razmažena devetogodišnjakinja Madison Wren-Campbell je uspjela svoju majku izluditi do te mjere da je cijelu obitelj dovela do bankrota i natjerala majku da proda kuću zbog dugova. Očajna Moya Wren-Campbell je bila primorana prodati obiteljsku kuću da bi otplatila ogroman dug koji je nastao jer su njezine kćeri Madison i Leah imale ekscentrične i skupe prohtjeve koje im majka nije mogla odbiti. Inače kozmetičarka, Moya je trošila 5,000 britanskih funti mjesečno na odjeću, šminku i nastupe svojih ljubimica na natjecanjima ljepote širom svijeta. No Madison je obiteljski dom pretvorila u ratnu zonu sa svojim drskim zahtjevima i ekscesima. Tako je njezina majka nazvala televizijsku Superdadilju Jo Frost nakon što ju je Madison pljunula za vrijeme svađe. Jo Frost najviše ipak krivi majku za stanje u kojem se Madison nalazi: "Tvoja djeca su razmažena jer ste ih VI razmazili." "Ludilo je biti u tolikom dugu. Stvorili ste Frankensteina." su samo neke od rečenica koje je Jo usmjerila majci. Moya je otvoreno priznala: "Sve što imam trošim na djecu, želim da budu dobro obučene i da dobro izgledaju. Dužna sam tisuće funti zbog kojih sam morala prodati kuću." Superdadilja je odlučila postaviti nova pravila ponašanja i kazne za djecu, no čini se kao da Madison ne popušta. "Ne volim Jo. Ona te pretvorila u užasnu majku." rekla je Madison nakon što joj je otuđen omiljeni plišani medvjedić. Otkad je Superdadilja uvela malo reda u kuću, iscrpljena majka priznaje: "Jo me pogurnula u pravom smjeru. Trebala sam ovo još davno uraditi." Net.hr ---------------------------------------------------------------------------------------------- Nemocnu mater...e kad bih zivila 200 godina ja ovo opet ne bih razumjela...da majka ne moze djetetu nista ...da ne moze odbiti ...pustit da dijete zahtjeva i upravlja svima .... treba dobro namlatiti majku pa tek onda se pozabaviti sa problemom ...djeca su najmanje kriva jer oni rade ono sto im dopustamo i ja bih mnogo sta htjelai koristila da mi to neko dopusta _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | | Razmaženo derište uništilo nemoćnu mater | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 426 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 426 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|