Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Pomaknuo planinu da bi parkirao pred kućom 02.12.09 19:49
Indijac Ramchandra Das (53) punih je 14 godina čekićem i dlijetom strpljivo kopao tunel kroz stjenovitu planinu da bi mogao parkirati svoj kamionet ispred kuće 'Zbog planine nisam mogao parkirati blizu kuće', rekao je Das iz okruga Gaya, u indijskoj državi Biharu, prenosi Reuters.
Das kaže da mu je motiv bio strah će mu lopovi ukrasti vozilo. 'Morao sam ostavljati kamionet kilometrima daleko pa sam odlučio poduzeti nešto', objasnio je. Mjesne vlasti nisu mu htjele pomoći.
Sada i ostali mještani koriste tunel širok 4,5 metara da bi došli do svojih farmi i puni su hvale za Dasa i njegovu predanost.
Izvor
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Gost Gost
Naslov: Re: Pomaknuo planinu da bi parkirao pred kućom 03.12.09 17:11
Sve mi je jasno al da je on sam kopao to nikako,a bitno da sad svi mještani koriste taj tunel,sto ljudi sto ćudi
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
Naslov: Re: Pomaknuo planinu da bi parkirao pred kućom 04.12.09 13:13
Sad če Niky probat pomaknut Velebit samo malo dalje ..da nam je veče more
Sponsored content
Naslov: Re: Pomaknuo planinu da bi parkirao pred kućom