|
| Ćiro Gašparac | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Slavonac Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 201 Godine : 37 Lokacija : Pleternica Datum registracije : 11.11.2008
| Naslov: Ćiro Gašparac 12.12.08 1:33 | |
| Laze selo, lazu ljudi Ne vjeruj im kad pricaju u birtiji da sam plak'o sto mi nekom tuznom pjesmom stari cigan dusu tak'o
Ref. 2x Laze selo, lazu ljudi da te nisam prebolio laze cigan, laze pjesma ja sam sve zaboravio
Ma, ne vjeruj im kad ti kazu da se necu ozeniti da ne mogu prezaliti ne vjeruj im, sve ti lazu
Ref.
Nek mi pjesma dusu dira nek mi ona zivot znaci sve cu dati, samo sviraj sviraj, sviraj, nemoj stati
Ref. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Ćiro Gašparac 12.02.09 19:40 | |
| Sve sam prodao, ništa nemam, ja se na put dalek spremam. Sve sam prodao, molit neću zbog tog nisam im'o sreću.
Ostarit ću i umrijet ću, al' te prestat voljet neću. Ostarit ću i umrijet ću, al' te prestat voljet neću.
Nemam mira, nemam sreće, ostavit me tuga neće. Nema mira, sve sam dao, za sreću ja nisam znao.
Ostarit ću i umrijet ću, al' te prestat voljet neću. Uz tebe sam sretan bio, dok te nisam izgubio. ostarit ću i umrijet ću, al' te prestat voljet neću. |
| | | | Ćiro Gašparac | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 252 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 252 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|