Naslov: Ni pred oltarom ne može bez Fejsbuka 07.12.09 1:54
Jedan okoreli zavisnik od Fejsbuka šokirao je sve koji su prisustvovali njegovom venčanju kad je usred ceremonije izvadio mobilni telefon kako bi na popularnom sajtu napisao da je sad oženjen. Posebno je bila zatečena mlada dok je gledala kako, u momentu kada ih je sveštenik proglasio mužem i ženom, mladoženja užurbano vadi telefon i kucka po tastaturi. Ali, to nije bilo sve. Uzeo je i mobilni svoje novopečene supruge i na Fejsbuku promenio i njen status u „udata“. izvor :kurir.rs
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
Naslov: Re: Ni pred oltarom ne može bez Fejsbuka 07.12.09 11:14
Nemožeš vjerovat....mislim da mu je vrijeme da krene na odvikavanje... mislim mogao je bar prije toga poljubit mladu..pa onda tipkat po fejsu....koma...
Gost Gost
Naslov: Re: Ni pred oltarom ne može bez Fejsbuka 09.12.09 19:51
A eto budale čisti primjer
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
Naslov: Re: Ni pred oltarom ne može bez Fejsbuka 09.12.09 23:59
Uh da meni napravi to...bilo bi svašta he he...Ovisnost...previše baš...
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Re: Ni pred oltarom ne može bez Fejsbuka 17.12.09 1:32
Svašta, nezrelog li čovjeka.
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.