|
| Preko Facebooka saznala za tajno vjenčanje supruga | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Preko Facebooka saznala za tajno vjenčanje supruga 09.08.10 8:24 | |
| Žena iz Clevelanda sumnjala je da je suprug vara s drugom ženom jer ga je već jednom uhvatila u prevari. No, ono što je otkrila ju je šokiralo. Lynn France utipkala je ime te druge žene u tražilici na Facebooku. 'Bingo. I tada je počela moja noćna mora. Vidjela sam fotografije s njihovog vjenčanja, i to u Walt Disney Worldu. Moj suprug bio je odjeven kao Prince Charming, a njegova nova žena, prilično zgodna plavuša, kao uspavana ljepotica', rekla je Lynn France. 'Bila sam u šoku. Na Facebooku se nalazi album od 200 slika s njihovog tajnog vjenčanja', dodaje France. Nakon šokantnog otkrića prva gospođa France pokrenula je brakorazvodnu parnicu, a trenutačno posjećuje obiteljskog terapeuta. K.K. 06.08.2010. _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Preko Facebooka saznala za tajno vjenčanje supruga 09.08.10 8:26 | |
| koji biser od njenog supruga ..staviti slike na fejs ..stvarno ima bolesnih ljudi i kad urade ono sto ne treba stavit ce slike na fejs jer pobogu mora to biti na fejsu ... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Preko Facebooka saznala za tajno vjenčanje supruga 10.08.10 16:38 | |
| Koji mulac ..tako mu i treba..što se slikao bezveze | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Preko Facebooka saznala za tajno vjenčanje supruga | |
| |
| | | | Preko Facebooka saznala za tajno vjenčanje supruga | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 408 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 408 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943555. in 18087 subjects
|
|