Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:43 | |
| He he, bravo Minchy, dogovoreno! : : Možda se netko još u toku dana raspištolji i potrudi da nas pretekne! : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:44 | |
| ee nećemo im dati šalim se.... svaki trude se nagrađuje |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:46 | |
| Ma tako je, nećemo im dati... _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:46 | |
| hehe dogovoreno | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 26.09.09 21:18 | |
| Bravo Blizanka za danas! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| |
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 27.09.09 18:08 | |
| MA mislim da ni danas netreba posebno isticati..Forumašicu dana...koliko novih tema zadnje vrijeme..nemam rijeći..toliko truda ulaže i vremena..mislim d ane treba ni sutra novi Forumaš dana... Do sada nisam nikada nikog nominirala..ali danas baš hoću...nominiram BLIZANKU, jer radi , radi i stalno nešto radi... ZAto B..ti si meni,(a ako se netko nebude složio sa mnom biće mu spenk)...FORUMAŠICA DANA .. | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 29.09.09 17:57 | |
| Za mene danas forumaši dana Ariela i Blizanka,svaka čast na temama,zanimljive,odlične... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 29.09.09 18:35 | |
| Bravo za Blizanku i Ary! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Yo Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 259 Godine : 38 Lokacija : Sisak Datum registracije : 22.06.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 29.09.09 18:47 | |
| A ja?!! A ja?!!!!! Cestitke curama | |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 30.09.09 8:27 | |
| hvala ali bez vas nista ...za mene su svi forumasi dana ...svako na svoj nacin ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 30.09.09 15:55 | |
| Evo nisam toliko dugo ovdje medju vama no meni su Ariela i Blizanka definitivno forumašice dana...da i obrazložim prvo vrlo su komunikativne ,obe su sa velikim smislom za humor...ali prije svega mnogo si truda daju oko postavljanja tema i pri tom uspijevaju biti ne samo kreativne već i nadasve zanimljive teme vrijedne diskusije kao i razmišljanja a pri biranju tema uspijevaju tako složiti teme da ostavljaju prostora koliko duhovitosti toliko i ozbiljnostio tema koje postave... E pa sad ne bi bila ja ja da ne kažem sve što mislim ,zamjerio mi netko ili ne... Gledajući kako ih svi hvalite ...nemojte već to njihovo nagradite time što i sudjelujete u tim njihovim temama ...naime odkad sam došla ovdje (a moram naglasiti kako ste svi odlična ekipa)primjećujem da ste prilično pasivni što se tiće rasprava i sudjelovanja na raznim temama te se večina samo zadržava na igricama...nemojte ih hvaliti već im pokažite svojim sudjelovanjem da ih cijenite kako njih tako i njihov trud... napominjem kako ovo nije kritika sa zlim namjerama već naprosto ne mogu vjerovati da ovako šaroliko društvo bogatih osobnosti nema ama baš nikakvo mišljenje o nikakvim temama... | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 30.09.09 16:00 | |
| Slažem se s tobom Neo ..svaka čast | |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 21.10.09 15:31 | |
| danas sve pohvale od mene idu Kiki i Arieli...svaka cast cure toliko su podigli starih tema ...zasluzile su da su forumasice dana... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 21.10.09 15:39 | |
| Ma daj rekla sam ti..išššš...ne treba zbilja...ne pale me pohvale več pokude..sad ću stati raditi..eto ti na..kontra efekta.. HVALA . Ja ne zalužujem ni jedan top forumaš....jer zna se tko je na ovom forumu Top forumaš i forumaš dana..bez previše naglašavanja...samo ti...B..samo ti radiš svaki dan..kao da je forum tvoj..i održavaš ga bez rijeći i po muke..svaka čast...meni si pravi i najveći uzor... I zato svoju titulu forumaša dana svaki put prepuštam tebi..jer tvoja je zbilja zaslužena.. | |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 21.10.09 16:27 | |
| ma da ne ide ovo u javnost sad bi ti nesto rekla... mislis da bi ja ista radila da mi vi niste svi dragi i da vas ne volim ...a bgm volim i ovaj forum ...a za mene ste vas dvije danas forumasice dana i nema price ...a ovdje cu sad stavit i minchy jer je i ona zasluzila .....stavlja dosta tema ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 21.10.09 19:49 | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 12.11.09 11:13 | |
| _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
sime Totalno relaxiran
Broj postova : 1278 Godine : 53 Lokacija : australia Datum registracije : 06.09.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 12.11.09 11:40 | |
| nikada nije kasno da se on probudi | |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 22.11.09 9:18 | |
| californiamen... teme su mu super ...osvjezio je forum ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 01.12.09 18:48 | |
| Danas definitivno Legija, svaka čast! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 03.12.09 9:14 | |
| sad vidim od sinoc koliko je Goran bio vrijedan ... : : a ni Kiki nije daleko od njega...zato moj izbor je ...Goran i Kiki forumasi dana _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Kikica VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 03.12.09 16:41 | |
| Maa dajjj.. HVALA.. | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 02.01.10 21:47 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog | |
| |
|
| |
| Forumaš dana - pohvali nekog | |