|
| Sadržaj vaše torbice | |
|
+9mea Blizanka Ary Zlatko ajmeivana Kikica Lajka DaRkAnGeL Goran 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 5:25 | |
| First topic message reminder :Nedavno sam procitao jednu zanimljivu anketu u kojoj su žene upitane za sadržaj njihovim torbica. Bilo je stvarno zanimljivih odgovora i pomalo nevjerojatnih sadržaja u torbicama. Neke su navele toliko toga da nose u torbici da bih prije rekao da nose kofer, a ne torbicu. Kao da svaki tren ocekuju rat ili neku drugu katastrofu, pa u torbici nose sve za barem mjesec dana preživljavanja. Jedna cura je navela kako joj se jednom desila "strašna" situacija, prolio joj se sirup za iskašljavanje u torbici punoj mrvica od raznih grickalica, najviše smokica. Pazi katastrofe! Drage moje dame, što vi nosite u svojim torbicama i patite li za nekim markama torbica ili kupite neku "bezimenu" za sitnu lovu, ako vam se sviða? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | |
Autor/ica | Poruka |
---|
mea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 274 Godine : 44 Lokacija : Slavonski Brod Datum registracije : 15.07.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 15.07.09 16:18 | |
| novčanik, mobitel, ključevi, žvake, parfem, labelo, kemijska
Zadnja promjena: mea; 15.07.09 16:39; ukupno mijenjano 1 put. | |
| | | sanjich Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 495 Godine : 36 Lokacija : nigdjezemska Datum registracije : 11.07.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 15.07.09 16:31 | |
| evo sad sam išla čeprkat po torbici: novčanik butra naočale ključevi labello dezić žvakače kemijska račun iz dm-a reklama iz bille : ljepilo za papir drvene bojice pisanka C notes | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 15.07.09 16:35 | |
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 15.09.10 15:17 | |
| Kad idem u skolu u tasni nosim stvarno svakakve gluposti...a kad izlazim uglavnom samo mob, maramice, novcanik, sjaj za usne, ogledalce i zvake | |
| | | cassia Totalno relaxiran
Broj postova : 2455 Lokacija : Greenwood Datum registracije : 07.08.2010
| | | | bodomiere Ljubitelj foruma
Broj postova : 3910 Godine : 33 Lokacija : Kaštel Sućurac Datum registracije : 30.05.2010
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 15.09.10 17:21 | |
| ja torbicu ne nosim | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 16.09.10 21:44 | |
| svašta nešto pobacano i nikad bacito,doslovno sam lijena sredit totbicu.. |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice | |
| |
| | | | Sadržaj vaše torbice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 431 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 431 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|