Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Registriraj se i relaxiraj sa nama
Relax forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zabava, druženje i diskusije u opuštenoj atmosferi

Početna stranicaRegistracijaLogin

Sreca je bozanski dar

Go down 
+3
californiamen
Niky
Blizanka
7 posters
Autor/icaPoruka
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female
Gemini Broj postova : 74186
Godine : 174
Datum registracije : 21.01.2009

Sreca je bozanski dar Empty
PostajNaslov: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime21.09.09 11:29

Sreca je bozanski dar 160-1

Osecaj srece je relativan dozivljaj, prisutan je u nama i svuda oko nas, ali cesto kao "nevidljivi odsjaj". Tajnu zivota uz osecaj srece i ljubavi ne umemo da definisemo, ono sto je najdragocenije i sto nosimo u sebi - ostaje skriveno od naseg pogleda i znanja. Uz sve razlike koje postoje medju civilizacijama, kulturama i narodima, te razlike u individualnim i polnim karakteristikama, zajednicki je pogled ka "tajanstvenom" koji donosi srecu i ljubav. Moc vladara ili tiranina naspram robova, znanje genijalca naspram neukog, bogatstvo naspram siromastva, zdravlje naspram bolesti - nista nije dovoljno da se osvoji, stvori ili kupi sreca i ljubav. Tako je bilo oduvek, tajne koje vladaju nad covekom jesu ono najdragocenije sto postoji u nama i oko nas. Tuzna sudbina nekog tiranina ili bogatasa naspram srece jednog siromaha je odraz tajne zivota, kojom ne umemo i ne mozemo da vladamo. Sve ima svoju cenu, ali neke cene se "placaju" onim sto nosimo u sebi, kao svoj unutrasnji ili "bozanski dar". Ali, zivot je oduvek bio veci i mudriji od coveka.

Posveticemo paznju musko-zenskim odnosima i poznatim zakonitostima koje postoje u zeljama, privlacenju ili osvajanju ljubavne srece.

ZAKONITOSTI KOJE POSTOJE KROZ ZELJE I PRIVLACENJE

Psiholozi koji se bave proucavanjem musko-zenskih odnosa u svojim studijama, navode da je svojevrsno unutrasnje zracenje (energija, duh koji postoji) efikasnija "moc" u privlacenju i zavodjenju od besprekornih grudi, dugih nogu ili savrsenog lica. Plasticna hirurgija je ekspanziji poslednjih godina i zene su generalno u fazi pomame za promenom svog fizickog izgleda. Ali, cak ni savrseni izgled nije "tapija" za osecaj ljubavne ili licne srece. U potrazi za "ulovom srece" nece pomoci savrseni izgled i duboki dekolte, novac ili moc, ali ono sto zraci iz vas ucinice da osecate carobno gde god da se nalazite.
Postoje neka osnovna pravila ponasanja koja mogu da pomognu u samopuzdanju i vazno ih je negovati.

ZENA JE GLAVNI POKRETAC

Dama je ta, koja uvek daje, onaj prvi impuls. To moze biti osmeh, gest, pokret, pogled ili jednostavno njeno prisustvo pobudjuje vece interesovanje i zelju kod muskaraca. Naravno, glavni ucesnici u musko-zenskim igrama cesto nisu svesni tih signala.

KRITERIJUMI I PITANJE LEPOTE

Cesto su zene u velikoj zabludi u shvatanju osnovnih kriterijuma lepote. Jer mnoge zene misle da su besprekorne crte lica, blistave grudi, savrseni struk ili manekenska figura glavni aduti pred suprotnim polom. Upravo nedostatak samopouzdanja u svoj izgled u najvecoj meri paralise taj unutrasnji osecaj ili signal, koje su zene u stanju snazno da emituju. Nesigurnost vremenom donosi gubitak vere u sebe i gasi unutrasnji zar. Podsecamo da su iskre u ocima i topao osmeh, ono sto se prvo primecuje u susretima ili sto privlaci suprotan pol.

OSMEH KAO ADUT

Nesvesno muskraci se uvek okrecu u pravcu zena koje se osmehuju ili su nasmejana, cak kada ih i ne poznaju. Naravno, isto pravilo vazi i za zene u obrnutom smislu. Prirodan i zdrav osmeh (kao i smeh), zatim prisustvo smisla za humorom i zabavom, pre svega ukazuje na pozitivan odnos prema zivotu. Zlatno pravilo je da osmeh uvek deluje - kao privlacan magnet. Takodje, melodican glas ili vesela nota mogu znacajno da pomognu u privlacenju, jer pobodjuju osecaj prijatnosti.

NE TREBA IZRAZAVATI SUPERIORNOST

Psiholoski je razumljiva cinjenica, da ljudi generalno vise preferiraju osobe koje su ranjive i koje imaju odredjene mane. Istrazivanju su pokazala da oni koji se u startu predstave kao samosvesni, samouvereni ili kao jake licnosti, cesce ostanu uskraceni za ponovno drustvo i usamljeni. Oni zapravo nesvesno obeshrabruju sve svoje potencijalne partnere. Te psiholozi upucuju na umerenije izrazavanje samopozdanja u prvim susretima, takodje nikako ne treba potencirati superiornost.

TOLERANTNOST

Na samom pocetku je pozeljno potencirati, a zatim i razvijati obostranu toleranciju. Medjusobno razumevanje, uvazavanje, prilagodjavanje i tolerancija su osnov i kljuc za zdrav odnos ma koje vrste. Naravno tolerancija i uvazavanje proizilazi iz razvijene svesti o znacaju zivota u zajednici, bilo da je rec o porodici, drustvu ili ljubavnoj vezi i braku.

ZELJA

Zelja za drugom osobom i to u svakom pogledu, mora uvek biti prisutna. U zavisnosti od situacije u kojoj se osoba nalazi to treba izrazavati na prikladan nacin. Ali, odsustvo same zelje ili njeno preterano izrazavanje ukazuje na neki vid poremecaja. Takodje, to se jasno nazire i oseca, bez obzira da li je osoba toga svesna ili ne. Naravno, uvek postoje razliciti signali i neverbalna komunikacija medju ljudima i polovima, te odustvo zelje jako odbija okolinu i deluje negativno. Dok prisustvo zelje deluje kao nevidljive magnetne sile koje privlace, cak kada se ne progovori ni jedna jedina rec, dovoljan je samo osmeh, pogled ili "unutrasnji zar".

Sreca je bozanski dar Admin10
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/pages/Carpe-diem-citati-lijepe-misli-po
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime25.11.09 7:58

Sreča je dar koji sami sebi pružamo...sreču stvaramo...sreča hm...mislim da je ne možeš dobiti od nekoga kao dar....nitko te ne može učiniti sretnim ako to sam ne želiš...
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

Scorpio Broj postova : 2464
Godine : 124
Datum registracije : 17.11.2009

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime26.11.09 15:41

Mala anketa: Skala životnog zadovoljstva Sreca je bozanski dar 432419 ( autori psihologiinje: M.Rijavec, D.Miljković)

Niže je navedeno pet tvrdnji s kojima se možete ili ne morate složiti.
Koristeći ocjene od 1 do 7, označite u kojoj se mjeri svaka od tih tvrdnji može primijeniti na vas.

Značenje ocjena:
7 = u potpunosti se slažem s tvrdnjom
6 = slažem se
5 = donekle se slažem
4 = na „vagi“ sam
3 = donekle se ne slažem
2 = ne slažem se
1 = uopće se ne slažem

______ - u većini područja život mi je skoro pa idealan
______ - uvjeti u kojima živim su odlični
______ - potpuno sam zadovoljan svojim životom
______ - za sada imam sve što mi je u životu važno
______ - da ponovno živim, ništa ne bih promijenio
______ - UKUPNO ( zbrojite ocjene)

Interpretacija rezultata...nakon komentara i event. o tome ..koliko bodova ste skupili? Sreca je bozanski dar 432419
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime28.11.09 16:13

U svemu sam nekako na "vagi",bodova imam 20,i svako opet nešto malo fali da,čovjek nikad nije potpuno zadovoljan jer kad gledam sad ponuđene odgovore,svoje bodovanje sve mi je tu na dohvat ruke,al opet "vaga"dakle nisam potpuno zadovoljna.
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime29.11.09 0:15

ana je napisao/la:
U svemu sam nekako na "vagi",bodova imam 20,i svako opet nešto malo fali da,čovjek nikad nije potpuno zadovoljan jer kad gledam sad ponuđene odgovore,svoje bodovanje sve mi je tu na dohvat ruke,al opet "vaga"dakle nisam potpuno zadovoljna.

20-24 - PROSJEČNO..

Baš kao što si rekla, "vaga" ti je pokazala da u omjeru nezadovoljstva i euforične sreće ekvilibriliraš na "žici" umjerenosti... Sreca je bozanski dar 432419
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime29.11.09 0:21

Prosječno,pa fino Sreca je bozanski dar 554834
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime29.11.09 17:29

Pa jeste, sreću ponekad čine male stvari, one koje si dozvolimo da opet osjećamo dijete u sebi, samo npr. da nas netko zaljulja..kao u ovoj pričici.. Sreca je bozanski dar 432419

Sreca je bozanski dar Happy-child

USLUGA – ( „Za sreću je potrebno ponekad tako malo..samo da vas neko – pogura?“) Sreca je bozanski dar 554834

Tri su sata ujutro. Glasno lupanje na vrata trgne iz sna neki bračni par.
Muškarac krene vidjeti tko je. Pred vratima je, na kiši koja je lijevala kao iz kabla stajao, jedva se držeći za dovratak, neki pijani čovjek.
- Hoćete li me pogurati? – propetlja.
- Ma, jeste li poludjeli? Nema šanse – odreže mu domaćin i vrati se u krevet.
- Tko je to bio? – upita ga žena.
- Ma, neki pijanac. Hoće da ga poguram.
- Pa, jesi li?
- Naravno da nisam. Ti su sata. Vani je potop.
- Pa baš si neki. Zar si zaboravio kako su nama prije dva mjeseca pomogla ona dvojica mladića i pogurala nas kada nam je auto stao.
- A, imaš pravo – reče čovjek nakon kraćeg razmišljanja, obuče se i ode van.
- Halo, jeste li još tu? – poviče u mrak.
- Jesam, jesam..
- Jel' još uvijek trebate da vas poguram?
- Daaaa, molim vas..
- Pa, gdje ste?
- Tu preko, na ljuljački... Sreca je bozanski dar 0457 Sreca je bozanski dar 12363
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime01.12.09 14:21

Sretni dani...to su oni u kojima jedino vrijedi živjeti... Sreca je bozanski dar 554834 ...ponekad zaboravljamo da to možemo..biti sretni..

Sreca je bozanski dar Rain

PRIČA O SRETNIM LJUDIMA

Jedan stranac zaluta u šumi na Andama. Spustila se već noć i on se u jednom trenutku probije kroz šipražje do proplanka prekrivenog visokom travom. Tu
odluči prenoćiti. Kad se ujutro probudio, primijetio je da se u travi svjetluca veliko izglađeno kamenje. Prišavši bliže ustanovi da su to nadgrobne ploče.
Počne čitati. Na jednoj je pisalo: Manuel – 4 godine i 2 mjeseca, na drugoj: Marija – 5 godina i 7 mjeseci, na trećoj: Pablo: 3 godine i 9 mjeseci, itd.
Užasnut pomišlju da je tu riječ o nekom strašnom ritualu u kojem su ubijali djecu, počne trčati natrag u šumu i naiđe na stazu pa krene njome. Nedugo zatim
sretne čovjeka koji ga upita kuda trči. Stranac mu reče kako bježi s jednog užasnog groblja i upita čovjeka zna li nešto o tome.
Ovaj mu odgovori:
- Da, ali zašto je to strašno? To je obično groblje.
Stranac mu odvrati:
- Pa strašno je što tamo leže samo djeca.
- Ma, kakva djeca, mi dugo žIvimo, svi su prevalili 80 kad su umrli!
- Ali, kakvi su to onda natpis na spomenicima? Upita stranac.
- A , to vas muči! – nasmije se čovjek – Pa, znate, kod nas vlada običaj da kad djeca nauče pisati dobiju bilježnicu za svoj dnevnik i olovku. Kad god im se dogodi nešto lijepo to trebaju zapisati u dnevnik i označiti koliko je dugo njihova sreća trajala. Kad umru., zbrojimo te dane i
zapišemo ih na njihov spomenik.
Jer, čovjek živi pravim životom samo onda kada je sretan.
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime06.12.09 15:54

_3_____ - u većini područja život mi je skoro pa idealan
___5___ - uvjeti u kojima živim su odlični
__3____ - potpuno sam zadovoljan svojim životom
___6___ - za sada imam sve što mi je u životu važno
___1___ - da ponovno živim, ništa ne bih promijenio
__18____ - UKUPNO ( zbrojite ocjene)
Smile

[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime06.12.09 17:18

Blizanka, to ti je malo ispod prosjeka, moraš poraditi na sebi..evo ti mali popis dvadesetak aktivnosti koji može pomoći.. Sreca je bozanski dar 0457

Sreca je bozanski dar Happy%20child%202

Priručni popis aktivnosti koje vam mogu popraviti raspoloženje ( kopirati u nekoliko primjeraka i rasporediti po mjestima na koja se zavlačite kada ste u minusu; razdijeliti i prijateljima; trošiti u dozama prema vlastitom nahođenju;nema opasnosti od predoziranja):

1. druženje sa sretnim ljudima Sreca je bozanski dar 559546
2. razgovor s ljudima koje zanima ono što im pričate
3. društvo prijatelja
4. zamjećuju vas kao privlačnu osobu Sreca je bozanski dar 8269
5. ljubljenje
6. promatranje ljudi Sreca je bozanski dar 242101
7. iskren i otvoren razgovor
8. netko vam je rekao da vas voli Sreca je bozanski dar 0450
9. vi nekome pokazujete ljubav
10. mazite se s nekim
Sreca je bozanski dar 446358
11. s nekim ste koga volite
12. hvalite nekoga i komplimentirate mu Sreca je bozanski dar 432419
13. idete s prijateljima na kavu
14. glavni ste na nekoj zabavi Sreca je bozanski dar 12363
15. slušanje radija ( nikako TV) Sreca je bozanski dar 31382
16. susret sa starim prijateljima
17. netko od vas traži savjet ili pomoć..
18. zabavljanje ljudi

19. seks
20. upoznavanje nekog novog..
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime06.12.09 17:26

znas c men...nasla sam 8 tacaka...koje praktikujem ...a za ove ostale ...nesto nemam volje ...mada sam ja trenutno i sretna i pozitivna ..kao stzo nikad nisam bila ...svjesna samm da moram poradit na sebi ...ali ne da mi se kad drugi nemajuu misljenje kao ja ...ali mislim da bi bio jos losiji test da sam ga radila prije nekih godinu dana ...znaci napredujem ...radim uvijek na sebi ...pomalo ali sigurno ...mada mi je velik amana vise radit i pomagat da drugi budu sretni...ali i to malo dovodim pod kontrolu ..jer svatila sam da samo ako ja budem sretna onda mogu i druge ciniti sretnima ... :;): a trenutno sam sretna i zadovoljna....na nacin koji meni odgovara ....

[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime06.12.09 17:40

blizanka je napisao/la:
znas c men...nasla sam 8 tacaka...koje praktikujem ...a za ove ostale ...nesto nemam volje ...mada sam ja trenutno i sretna i pozitivna ..kao stzo nikad nisam bila ...svjesna samm da moram poradit na sebi ...ali ne da mi se kad drugi nemajuu misljenje kao ja ...ali mislim da bi bio jos losiji test da sam ga radila prije nekih godinu dana ...znaci napredujem ...radim uvijek na sebi ...pomalo ali sigurno ...mada mi je velik amana vise radit i pomagat da drugi budu sretni...ali i to malo dovodim pod kontrolu ..jer svatila sam da samo ako ja budem sretna onda mogu i druge ciniti sretnima ... :;): a trenutno sam sretna i zadovoljna....na nacin koji meni odgovara ....

Mudrost je prepoznati ono što ne možemo promijeniti i prihvatiti to; život nije plaža, već čupava lopta koju valja kotrljati uzbrdo...
Sreća ne postoji, sreću stvaramo sami...
No, nismo uvijek u mogućnosti kontrolirati okolnosti, ponekad se osjećamo kao oblak koji neki nemirni vjetar nosi neznano kuda...
Ipak, ja vjerujem u - kvalitetu! Dobre i mudre knjige, sadržajna i kvalitetna muzika, osobe koje u sebi nose sadržaj - sve to može pomoći da u svoj svijet unesemo SADRŽAJ!
Ono što nema sadržaj, što je površno i plitko, isprazno i slabo - slabi i nas. I suprotno, ono što je puno dobrih sadržaja - naš svijet čini punijim, kvalitetnijim, vrijednim življenja..
( uh, valjda nisam pretjerao u "filozofiranju"? ) Sreca je bozanski dar 432419

Evo, jedna baš KVALITETNA sadržajna muzika...J.S.Bach, Suite No.2 ( Badinerie)
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime06.12.09 18:22

I
Citat :
pak, ja vjerujem u - kvalitetu! Dobre i mudre knjige, sadržajna i kvalitetna muzika, osobe koje u sebi nose sadržaj - sve to može pomoći da u svoj svijet unesemo SADRŽAJ!
Ono što nema sadržaj, što je površno i plitko, isprazno i slabo - slabi i nas. I suprotno, ono što je puno dobrih sadržaja - naš svijet čini punijim, kvalitetnijim, vrijednim življen

da ne vjerujem u kvalitetu i sadrzaj toga svega ...a narocito u osobe koje u sebi nose kvalitetu i pozitivu ...da mi nije takvih osoba ...ne bih se nikad izvukla iz onog u sta sam upala ...i uz pomoc njihovu i svoju ...sama sam uspjela i sad sam mislim sretna kako niko nije ...a to nije doslo kao dar ...za to sam se izborila i ne dam nikom da mi vise oduzima .."moj kvalitetni sadrzaj"
a pretjerao nisi u filozofiranju ...jer ako nekog to interesuje ne moze mu biti nikad previse ...i hvala na kvalitetnoj muzici ...a narocito na onoj gore predivnoj slici ... Smile

[Vrh] Go down
mihaela
Ljubitelj foruma
mihaela

Female
Libra Tiger
Broj postova : 3434
Godine : 38
Datum registracije : 25.11.2009

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime13.01.10 21:04

Imam 32 poena Smile
[Vrh] Go down
Niky
VIP član
Niky

Female
Aries Rat
Broj postova : 13469
Godine : 40
Datum registracije : 07.07.2009

PostajNaslov: Sreća ?   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime19.04.10 9:07

Što je to sreća ?
Koliko možemo utjecati na to da nam sreća '' pokuca '' na vrata, ili je i ona dio neke ''predodređene '' sudbine , nešto što je zapisano u zvjezdama ?
Koliko vjerujete u to da nam je sudbina ''zapisana'' negdje, i da nam je sreća samim time upisana, koliko će je biti , i kada će doći ?
[Vrh] Go down
Kikica
VIP član
Kikica

Female
Taurus Goat
Broj postova : 43764
Godine : 45
Datum registracije : 04.03.2009

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime25.04.10 16:20

Ja volim reći da sam sretna jer mi je život miran bez bujica.. problema ..svađa...sada.

Nije sam do sebe postao takav niti je sudbina..svatko ima moć da bira svoj život ..čovjek ne živi sam več je u suživotu s ljudima koje je odabrao..oni mu ili odmažu ili pomažu..ali u konačnici ja sam ta koja bira...svojim stavovima i razmišljanjima ljude od sebe tjeram ili ih privlačim....bogatim se dragocijenim ljudima ili si natovarim probleme s lošim i zlim ljudima..kroz njega nam se događaju stvari na koje čovjek ne može utjecati previše..kao bolesti..

Sreća za svakog ne znaći isto i ne kaže se bezveze da nije sretan onaj tko ima puno več onaj tko je zadovoljan i s malo.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime25.04.10 16:47

Sreća je stanje duha i tela koje prouzrokuje lučenje endomorfina, hormona sreće...nešto slično kao kad se jede čokolada samo milon puta jače.. cheers

A uzroci te sreće mogu biti razni...zapisano ili ne, samo neka organizam bude što češće u takvom stanju...

A sreća kao sreća je relativna za svakog...jednog ovo, jednog ono usrećuje...
[Vrh] Go down
californiamen
Totalno relaxiran
californiamen

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime28.04.10 10:43

Niky je napisao/la:
Što je to sreća ?
Koliko možemo utjecati na to da nam sreća '' pokuca '' na vrata, ili je i ona dio neke ''predodređene '' sudbine , nešto što je zapisano u zvjezdama ?
Koliko vjerujete u to da nam je sudbina ''zapisana'' negdje, i da nam je sreća samim time upisana, koliko će je biti , i kada će doći ?

Sretni ljudi su ponekad oni za koje ne bismo vjerovali ( na temelju našeg pogrešnog iskustva..) da to - zaista..jesu? Sreca je bozanski dar 893340

I am happy..
___

Kad sam bio mali, svaku sam se večer molio za novi bicikl.
Tada sam shvatio da Bog, u svojoj mudrosti, ne radi tako.
Pa sam ukrao bicikl i nastavio Ga moliti – da mi
oprosti. Sreca je bozanski dar 684631
( nepoznati mudrac)

Sreću stvaramo sami, nitko nam ju ne poklanja. Čak i ta naša subjektivna svijest koja je u suštini društvena - ima moć da pobijedi neljudske uvjete.. Sreca je bozanski dar 31382
[Vrh] Go down
Ary
VIP član
Ary

Female
Pisces Rooster
Broj postova : 16291
Godine : 43
Datum registracije : 16.04.2009

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime28.04.10 23:51

mislim da smo sretni onoliko koliko to sami sebi dozvolimo... tj...onako nam je kako si napravimo.. Smile
[Vrh] Go down
Gost
Gost

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime29.04.10 13:27

potpisujem ovo gore
mi odlučujemo o tome
[Vrh] Go down
Blizanka
Administratorica
Administratorica
Blizanka

Female

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime29.04.10 14:31

Ariela je napisao/la:
mislim da smo sretni onoliko koliko to sami sebi dozvolimo... tj...onako nam je kako si napravimo.. Smile

Ari slazem se ...ako sam ista naucila to je da sami sebi svoju srecu krojimo ....tj srecni smo onoliko koliko sebi dopustimo...i kad to shvatimo sve je drugacije ...treba u svakom trenutku uzivati i traziti srecu i u malim stvarima

[Vrh] Go down
Goran
Administrator
Administrator
Goran

Male
Cancer Rooster
Broj postova : 80666
Godine : 43
Datum registracije : 24.09.2008

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime24.03.11 11:34

Ary je rekla bit, bravo Ary.

Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
[Vrh] Go down
https://www.facebook.com/CarpeDiemCitatiMisliPoezija
Sponsored content

PostajNaslov: Re: Sreca je bozanski dar   Sreca je bozanski dar I_icon_minitime

[Vrh] Go down

Sreca je bozanski dar
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics
-
» Seks kao božanski čin