|
| Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati 18.10.09 9:11 | |
| Sudac Bardwell smatra da je miješanje rasa “loše” i parove ne želi, za njihovo dobro, vjenčati
NEW ORLEANS - Jedan sudac iz američke savezne države Louisiane već godinama odbija vjenčati parove miješanih rasa, a tek kad se jedan par pobunio objasnio je kako se boji kako bi njihova djeca mogla imati problema. Keith Bardwell, iz mjesta Tangipahoa, naveo je kako “iz vlastitog iskustva zna kako brakovi između pripadnika drugačijih rasa ne traju dugo”.
Vlastiti zaključak
- Nisam rasist. Jednostavno ne vjerujem u miješanje rasa. Imam gomilu crnih prijatelja. Dolaze u moju kuću, upotrebljavaju moj toalet, ženim ih međusobno, ponašam se prema njima kao svima ostalima - rekao je Bardwell. Dodao je kako svakoga tko ga nazove za vjenčanje pita jesu li različitih rasa. Ako je odgovor pozitivan, on ih jednostavno ne vjenča.
Nakon što je razgovarao s crncima i bijelcima došao je do vlastitog zaključka kako većina u crnim društvima ne prihvaća djecu miješanih brakova, a ne prihvaćaju ih niti kod bijelaca. - Postoji problem kod obje grupe s prihvaćanjem djece iz takvih brakova. Mislim da ta djeca pate i ja ne želim sudjelovati u njihovoj boli - suosjećajan je Bardwell. U svojoj 20-godišnjoj karijeri odbio je vjenčati četiri para. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati 19.10.09 18:16 | |
| A svaka mu čast na zaključcima,al svakako nije u redu,kog briga njegovo mišljenje,mislim zaista za mene je to glupost,šta se koga tiče tko će se s kime vjenčati i kakvih će oni problema imati pa neće ih on rješavati. |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati 17.04.10 17:01 | |
| On bi se trebao držati zakona, a ne svojih glupavih prosudbi. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati | |
| |
| | | | Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 416 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 416 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|