Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 03.07.10 18:25 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 03.07.10 21:27 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 05.07.10 16:10 | |
| danas predlažem Goca, zaslužio je :kavica: |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 05.07.10 16:20 | |
| Odmah se je umislio, ne piše više čim si ga predložila, slava mu udarila u glavu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
goc Ljubitelj foruma
Broj postova : 4354 Godine : 33 Lokacija : daleko od svih.. Datum registracije : 21.07.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 05.07.10 16:28 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 05.07.10 22:26 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 05.07.10 22:47 | |
| Ipak za mene je Goran sa nenadmasnih 219 postova _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 06.07.10 22:44 | |
| Tornado i Iana _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 06.07.10 22:50 | |
|
Hvala Kume...ipak mislim da ovde dosta forumaša imaju potencijala za kvalitetno pisanje tema i postova samo što su dosta njih ograničeni vremenom...
|
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 07.07.10 20:49 | |
| Po meni nije ograniceno vrijeme... smetnja da neko pise kvalitetno i da otvara teme .. Danas za mene je forumas dana Gea toliko je danas lijepih postova napisala ..i ti njeni postovi povuku da odgovoris na temu ..Gea _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 07.07.10 22:04 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 08.07.10 22:06 | |
| Iana _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 09.07.10 18:04 | |
| Tornado - dosta dobrih otvorenih tema. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:21 | |
| sumrak ..lijepo je komentirati na postovima sa nekim osim da i ne _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:26 | |
| - blizanka je napisao/la:
- sumrak ..lijepo je komentirati na postovima sa nekim osim da i ne
Nemoj mene tu stavljati,imas masu ispred mene.Sklanjaj me. : : |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:32 | |
| Ne ne Predvečerje..danas si zasluženo Ti forumaš dana..jer zbilja je super komentirati s nekim kao ti. Svaka čast | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:33 | |
| - Kikica je napisao/la:
- Ne ne Predvečerje..danas si zasluženo Ti forumaš dana..jer zbilja je super komentirati s nekim kao ti. Svaka čast
Sad da mogu cmoknuo bih te u obraz.Ali iskreno ne volim ja titule.Dajte drugome. : : |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:39 | |
| Ma ne volim ih niti ja..zato nikada puno ništa ni n epišem po forumu..samo da me se ne zakaći tu Ali čuti danas i istrpi..odigrajmo koji kaladont ili kakvo je danas vrijeme..da zatrpamo ovu temu i to je to | |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:41 | |
| - sumrak je napisao/la:
- blizanka je napisao/la:
- sumrak ..lijepo je komentirati na postovima sa nekim osim da i ne
Nemoj mene tu stavljati,imas masu ispred mene.Sklanjaj me. :: ne dajem nikome titule ..ne pitam volis li ili ne ..imam dole statistiku i po njoj pisem ko je forumas dana ...da nemas najvise postova budi siguran da ne bi bio tu : : a uz broj svojih postova komentarisao si super i zato si tu _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:43 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 17:55 | |
| Sumrak nema konkurencije danas, bravo (osim ako se Blekuša naglo ne vrati s odmora) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 23:30 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.07.10 23:52 | |
| Sumrak i Kiki _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog | |
| |
|
| |
| Forumaš dana - pohvali nekog | |
|