|
| Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? | |
|
+5Wind teaa Goran Kikica Blizanka 9 posters | |
Autor/ica | Poruka |
---|
Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 17.10.09 16:06 | |
| Sta je to sto ga cini manje ili vise vrijednim u vasim ocima? _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 17.10.09 16:09 | |
| Ja mogu reci svoje vrijednosti i sta me to cini manje ili vise vrijednim .. svako ima svoje neko obiljezje sto ga cini vise ili manje vrijednim .. za mene covjek vise vrijedi sto je spremniji pomoci u teskim situacijama... sto te uvijek moze saslusati i razumjeti... sto sve gleda sa pozitivne strane... u svima zapaza vrline... a zanemaruje mane.. sto te cijeni i postuje kao osobu... takvi su rijetki...ali nade se
Uglavnom za mene je...vrijednost jednog covjeka neprocenljiva _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 19.10.09 15:01 | |
| ..po tome koliko netko ima obzira prema životinjama, dali ih smatra nižom vrstom, dali misli da su ljudi vredniji od svih, po brižnosti bez obrzira prema živim bićima, po tome koliko je poštena osoba, dali je beskičmenjak ili osoba od rijeći. Prema tome koliko se u tog nekog mogu pouzdati, po njegovu stavu prema životu..dali cijeni više materijalno ili duhovno..kako se odnosi prema svojim voljenima, kako se odnosi prema sebi....ima sigurno još toga za sad mi ovo pada na pamet.. | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 08.06.10 19:09 | |
| Po moralu, toleranciji prema drugima i intelektu. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 08.06.10 19:14 | |
| Po jacini karaktera |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 08.06.10 19:22 | |
| Kad se nade u teskoj situaciji, bez kuknjave i losih misli krene dalje iz pocetka..odlucnost i kako Bleky veli, jacini karaktera |
| | | teaa Totalno relaxiran
Broj postova : 2415 Godine : 54 Lokacija : Split Datum registracije : 05.02.2010
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 12.06.10 0:04 | |
| Osoba iskrena i poštena i razumnih stavova o životu i koja shvaća život i ljude. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 12.06.10 22:22 | |
| Iskrena osoba ima za mene vrijednost,sve mogu tolerirat ali laž nikako |
| | | Wind Totalno relaxiran
Broj postova : 1722 Godine : 42 Datum registracije : 09.12.2009
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 12.06.10 22:31 | |
| Po mentalnom i dusevnom bogatsvu | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 0:56 | |
| Uh ja imam citav spisak po kom vrednujem ljude..ja volim "proste duse" sto bi se reklo,ljude vedre duhom,otvorenog pogleda,cistog srca.To moze biti i prosjak na ulici,bilo ko,ali ako osjetim te dobre vibracije onda je to to.Jednostavno takvi ljudi se osjete,prenesu na tebe pozitivnu energiju,naprosto si miran u njihovom prisustvu,ne osjecas nikakve skrivene namjere,dvosmislenost u rijecima,pogled "ispod oka"..ukratko mir.Takvi ljudi nisu sposobni za zlo,nisu sitne duse sto je najbitnije.To su za mene prave vrednosti covjeka,one osnovne,bez kojih je sve drugo beznacajno. | |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 0:59 | |
| | |
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:02 | |
| Zar to nije osnov svega???Sta vise ocekivati od covjeka!? | |
| | | Ary VIP član
Broj postova : 16291 Godine : 43 Lokacija : Sisak Datum registracije : 16.04.2009
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:03 | |
| imaš pravo Dita... tako i ja ...jednostavno osjetim tko je dobar a tko nije... zlonamjerni ljudi me čine jako nervoznom, ako sam u njihovoj prisutnosti... i ne mora mi ništa napraviti ili reči da meni bude antipatičan... a isto tako tko jednom stekne moje antipatije taj je kod mene otpisan | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:05 | |
| Dita...ovog puta delimo isto mišljenje.. |
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:07 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
- Zar to nije osnov svega???Sta vise ocekivati od covjeka!?
Da bude lep kao nas dve | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:08 | |
| - Dita von Teese je napisao/la:
- Uh ja imam citav spisak po kom vrednujem ljude..ja volim "proste duse" sto bi se reklo,ljude vedre duhom,otvorenog pogleda,cistog srca.To moze biti i prosjak na ulici,bilo ko,ali ako osjetim te dobre vibracije onda je to to.Jednostavno takvi ljudi se osjete,prenesu na tebe pozitivnu energiju,naprosto si miran u njihovom prisustvu,ne osjecas nikakve skrivene namjere,dvosmislenost u rijecima,pogled "ispod oka"..ukratko mir.Takvi ljudi nisu sposobni za zlo,nisu sitne duse sto je najbitnije.To su za mene prave vrednosti covjeka,one osnovne,bez kojih je sve drugo beznacajno.
Ti su ljudi ljudi.Ostali su glumci.Covjeka cijenim po tome je li covjek.A,covjek danas biti je nesto blizu nemoguceg.Ali ipak se nadje.Hvala bogu da jos ima toga. |
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:12 | |
| Ary,neces vjerovati,ali kad sam prvi put vidjela tvoju sliku,pomislila sam ova djevojka ne moze biti losa osoba,mislim ne poznajem te uopste,ali tvoj pogled i osmjeh zaista govore da si otvorena osoba,vedra sto je najbitnije. P.S.ne supkam ti se majke mi! | |
| | | | Gost Gost
| | | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:15 | |
| |
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:15 | |
| - sumrak je napisao/la:
Ti su ljudi ljudi.Ostali su glumci.Covjeka cijenim po tome je li covjek.A,covjek danas biti je nesto blizu nemoguceg.Ali ipak se nadje.Hvala bogu da jos ima toga. Ma ima takvih ljudi,rijetki su,ali kad ih sretnes onda ti nadoknade svu patnju koju si prozivio.Jednostavno svojom blagoscu ti lijece dusu,sto bi pjesnici rekli. | |
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:16 | |
| | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? 13.06.10 1:20 | |
| |
| | | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
| | | | Sponsored content
| Naslov: Re: Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? | |
| |
| | | | Po čemu procjenjujete vrijednost čovjeka? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 362 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 362 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|