|
| Da li odijelo čini čovjeka? | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Da li odijelo čini čovjeka? 12.06.09 21:13 | |
| |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 12.06.09 21:18 | |
| Koliko god mi govorili da odjelo ne čini čovjeka... ipak mislim da čini...na neki način... Ne mislim na dušu čovjeka,tu odjelu nema mjesta... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 12.06.09 21:19 | |
| ne, isto kao što jedna lasta ne čini proljeće |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 12.06.09 23:07 | |
| ne čini ...ali već na prvi pogled ono što nosimo daje nekakav dojam o osobi. Mislim da i odjevanjem izražavamo nekakve svoje stavove, svoju osobnost. ali opet, ovisi od osobe do osobe |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 12.06.09 23:15 | |
| Ne čini,ali nekako ljudi te gledaju kroz način oblačenja,tako te okarakteriziraju(iako ne bi trebalo i nije u svakom slučaju),to je neko moje skromno mišljenje. |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 13.06.09 13:12 | |
| netki ljudi nemaju novaca za obuću i odjeću pa oblače ono što imaju ili što dobe tako da oblačenje nema veze s tim kakva je tko osoba |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 13.06.09 20:09 | |
| - Teo je napisao/la:
- netki ljudi nemaju novaca za obuću i odjeću pa oblače ono što imaju ili što dobe tako da oblačenje nema veze s tim kakva je tko osoba
ali i to govori nešto o njima, zar ne? |
| | | Blizanka Administratorica
Broj postova : 74186 Godine : 174 Datum registracije : 21.01.2009
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 13.06.09 20:25 | |
| kad vidis covjeka ciste i uredne garderobe koji vodi o tome racuna...i kad vidis zapustenog i prljavog koji ni za sta ne mari ...to ti sve govori o njima...a uredan i cist mozes biti iako nemas ...ali ces voditi racuna da je na tebi sve cisto i uredno ...pa makar i zakrpljeno...to mi govori kakav je ko ...a ne da li je obukao nesto skupo ili jeftino... _________________ Ono sto MOGU ne mora da znači i da HOĆU, ali ono što HOĆU uvijek znači da MOGU ellaMarigo | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 13.06.09 20:28 | |
| - blizanka je napisao/la:
- kad vidis covjeka ciste i uredne garderobe koji vodi o tome racuna...i kad vidis zapustenog i prljavog koji ni za sta ne mari ...to ti sve govori o njima...a uredan i cist mozes biti iako nemas ...ali ces voditi racuna da je na tebi sve cisto i uredno ...pa makar i zakrpljeno...to mi govori kakav je ko ...a ne da li je obukao nesto skupo ili jeftino...
To je to o čemu sam ja zborila... |
| | | slave_six Početnik
Broj postova : 46 Datum registracije : 19.06.2009
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 19.06.09 21:21 | |
| ne, mozes bit budala pa bit u odijelu , a mozes bit covjek pa u opankama | |
| | | Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 29.06.09 15:31 | |
| Bitno je biti uredan i imati stila, a o standardu ovisi i kvaliteta odiječe, jako jednostavno. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
| | | Rokerka Ljubitelj foruma
Broj postova : 4199 Godine : 28 Lokacija : Nedođija ^^ Datum registracije : 31.12.2009
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 14.04.10 15:54 | |
| Uvek se oblacim onako kako se u tom trenutku osecam.....tako da na neki nacin odeca i cini coveka...tacnije, prikazuje ga onakvog kakav jeste....ali opet, ne oblace se svi tako kako se oblace jer se tako osecaju... | |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 13.05.10 17:29 | |
| Na prvi pogled DA..no ako ostaješ u kontaktu s tim nekim i kako vrijeme odmiče dobijaš jasniju sliku tko je u tom "odijelu"..ako se pokaže da je "seljačina" i "konj" ili kakva "zmija" đabe im sva odijela na svijetu | |
| | | Dita von Teese Ljubitelj foruma
Broj postova : 3308 Godine : 114 Datum registracije : 12.02.2010
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? 13.05.10 18:02 | |
| U pravom smislu te rijeci,ne cini,ali moze dosta da kaze o covjeku koji ga nosi.Na primer,kad na ulici u po bijela dana vidimo djevojku koja je obula dvanestice,obukla ultra kratku suknju,izbacila grudi,sa jakom sminkom..onda cemo svi pomisliti da se radi o djevojci lakog morala.Mozda ona to i nije,ali njena garderoba ce nam reci da se ipak radi o djevojci slobodnijih shvatanja,kojoj smjernost nije vrlina,stalo joj je vise do spoljnih stvari,nego do onih unutrasnjih vrijednosti.Pa ce dalje u nastavku neki skromni,fino vaspitani momak kad je ugleda pomisliti "uzas,sa ovakvom djevojkom nikad ne bih bio,mora da je neka prostakusa"...a mozda ona to uopste nije,ali je svojim izborom garderobe dozvolila da drugi to pomisle.Tako da..odjeca nas nece uciniti boljim ili losijim ljudima,ali ce uticati na to kako nas drugi dozivljavaju. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Da li odijelo čini čovjeka? | |
| |
| | | | Da li odijelo čini čovjeka? | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 304 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 304 gostiju. :: 2 Bots
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|