|
| Sudac molio golmana da obrani penal! | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Sudac molio golmana da obrani penal! 11.03.09 16:55 | |
| Balada o belgijskom sucu Verveckenu dugo će se prepričavati na sudačkoj akademiji. Nakon što je krivo dosudio penal, odlučio se na potez očajnika i ubrzo postao lice s naslovnice. Glavnu ulogu imao je sudac Peter Vervecken koji je nasjeo na drsko simuliranje napadača Genta Leyea Mbayea i dosudio nepostojeći penal za domaćine koji su na kraju pobijedili 2:0. Nakon što je odsvirao jedanaesterac, Vervecken je brzo shvatio da je donio katastrofalnu odluku, ali vrijeme više nije mogao vratiti. Tada se odlučio na dosad nezabilježen potez u nogometnoj povijesti – zamolio je vratara Tubizea Nicolasa Ardouina da obrani kazneni udarac i spasi ga potpune blamaže. "Istina je, dosudio je penal, a kad mi je prišao, molio me je da ga obranim", izjavio je nakon utakmice vratar Ardouin, koji ipak nije uspio spasiti neutješnog suca. Priču je potvrdio i sam Vervecken nakon utakmice. "Malo sam ga ohrabrio da popravi moju pogrešku, možda je on to malo drugačije shvatio. Međutim, priznajem da sam pogriješio, u prvi tren mi se činilo da je prekršaja bilo, ali ispalo je da nije", izjavio je sada već slavni sudac. (net) _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sudac molio golmana da obrani penal! 11.03.09 16:58 | |
| E svašta....koliko ti sudci griješe ajd ovaj je bar priznao........... |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Sudac molio golmana da obrani penal! 11.03.09 17:09 | |
| To je totalna sprdačina, nema samo u HNL-u bedastoća! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sudac molio golmana da obrani penal! | |
| |
| | | | Sudac molio golmana da obrani penal! | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 249 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 249 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|