Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 14.09.09 23:18 | |
| Nema na čemu, hvala tebi, bravo! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 15.09.09 15:03 | |
| slazem se da je minchy bila super ...ali bez obzira sto je nema ona to zacas nadoknadi ...i uvijek su joj interesantne teme ma ona je :tana: _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 15.09.09 15:37 | |
| hvala Blizanko... |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 15.09.09 20:48 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 18.09.09 19:17 | |
| Hvala lijepo, to je valjda prvi put da me je netko predložio. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 18.09.09 19:40 | |
| ma daj nije moguce ...toliko otvorenih tema ...ma ja cu te sreco svaki dan stavljat za forumasa dana ... ti si moj forumas dana _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:02 | |
| Blizanka! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:03 | |
| evo i od mene glas... forumaš dana : GORAN |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:05 | |
| Hvala Minchy, drugi put u povijesti me se netko sjetio... : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:07 | |
| Ma meni je Goran uvijek forumaš dana... njega bi trebalo stavit za forumaša mjeseca | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:07 | |
| Ohoho, hvala Ary, koji komplimenti! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:08 | |
| ma sjetićemo se mi i češće.... sad znam za ubuduće.. |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:10 | |
| Ma sve mora biti po zaslugama, nekad ne zaslužujem biti ni u top pet foumaša dana.... : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:13 | |
| joooj.... kako me samo nasmijavaš naravno da je po zaslugama.. a od tebe ne treba više ništa... i da nikako više ne otvoriš ni jednu temu dovoljno si toga uradio...... tebi ionako svaka čast... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:19 | |
| _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:23 | |
| nema na čemu... |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:25 | |
| Prošla je ponoć, sad si ti forumašica dana Minchy, bolja si od Ary za dlaku! : : : _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:30 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:34 | |
| ma vratiće se ona... i da se ne svađamo nas dvije... obe da budemo forumašice dana |
|
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:34 | |
| Joj kad je Ary razapeta na nekoliko strana ...pa na kraju ne stignem ništa... još se i patim sa engleskim...uhhhh (lagan je taj engleski samo treba puno šetat gore dolje ) | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:36 | |
| Ne ne ja se ne svađati sa svojom Minchy ...Minchy za forumašicu dana | |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:38 | |
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog 24.09.09 0:39 | |
| i ja bi i Ary bude sa mnom.... ja imam jedan prijedlog.... ovako pošto svi glasamo jedni za druge tj. sad nas je troje, pa prijedlog je da za 24.09.2009. forumaši dana : Goran, Ary i Minchy... i svi zadovoljni |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Forumaš dana - pohvali nekog | |
| |
|
| |
| Forumaš dana - pohvali nekog | |
|