Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 09.05.10 19:48 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 09.05.10 19:53 | |
| Eto opet ja.........Javno, glasno i jasno, nikako pod pritiskom , mentalno ok,barem za sad.....forumasice dana Ana i Dita... |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 9:36 | |
| Ditu proglasavam forumasem dana ..mjeseca i godine .. : : :passion _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 19:34 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:27 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:30 | |
| bravo Dita...Blizanka i ja smo to detaljno razmotroli i doneli jednoglasnu odluku da budeš ti.. čak je bilo u opticaju da budeš i forumaš decenije.. |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:36 | |
| Eeee jbg zeznuo si me..taman sam htjela Blizanku da pitam ko ce saopstiti Tornadu da on nece biti forumas mjeseca (da se ne potreses) kad ti uleti..Znas kako,nije fer da ja budem forumas mjeseca,ti si se trudio vise od mene,ja mislim da su ti prsti u zavojima koliko si tema otvorio! Evo odricem se svoje titule tebi u korist!Zbog onog periodnog sistema elemenata,ako nista drugo! | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:41 | |
| jaooo Ditaaa..nikako ne možeš da se odrekneš breee...zaslužila si.. a evo u čast tome, da dodaš još neki element...to će učvrstiti tvoj položaj na tronu.. : : |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:44 | |
| Ma tko forumaš dana? Dita? Nema šanseee.... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:46 | |
| Tornado necemo se svadjati oko titule. Znam da si je nestrpljivo ocekivao,vodio si po glasovima zirija..to sto je publika glasala za mene jbg sad.. Ni ti nisi mogao da sanjas da ce Blizanaka da povuce taj kobni potez! | |
|
| |
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 10.05.10 23:51 | |
| |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.05.10 0:11 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.05.10 0:14 | |
| ajde ti Dita teraj titulu do kraja godine, pa ćemo posle da damo Dj Bjelovarčaninu sledeću sezonu.. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.05.10 0:16 | |
| Hahahahahaha kume legendo... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.05.10 0:17 | |
| :passion :passion :passion pa zar nije to pošteno Kume??.. : : |
|
| |
DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 11.05.10 20:35 | |
| - Tornado je napisao/la:
- ajde ti Dita teraj titulu do kraja godine, pa ćemo posle da damo Dj Bjelovarčaninu sledeću sezonu..
ako meni daqs ja sam speramn za zimu pred zimu jesen i tako dalje......xD | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 12.05.10 22:02 | |
| Bleky _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 12.05.10 22:07 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 13.05.10 12:11 | |
| Danas je Iana :passion _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 13.05.10 12:12 | |
| Da, daa...Iana...neprikosnoveno.. |
|
| |
DjBjelovarcanin Ljubitelj foruma
Broj postova : 3847 Godine : 37 Lokacija : Sve zemlje u europi okruzje Datum registracije : 17.05.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 13.05.10 12:13 | |
| | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 13.05.10 12:15 | |
| Evo odluka je jednoglasna, Iana - forumašica dana : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 13.05.10 12:16 | |
| ajme pa hvala, hvala pusa svima! |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 13.05.10 12:18 | |
| |
|