|
| Gay prijatelj | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Gost Gost
| Naslov: Gay prijatelj 03.10.09 14:48 | |
| jeste li ga ikad imale i kako ste se ponašali... i ako niste kako bi se onda ponašali kad bi to saznali ?? |
| | | D_DoLL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 356 Godine : 35 Datum registracije : 18.11.2008
| Naslov: Re: Gay prijatelj 03.10.09 14:52 | |
| Upoznala i sprijateljila sam se s jednim homoseksualcem iz Rijeke... i sve najbolje o njemu... to je njegova seksualna orijentacija, i mene se to nimalo ne tiče. Meni nikad nije bila bitna seksualna orijentacija, vjera, nacionalnost, rasa... što god... dokle god je to dobra osoba.
| |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gay prijatelj 09.10.09 21:57 | |
| Slažem se s Danirom..njegov/ njezin izbor..ako su sretni zbog toga što jesu..sve jedno mi..ali ajd sad znaj kako bi reagirala da mi se taji, laže...vjerovatno..isprva poznavajući mene kao sve pet, super..ok..ali kad bi razmislila...a ne valja kada mislim..maloo bi komplicirala..na kraju bilo bi mi drago, što mi nemora više tajiti i vjerovatno bi sve bilo OKeeeeee.. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 10.10.09 14:57 | |
| Upoznala sam dvije cure koje su gay i sve ok,isto sve, a kako bi i bilo drugačije,šta me briga ko šta radi s kime u krevetu,sad jedino što kaže Kiki da mi neki prijatelj taji e onda malo pogodilo bi me to što mi nije rečeno prije,a ostalo nije moja briga. |
| | | mihaela Ljubitelj foruma
Broj postova : 3434 Godine : 38 Lokacija : Uvek dovoljno blizu da vidim sve Datum registracije : 25.11.2009
| Naslov: Re: Gay prijatelj 26.11.09 23:00 | |
| Moj najbolji drug je gay, znam ga 11 god, nikada me nije uvredio, nije me opsovao, slagao... ide samnom u shoping, iskreniji je i od drugarice kad se tiche oblachenje...znam kad mi on kaze to ti je ok, znam da stim nema greshke...sve u svemu...obozavam ga, a to s kim ce on da se .... to mene ne zanima ! | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 27.08.10 12:03 | |
| jesam, imala sam gay prijatelja i bio je doista dobar prijatelj, njegova seksualna orjentacija mi uopće nije bila važna, niti dijelim ljude po toj osnovi.... |
| | | Firefly Totalno relaxiran
Broj postova : 1149 Godine : 35 Lokacija : Među oblacima Datum registracije : 06.07.2010
| Naslov: Re: Gay prijatelj 29.08.10 16:03 | |
| ^^ ne tiče me se ni jedan seksualna orijentacija.. svako ima pravo na ljubav i vlastiti ukus dok se to ne nabija nekome na nos upoznala sam par takvih ljudi i muških i ženskih i meni su oni super.. ako ništa otvoreni su jako i iskreni.. kako prema sebi tako i prema ostalima | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 29.08.10 16:13 | |
| Ma sasvim ok, dapače, i bolja su takva prijateljstva od onih "običnih" |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 29.08.10 20:07 | |
| Prijatelj kao i svi drugi,možda čak i draži jer smo mogli otvoreno o svemu da razgovaramo.Ne tičee me se s kim ko spava već kakav je čovjek |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 29.08.10 20:56 | |
| pa ja moram da tu iskreno kažem imam jednog jako dragog prijatelja koji je gay,,,i jako se lipo slažemo bolje nego sa bilo kojom prijateljicom,skupa komentiramo ako naiđe koji dobar momak ili oženjeni čovjek komentiramo ga skupa i smijemo tako i cure,,mislim nema tu nikakve ljubomore što zna biti nekad između prijateljica.... |
| | | Nymphadora Početnik
Broj postova : 64 Godine : 28 Lokacija : Alone in this garden of pain.... Datum registracije : 24.05.2010
| Naslov: Re: Gay prijatelj 02.09.10 18:12 | |
| Bolje da sam imala gej prijatelja....ne bih mogla da se zaljubim u njega :S | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 07.09.14 12:30 | |
| Imam i jako je dobar, niti jedna prijateljica mu nije ravna, jako je dobar i jako fin.Baš ga iskreno volim jer je divna osoba a to što je meni nebitno . |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 03.10.14 15:06 | |
| Zasto da ne . Imam prijatelja koji je gay . |
| | | Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
| Naslov: Re: Gay prijatelj 15.10.14 18:08 | |
| Nemam gey prijatelja, ali sam sigurono upoznala par pederčina to mislim ne u pogrdnom smislu prema ljudima gej orijentacije, več u smislu da su to bili pravi sero.e | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Gay prijatelj 11.06.15 8:47 | |
| naravno broj se povećao i jako su pristojni i fini čak sam ja sebe par puta uhvatila među njima da sam na jeziku bezobrazna i prosta što sam se par puta i ugrizla za jezik pa u sebi rekla a jesam tuka a oni me svi onak u čudu pogledali koji je meni vrag a štaš meni što je na pameti ja ga tresnem pa di puklo da puklo takva sam što mu ja mogu |
| | | Dalmatinka Ljubitelj foruma
Broj postova : 3993 Godine : 44 Lokacija : Tamo di je Coco! Datum registracije : 01.08.2022
| Naslov: Re: Gay prijatelj 28.01.23 10:08 | |
| jako dobri prijatelji iskreni i odlicni | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Gay prijatelj | |
| |
| | | | Gay prijatelj | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 518 korisnika/ca online; 1 registriran/a, 0 skrivenih i 517 gostiju. :: 2 Bots GerillaNajviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59. |
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|