|
| Ćiro ekskluzivno uoči Portugala: 'Je... ćemo im mater!' | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
boomba Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 782 Datum registracije : 12.10.2008
| Naslov: Ćiro ekskluzivno uoči Portugala: 'Je... ćemo im mater!' 12.11.09 21:08 | |
| 'Ja ne poznam strah niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu. Zato ćemo na Portugal jurnut 200 na sat!'. Tjednu kolumnu piše: Ćiro Blažević'Bosnom behar probeharao, mene život razočarao!' |
Već je četvrtak, završile su ove teške pripreme. Za dva sata krećemo čarterom s Krka, oko osam stižemo u Sarajevo, a u petak već oko deset sati palimo za Lisabon. A tamo: 'Kom obojci, kom opanci!'. U glavi mi je košmar, zabrinut sam malo, ali imam je... osjećaj. Raspoloženje mi je dobro dok ne konsultiram formaciju Portugala, pa onda kažem ovako; Deco igra u Chelseaju, Simao - Atletico Madrid, Thiago - Juventus, Nani u Manchester Unitedu, Miguel u Valenciji, Carvalho u Chelseaju, onda onaj Pepe u Real Madridu... Pa imaju koncentrat najboljih igrača svijeta, a ja ću ih pobijedit! Ovu ekipu kad konsultiraš, ne možeš a da te ne obuzme strah, ali ja ne poznam strah, niti moji momci poznaju strah. Ne kaže se bezveze: 'Bolje četa miševa s lavom na čelu, nego četa lavova s mišem na čelu'. Zato bih ja njih najradije napo od prve minute, iako imam puno respekta prema toj ekipi, oni to zaslužuju, Međutim, imam i ja konja za trku. To će bit jedna bespoštedna borba gde ja nažalost imam dosta igrača sa žutim kartonima pa se već brinem za ovu uzvratnu utakmicu u srijedu. Međutim, neću dozvolit da to utiče na njihovo ponašanje, nitko ne smije ništa kalkulirat, moramo ić dvjesta nasat pa 'kom obojci kom opanci'. Poručujem svima da se vaš Ćiro nalazi u teškoj situaciji, lakše sam prije ovaj stres podnosio kad sam bio mlađi. Očekivanja su velika, raja čeka pobjedu, a ja bih bio zadovoljan i s 1:0, 2:1 ili 3:2 za Portugal. Jooj, tih 3:2 priželjkujem, to bilo najbolje, jer onda u uzvratu pobijedim 1:0 ili 2:1 i - gotovo. Vaš trener je za sada zabrinut, ali sutra počinje paljenje. Sutra će bit nabrijavanje svih snaga. Rekli su mi da je koeficijent na našu pobjedu 7,80. Pa majku im, ne vjerujem da su toliko stavili, sad ćemo im baš je... mater, to će bit povod za još veći naš motiv. Vjerujte u nas! (net) | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Ćiro ekskluzivno uoči Portugala: 'Je... ćemo im mater!' 12.11.09 22:23 | |
| Bosna ima realne šanse da prođe Portugal ako daju sve od sebe i ako budu maksimalno koncentrirani svih 180 minuta. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | | Ćiro ekskluzivno uoči Portugala: 'Je... ćemo im mater!' | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 430 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 430 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|