| Kako natjerati supruga da Vas sluša | |
|
+5Kikica legija Niky Blizanka Ary 9 posters |
Autor/ica | Poruka |
---|
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Kako natjerati supruga da Vas sluša 21.10.09 12:32 | |
| Osjećate li ikad kad pričate da Vaš suprug čuje glasove iz crtića? Ima li Vaš suprug ikad tupi pogled tijekom razgovora? Ili još gore da li sklapa oči od dosade? Nemojte se bojati jer sljedeći savjeti će Vam sačuvati brak ili bar primorati vašeg supruga da Vas pozorno sluša.
Dobar tajming je ključan. Odaberite pravo vrijeme za razgovor. Evo nekoliko situacija kada nije dobro započinjati razgovor: za vrijeme sportskog programa, kada dođe s posla ili kad ide na spavanje.
Kad želite razgovarati pripremite razgovor da bude čim kraći, duže razgovore sačuvajte za svoje prijateljice. Muškarci vole jednostavno. Izrecite poantu razgovora sa nekoliko rečenica i sigurno će Vas pozornije slušati.
Ne pokazujte emocije. Tipični muškarac će to iskoristiti u svoju korist jer ste žena i umanjiti važnost onoga što želite reći.
Ponovite ako je potrebno. Nekada morate ponoviti da bi muškarac shvatio značenje.
Nemojte biti dosadni! Ne ponavljajte se više od dva puta jer će muškarac u protivnom poprimiti onaj tupi izgled lica ili će izgubiti živce. Suzdržite se biti dosadni.
Put do njegovih ušiju je topla hrana koju voli. Nakon večere je pravo vrijeme da razgovarate o bilo čemu jer je Vaš čovjek tada dobro nahranjen i zadovoljan.
savjeti.hr | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 21.10.09 17:12 | |
| Vidiš sve to gore navedeno je ono svaka čast i po mome mišljenju istinito,radim tako,al nekad čovjek jednostavno nema volje za sve te sitnice samo da bi sjeo i poslušao me,jer ovo kad ne treba započeti razgovor,jao kako istinito ali nekad previše zamorno voditi računa kad te on "može" saslušati. |
|
| |
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 21.10.09 17:52 | |
| slazem se ana ...zasto da na sve to mislimo ...ako hoce slusat slusat ce ako mu se ne slusa nece pa taman se na glavu nasadila..dosta mi i ovako gledaj ono ...gledaj ono ...daj uradi ono ..daj ovo ...zasto se misli da se sve mora njima ugadati... Put do njegovih ušiju je topla hrana koju voli. Nakon večere je pravo vrijeme da razgovarate o bilo čemu jer je Vaš čovjek tada dobro nahranjen i zadovoljan.e poslije ja nisam ni zasta ..ni zakakvu pricu ...sto sam pricala pricala.. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
|
| |
Niky VIP član
Broj postova : 13469 Godine : 40 Datum registracije : 07.07.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 21.10.09 20:19 | |
| Joj...ja se znam ponavljati po pet puta...kad se pravi kao da me nečuje....i onda još kaže ma čuo sam ali nakon par puta .... Natjerati moga...je..prolit ču ti kavu....e da vidiš kako onda dobro sluša.... | |
|
| |
legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 25.10.09 17:58 | |
| To je naprosto nemoguća misija. nemojte ni pokušavati | |
|
| |
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| |
| |
Gost Gost
| |
| |
Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 25.10.09 18:22 | |
| Ja ni ne pokušavam... pričam s njim kad on hoće da pričamo jer znam da me onda sluša... ja mu nisam mama da ga odgajam (a mislim da je malo i kasno za to) Ja kad hoću brbljat onda nazovem seku ili neku frendicu pa brbljam, a s mužem samo kad on počne prvi... dosta mi je više monologa... | |
|
| |
legija Ljubitelj foruma
Broj postova : 5576 Godine : 54 Lokacija : Varaždin Datum registracije : 19.10.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 25.10.09 18:40 | |
| Nemojte.... cure... nije baš sve tako kako mi govorima.. to je samo pred frendovima.. ja ovo ja ono... u biti ipak je malo drugačije, za jedan skladan brak ipak je najpotrebnije razumijevanje i nadasve poštovanje prema ženi.. koji je brak uspio gdje toga nema... zajednički razgovor a ne monolog i zajedničko donošenje svi bitnih odluka... druge nema.,.. ja to tako radim i moj brak traje već dugo........ i da, nemojte misliti da je mojoj ženi lako i ja ga znam zapiliti .... srećom pa ovo ona ne čita | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 25.10.09 18:43 | |
| Ma oko nekih važnih pitanja nema problema...to sjednemo popričamo i riješimo skupa...takve odluke donosimo skupa...jer to što kažeš brak nebi opstao da nitko nikog nikad ne sluša...kompromis ...ja sam za kompromis uvijek...a ako newjde onda idem na kontru .... | |
|
| |
legija Ljubitelj foruma
| |
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 25.10.09 19:22 | |
| možda ako mi tak više odgovara | |
|
| |
legija Ljubitelj foruma
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 25.10.09 19:45 | |
| | |
|
| |
NeoSky Totalno relaxiran
Broj postova : 1070 Godine : 48 Lokacija : Šibenik Datum registracije : 07.08.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 26.10.09 11:05 | |
| | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 27.10.09 18:33 | |
| | |
|
| |
mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 26.11.09 23:24 | |
| ja kazem : ako ne uradis to to to i to - embargo na sex mesec dana ! da vidite kako posle radi, i sto treba i sto ne treba ! | |
|
| |
Ary VIP član
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 26.11.09 23:30 | |
| - mihaela je napisao/la:
- ja kazem : ako ne uradis to to to i to - embargo na sex mesec dana !
da vidite kako posle radi, i sto treba i sto ne treba ! Ahaaa moj tek onda iz inata nebi to napravio... a iskreno ni ja iz inata nikad ne napravim ono šta mi se baš zapovjedi...to mrzimmmmmmmmmmmmmmm | |
|
| |
Tea Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 758 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 01.11.2009
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 27.11.09 0:09 | |
| Čovik malo godina i iskustva skupi, onda se sve može.Malo treba biti političar,ali nije problem da muškarac posluša.Nekad upast u raspravu,nekad argumentirano,pogodit dobar momenat.Ide to meni dobro | |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 08.10.10 22:20 | |
| Bravo Tea _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša 08.10.10 22:34 | |
| Kao što tea kaže malo politike ja bi doadalo još malo diplomacije ,malo lopovluka i imamo ured pa idealnog supruga koji sve sluša :ary |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Kako natjerati supruga da Vas sluša | |
| |
|
| |
| Kako natjerati supruga da Vas sluša | |
|