Autor/ica | Poruka |
---|
Olimp Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 739 Godine : 65 Datum registracije : 15.12.2010
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 25.07.11 19:10 | |
| Probudivši se usred noci, plavuša ustanovi da njenog muža nema u krevetu. Ustane i zatekne ga kako sjedi u kuhinji uz šalicu kave i gleda zamišljeno i nekako sjetno u zid ispred sebe. -Zašto ne spavaš dragi? Što nije u redu?- upita ga ona On je pogleda i rece: - Prisjecam se kako smo se upoznali prije 20 godina i kako smo poceli zajednicki izlaziti. Ti si imala 16 godina. Sjecaš li se toga? Plavuša je bila dirnuta do suza što je njen muž tako brižan i nježan. - Naravno da se sjecam - tiho rece ona. Suprug uzdahne. Rijeci su teško izlazile: - Sjecaš li se kada nas je tvoj otac uhvatio na zadnjem sjedalu mog auta? - Naravno dragi- rece plavuša sjedajuci na stolac nasuprot njemu. - A da li se sjecaš kada je uperio sacmaricu u moje lice i rekao " ILI ŽENIŠ MOJU KCER ILI CU TE SPREMITI NA 20 GODINA U ZATVOR"? - Sjecam se i toga - odgovori plavuša nježno. Muž obrisa suzu koja mu je klizila niz obraz i rece: - Danas bih bio pušten na slobodu. | |
|
| |
An9el Početnik
Broj postova : 10 Godine : 32 Lokacija : Zadar Datum registracije : 28.07.2011
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 28.07.11 11:50 | |
| U čistilištu sjede dvije plavuše i razgovaraju. -Kako si ti umrla? -Od sreće. A ti? -Od zime... Ali kako si mogla umrijeti od sreće?!? Pa evo, dođem ja jednog dana kući i posumnjam da me muž vara... Pretražim sve, no ne nađoh nikoga. Tako sretnu udari me kap! -A što ti znaš tražiti po kući!? Da si pogledala u zamrzivač, oboje bi bile žive!!! | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 29.07.11 9:04 | |
| Dolazi zgodna plavuša sa sinom na plažu. Legne na rucnik, a mali se pocne igrati. Nakon nekog vremena mali pocne bacati kamenje po ljudima. Plavuša se digne i kaže: - Omy, komm hier. Mali se smiri, ali opet nakon nekog vremena pocne bacati kamenje na ljude. Plavuša se opet digne i kaže: - Omy, komm hier, schatzi. Mali se opet smiri, no malo kasnije opet pocne bacati kamenje, tek plavuša se ovog puta digne i vikne: - Omere, pic.a ti materina, prestani odma' i dođi 'vamo!
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 06.08.11 19:54 | |
| Dolazi muškarac u ljekarnu u kojoj radi plavuša i kaže: - 'Molim vas pakiranje kondoma'
A plavuša će na to: - 'Za ovdje ili za ponijeti?' _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 06.08.11 19:55 | |
| Vozi plavuša 'cik-cak', pa kroz crveno, pa zakvači rubnik...
Dovikuje joj lik iz susjednog auta: 'Jeb* te onaj što ti dade vozačku!'
Na to će plavuša: 'Misliš da nije!!!'
_________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 14.08.11 21:03 | |
| Šta dobiješ kada okreneš plavušu naopacke? - Dobiješ crnku kojoj smrdi iz usta. | |
|
| |
Blonde Ljubitelj foruma
Broj postova : 8120 Godine : 38 Datum registracije : 30.08.2011
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 08.11.11 9:11 | |
| U noći nazove plavuša plavušu. - A, je l’ to 1-1-11-1-1? - Ne, to je stojedanaest, stojedanaest. - Oprostite što sam vas probudila! - Ništa, ništa, ionako je telefon zvonio. | |
|
| |
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 10.11.11 20:14 | |
| Gospodin ulazi u svoj omiljeni restoran i sjedne na uobicajeno mjesto. Baci pogled na cijeli restoran i vidi prekrasnu plavušu, koja sjedi sama za stolom blizu njegovom. Gospodin pozove konobara i zamoli ga da prekrasnoj ženi odnese bocu najboljeg i najskupljeg vina s vinske liste restorana. Muškarac je bio uvjeren da je, ukoliko ona prihvati njegovu gestu, pred njima vrlo zanimljiva i obecavajuca vecer. Konobar odnese bocu vina za gospodin stol i kaze joj: - Ovo je ljubazna gesta gospodina koji sjedi za onim stolom. - I pokaže na njega. Žena pogleda bocu veoma hladno i s visoka i odluci poslati poruku gospodinu. Pripremi papiric i da ga konobaru, koji ga odmah odnese gospodinu. Na papiricu je pisalo: -Da bih ja prihvatila bocu vina, koju ste mi Vi ljubazno ponudili, trebali biste u garaži imati Mercedes, u banci milijun dolara i u hlacama 20 centimetara! Nakon što je procitao poruku, gospodin odluci odgovoriti. Pripremi papiric i da ga ljubaznom konobaru, kako bi ga ovaj predao gospodi. Na njegovom je papiricu pisalo: Da bih izašao u susret Vašoj ljubaznoj zamolbi, mogao bih, eventualno, prodati moj Ferrari Modena, pa cak i moj Rolls-Royce, tako da mi u garaži ostane samo Mercedes 600SEL. Mogao bih investirati ili pak donirati 19 od 20 milijuna dolara, koje držim na racunu u banci. Ali, ni za što na svijetu, pa cak ni za tako lijepu i privlacnu ženu kao što ste Vi, ne bih odrezao 5 centimetara onoga što imam u hlacama! Budite tako ljubazni i vratite mi moje vino. | |
|
| |
t1rejble2r Početnik
Broj postova : 16 Godine : 35 Datum registracije : 13.08.2012
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 23.10.12 12:41 | |
| Spavaju dvije plavuše u krevetu i jako im je tjesno. Jedna padne, a druga kaže: - "Ej, dođi, sad ima mjesta! | |
|
| |
Lily Potter Početnik
Broj postova : 24 Godine : 37 Datum registracije : 30.09.2012
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 24.10.12 15:33 | |
| Šta plavuša kaže kad vidi koru od banane? Jao,opet ću pasti | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
Broj postova : 4152 Godine : 47 Datum registracije : 01.12.2012
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 08.12.12 13:11 | |
| Plavuša napisala na status : Tražim dečka koji nema facebook. Zainteresovani neka se jave u inbox. | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 11.12.12 11:24 | |
| Plavuša podizala novac na bankomatu, a iza nje bila druga plavuša! - AAAA! Vidjela sam tvoj pin! To su četiri zvjezdice! - Niiiije, nego 1549.. | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 14.12.12 23:04 | |
| Ide plavuša ulicom i upita prolaznika: - Oprostite,šta znači I AM STUPID? PROLAZNIK: - JA SAM GLUP! - O bože zar su svi koga pitam nešto tako glupi?! | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 16.12.12 10:42 | |
| Najkraći vic o plavuši: Pitali plavušu: Jeste li Vi Ivana? Ne, Ivan je mene! | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 26.12.12 11:05 | |
| Dođe plavuša u trgovinu i kaže: - Htjela bih kupiti onaj televizor! Kaže prodavač: - Zao mi je ali ne uslužujemo plavuše. Sutradan se plavuša maskira, opet dođe u trgovinu i kaže: - Htjela bih kupiti onaj televizor! Kaže prodavač: - Žao mi je ali ne uslužujemo plavuše. Treći dan se plavuša tako preruši i maskira da je nitko živ ne bi prepoznao i opet dođe u trgovinu i kaže: - Htjela bih kupiti onaj televizor! Kaže prodavač: - Žao mi je ali ne uslužujemo plavuše. Pita plavuša: - Pa kako ste me prepoznali? A prodavač kaže: - Pa nije ono televizor, već mikrovalna pećnica! | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 28.12.12 0:50 | |
| Pita plavuša momka na prvom izlasku:"čime se baviš?" Momak:"režijom" Plavuša:"jel to ono, struja, voda, vatra? | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 05.01.13 12:50 | |
| Dođe plavuša u teretanu a bodi bilder skine majicu!! -plavuša će "u kakve grudi" -to je 100 kila dinamita skine bodibilder trenirku -a plavuša će "kakve noge" -to je 100 kila dinamita skine bodibilder sve ostalo a plavuša pobjegne vrišteći. stiže on plavušu i upita zašto bježiš? -ja se uplašila toliko dinamita,a tako kratak fitilj!! | |
|
| |
Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 06.01.13 11:26 | |
| Kontracepcija Pita doktor plavušu koja je dosla na kontrolu: - Znate li koje je najbolje kontracepcijsko sredstvo? - Ne! - odgovori plavuša. - Tocno tako! | |
|
| |
Lavanda Ljubitelj foruma
Broj postova : 6355 Lokacija : polje lavande Datum registracije : 27.12.2012
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 09.01.13 20:12 | |
| Zasto plavusa nosi misa u crvku? -da klikne na ikonu. | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 09.01.13 20:17 | |
| Policajac zaustavlja kola sa plavušom za volanom. • Dobar dan, molim Vas dokumenta! • Zašto gospodine? • Zato što ste vozili 100 kilometra na sat i to u naseljenom mestu! • Ma kakav sat, pa ja sam izašla iz kuće pre 5 minuta! | |
|
| |
Luna2 Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 04.02.13 21:46 | |
| Razbila plavuša auto, a policajac na uviđaju pita: -Kako ste izletjeli, što se dogodilo. -Ušla sam u zavoj kad ispred mene drvo, skrenem kad opet drvo, opet skrenem i opet drvo. -Gospođice, to nije drvo, to je mirisni borić obješen na vaš retrovizor. | |
|
| |
johang66 Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 188 Godine : 53 Datum registracije : 02.11.2012
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 04.02.13 22:18 | |
| Došla plavuša u sex-shop da di kupi dildo Gleda po policama gleda i kaže prodavaču:Ja bi ovaj crveni... Gospođo znate to nije dildo to je protupožarni aparat. | |
|
| |
zvrkica Ljubitelj foruma
Broj postova : 3702 Godine : 36 Datum registracije : 12.03.2013
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 23.04.13 10:14 | |
| zašto se plavuša valja po cesti? zavodi ležečeg policajca
zašto plavuša baca sat u zrak?? -da vidi kako vrijeme leti | |
|
| |
Ančica Ljubitelj foruma
Broj postova : 4287 Godine : 54 Datum registracije : 25.03.2013
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 23.04.13 10:17 | |
| Razmišlja plavuša... -Jasno mi je da roda donosi djecu, ali mi još nije jasno kako pauk može nositi auto. | |
|
| |
zvrkica Ljubitelj foruma
Broj postova : 3702 Godine : 36 Datum registracije : 12.03.2013
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama 23.04.13 10:47 | |
| Kako se zove plavuša s pola mozga? Nadarena.
Kako se zove crnka između dvije plavuše? Prevoditeljica.
Kako se zove nevina plavuša? Novorođence. | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Vicevi o plavušama | |
| |
|
| |
| Vicevi o plavušama | |
|