Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati

Go down 
2 posters
Autor/icaPoruka
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati Empty
PostajNaslov: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati   Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati I_icon_minitime18.10.09 9:11

Sudac Bardwell smatra da je miješanje rasa “loše” i parove ne želi, za njihovo dobro, vjenčati

NEW ORLEANS - Jedan sudac iz američke savezne države Louisiane već godinama odbija vjenčati parove miješanih rasa, a tek kad se jedan par pobunio objasnio je kako se boji kako bi njihova djeca mogla imati problema.
Keith Bardwell, iz mjesta Tangipahoa, naveo je kako “iz vlastitog iskustva zna kako brakovi između pripadnika drugačijih rasa ne traju dugo”.

Vlastiti zaključak

- Nisam rasist. Jednostavno ne vjerujem u miješanje rasa. Imam gomilu crnih prijatelja. Dolaze u moju kuću, upotrebljavaju moj toalet, ženim ih međusobno, ponašam se prema njima kao svima ostalima - rekao je Bardwell. Dodao je kako svakoga tko ga nazove za vjenčanje pita jesu li različitih rasa. Ako je odgovor pozitivan, on ih jednostavno ne vjenča.

Nakon što je razgovarao s crncima i bijelcima došao je do vlastitog zaključka kako većina u crnim društvima ne prihvaća djecu miješanih brakova, a ne prihvaćaju ih niti kod bijelaca. - Postoji problem kod obje grupe s prihvaćanjem djece iz takvih brakova. Mislim da ta djeca pate i ja ne želim sudjelovati u njihovoj boli - suosjećajan je Bardwell. U svojoj 20-godišnjoj karijeri odbio je vjenčati četiri para.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati   Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati I_icon_minitime19.10.09 18:16

A svaka mu čast na zaključcima,al svakako nije u redu,kog briga njegovo mišljenje,mislim zaista za mene je to glupost,šta se koga tiče tko će se s kime vjenčati i kakvih će oni problema imati pa neće ih on rješavati.
[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati   Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati I_icon_minitime17.04.10 17:01

On bi se trebao držati zakona, a ne svojih glupavih prosudbi.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati   Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Sudac u Louisiani smatra da se crni i bijeli ne smiju vjenčavati
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
»  Crni Princ
» Sudac usred utakmice pišao na terenu
» Crni humor
» Perverzni sudac ušuljao se gol djevojčicama pod tuš
» Sudac molio golmana da obrani penal!