| To... nije istina! | |
|
+53Heroj Luna2 Otelo Blonde Spes Marko77 Gracija... pfirsichblute mobile slavena saska Nesreča kala Zlatokosa Firefly Dusan irko Bobić Oleg520 Riječanka jocAGM bodomiere Balkanac Dragance teaa Slatka tajna Bella mihaela Rokerka kika&dejan Tea mala_djevojka Wind Niky goc jaro1968 Zenga nitapita ajmeivana Ary Teioo boomba Kikica Alba Lux Blizanka Fickey Slavonac Zlatko DaRkAnGeL Lajka Stella Goran 57 posters |
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: To... nije istina! 19.11.08 16:11 | |
| Napiši bilo koju laž! Ja trenutno nisam na forumu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 17:41 | |
| Ja sam sjeda |
|
| |
Goran Administrator
Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 17:53 | |
| Katarina je gradonacelnica Vinkovaca! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 17:54 | |
| Ovaj forum je glup |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 17:57 | |
| Malo prije me nazvala Severina i pitala da li je želim poševiti, naravno, odbio sam glupacu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 17:59 | |
| Neznam vozit bicilk :bounce: (možda bolje da neznam ) |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 18:16 | |
| Mrzim sve ljude na ovom forumu. :suspect: |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 19:57 | |
| Mala sam ko palčica |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 20:17 | |
| Roðen sam u Buenos Airesu! :afro: _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 20:37 | |
| sada sam pijan kao čep |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 21:15 | |
| Korny je peder! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 21:16 | |
| jesam li ja kada spomenuo tvoju seksualnost gorane? |
|
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 21:19 | |
| Šalimo se korny i lažimo dalje! Rijeka je osvojila pet titula prvaka u nogometu! _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| |
| |
Goran Administrator
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 21:26 | |
| Dino Drpic je najbolji hrvatski nogometaš. _________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
| |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 22:41 | |
| Dinamo je pobjedio Rijeku |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 19.11.08 23:03 | |
| |
|
| |
Stella Početnik
Broj postova : 31 Godine : 34 Lokacija : Rijeka Datum registracije : 19.11.2008
| Naslov: Re: To... nije istina! 20.11.08 22:24 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 21.11.08 15:27 | |
| trenutno se sexam... :donotdisturb: |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: To... nije istina! 21.11.08 15:27 | |
| Ubio se Ivo Sanader,a skupa s njim i Stipe Ražnjić | |
|
| |
DaRkAnGeL Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 561 Godine : 39 Lokacija : Zagreb Datum registracije : 07.10.2008
| Naslov: Re: To... nije istina! 21.11.08 15:28 | |
| | |
|
| |
Lajka Zagrijao tipkovnicu
Broj postova : 719 Datum registracije : 02.11.2008
| Naslov: Re: To... nije istina! 21.11.08 15:30 | |
| | |
|
| |
Gost Gost
| Naslov: Re: To... nije istina! 21.11.08 15:34 | |