|
| Sadržaj vaše torbice | |
|
+9mea Blizanka Ary Zlatko ajmeivana Kikica Lajka DaRkAnGeL Goran 13 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 5:25 | |
| Nedavno sam procitao jednu zanimljivu anketu u kojoj su žene upitane za sadržaj njihovim torbica. Bilo je stvarno zanimljivih odgovora i pomalo nevjerojatnih sadržaja u torbicama. Neke su navele toliko toga da nose u torbici da bih prije rekao da nose kofer, a ne torbicu. Kao da svaki tren ocekuju rat ili neku drugu katastrofu, pa u torbici nose sve za barem mjesec dana preživljavanja. Jedna cura je navela kako joj se jednom desila "strašna" situacija, prolio joj se sirup za iskašljavanje u torbici punoj mrvica od raznih grickalica, najviše smokica. Pazi katastrofe! Drage moje dame, što vi nosite u svojim torbicama i patite li za nekim markama torbica ili kupite neku "bezimenu" za sitnu lovu, ako vam se sviða? _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 10:33 | |
| Moja poslovna torbica je priča za sebe ...tamo ima svega. Inače sam minimalist po tom pitanju: novčanik i mob obavezno...šminka rijetko, tu i tamo papirnate iii to je to. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 11:43 | |
| A joj...ovako,novčanik,nešta šminke,maramice papirnate i vlažne,žvakače,kemiska i mali milion računa starih ajde sada sam ih bar pobacala... To je u jednoj...a u druge me stah i pogledat... :shock: |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 13:05 | |
| - Kate je napisao/la:
- A joj...ovako,novčanik,nešta šminke,maramice papirnate i vlažne,žvakače,kemiska i mali milion računa starih ajde sada sam ih bar pobacala...
To je u jednoj...a u druge me stah i pogledat... :shock: Ja sam isto prije imao pune ladice ili barem nekoliko starih racuna u novcaniku, ne znam ni sam zašto. Sad ih cesce bacam, jedino racune od placenih režija zadržim nekoliko mjeseci. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 13:25 | |
| šminka, mobitel, ključevi, maramice i ak mi je torba malo veća, nabacam još malo stvari, da ne izgleda ispuhana.. to je to, a ne gledam marku torbice nego izgled i boju koju mogu upariti s nečim drugim... |
| | | DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 15:04 | |
| novcanik, kljucevi, mobitel, papirnate, olovka, papira koliko ti srce zeli, mali kalendar, pokaz za tramvaj i ak ne znam kaj ce mi, ulaznice od kina, bonovi od konzuma skripta, vlazne maramice, labelo, CD, zvakace, index, slusalice i mp4, maskara i olovka za oci to je to, stavila sam torbu ispred sebe i napisala sve kaj sam izvukla van kupujem koja mi se svidi ne gledam marke | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 23.11.08 15:28 | |
| može sadržaj muške torbe? novčanik, mobitel, kemijska olovka, ključevi, papirnate maramice, kalkulator, žvakaće, barem jedna tableta cafetin.... i naravno, hrpa plaćenih i neplaćenih računa...(internet, životno osiguranje, dopunsko osiguranje....) |
| | | Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 24.11.08 16:05 | |
| Trenutno u mojoj torbi: cigarete,crni upaljač,2 punjača za dva moba,futrola za naočale(vidne),novčanik,jabuka(bez nje nigdje,uvijek za zube dobra),žvakače,labelo,50 i 20 lipa(zalutalo negdje),papirić od bananka(ništa ne bacam na ulicu) i izvješće s bankomata i eto to je to..kad pogledam same gluposti unutra osim jabuke Imam puno torba...uglavnom one moj đir Imam samo jednu fensi | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 11.06.09 17:31 | |
| Sreča pa nemam niti jednu, ali zato po đepovima traperica i jakni ima i malih vragova, nekako najviše papiriča od žvaka i bombona, papirići na kojima je ispisano što moram obaviti i slične gluposti | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 11.06.09 18:35 | |
| Novčanik,ključevi,žvakače,vlažne maramice i papirnate,olovka i papir(mali notes).Nađe se tu još svašta,al neki dan sam je čistila.... |
| | | ajmeivana Ljubitelj foruma
Broj postova : 3690 Godine : 43 Datum registracije : 09.03.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 12.06.09 14:30 | |
| hmmm...da vidimo...novčanik, mobiteli, ključevi, maramice, labelo, notes, kemijske, cigarete, bomboni, upaljač, naočale za sunce , dezodorans, lizalica... | |
| | | Zlatko Totalno relaxiran
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 13:41 | |
| svega vi imate u tim torbicama | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 13:43 | |
| | |
Broj postova : 2586 Godine : 44 Lokacija : Sesvete Datum registracije : 15.10.2008
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 13:45 | |
| a šta vi nenosite s vama,vama sve treba uh | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 13:47 | |
| Aha...a koliko puta i vama zatreba to što je u našoj torbici...pa nas žicate... iamš možda ovo,imaš možda ono.... | |
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 13:48 | |
| pa da to je ok,ali stvarno puno nepotrebnih gluposti nosite | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 15:15 | |
| Ja stvarno jako malo stvari nosim u torbici, samo neophodno |
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 20:53 | |
| Tako i treba Tana, a ne da natrpaš sto stvari i onda pet dana tražiš ono što ti treba. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 20:59 | |
| Bez obzira šti je ženski kutak evo i ja ću se izjasniti moj neseser za posao sadži kišobran, mobitel i užinu za pauzu : |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 21:01 | |
| novcanik ...mob...kljucevi...olovka.... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 04.07.09 21:05 | |
| - Teo je napisao/la:
- Bez obzira šti je ženski kutak evo i ja ću se izjasniti moj neseser za posao sadži kišobran, mobitel i užinu za pauzu :
To je onda kofer, a ne nesseser! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 05.07.09 9:57 | |
| Kako izgleda taj nesseser Teo? Daj nađi neku fotku ... ja nešto drugo smatram nesseserom pa me sad to zaintrigiralo |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 05.07.09 11:45 | |
| Meni je neseser ono za kozmetiku...a sada kako kome... : : |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice 06.07.09 11:23 | |
| - tana je napisao/la:
- Kako izgleda taj nesseser Teo? Daj nađi neku fotku ... ja nešto drugo smatram nesseserom pa me sad to zaintrigiralo
ne mogu naći fotku ali velik je 36 cm x 20 cm |
| | | Gost Gost
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sadržaj vaše torbice | |
| |
| | | | Sadržaj vaše torbice | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 272 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 272 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|