Broj postova : 80666 Godine : 43 Lokacija : Bjelovar Datum registracije : 24.09.2008
Naslov: Deseci ljudi u bolnici zbog parfema 30.07.09 10:33
Nakon što se ženska kolegica pošpricala parfemom, čak 34 kolega iz pozivnog centra jedne teksaške banke završilo je u bolnici sa bolovima u prsima i glavoboljom. Dvanaest osoba odvezeno je kolima hitne pomoći jer su se žalili na nesvjesticu i nedostatak daha. Kada su u banci shvatili što se događa upozorili su zaposlenike te rekli da svi koji se ne osjećaju dobro mogu napustiti zgradu, što je napravilo 150 ljudi.
- Kada se dvoje zaposlenika žalilo svojim nadređenima, preko razglasa smo svima rekli da mogu napustiti zgradu ako se osjećaju loše - izjavio je glasnogovornik vatrogasnog odjela kada se još vjerovalo da je uzok lošeg stanja zaposlenika trovanje ugljičnim monoksidom. Za sada nije pouznat o kojem parfemu je riječ.(vecernji)
_________________ Na Rubu Znanosti: David Icke - Pozadina ratova, financijske krize i ostalih svjetskih zbivanja Take a moment every day to appreciate your most precious gift. It did not have to be, but we were given the gift of life. Honor that gift by living beautifully and by giving back a little beauty as we go along the way. Life wants nothing more than to be appreciated and fully enjoyed.
Kikica VIP član
Broj postova : 43764 Godine : 45 Datum registracije : 04.03.2009
Naslov: Re: Deseci ljudi u bolnici zbog parfema 30.07.09 22:32
Milsim nije upoče smiješno ljudi se otrovali,...ali:lol:
Gost Gost
Naslov: Re: Deseci ljudi u bolnici zbog parfema 30.07.09 22:37
srećom nitko nije umro
Gost Gost
Naslov: Re: Deseci ljudi u bolnici zbog parfema 30.07.09 22:38
sigurno je mirisala na kupus i grah... oni to tamo ipak ne jedu...
Tanja Početnik
Broj postova : 25 Godine : 37 Datum registracije : 19.01.2010
Naslov: Re: Deseci ljudi u bolnici zbog parfema 19.01.10 10:32
Gledala sam jučer da su parfemi na prirodnoj bazi opasniji od ostalih, pogotovo oni od citrusa.
Gost Gost
Naslov: Re: Deseci ljudi u bolnici zbog parfema 13.02.11 14:52
meni svaki put pozli kad sam u društvu osobe koja ima prejak paarfem..na poslu sam morala reći kolegici da ne mogu s njom radit jer mi je u 5 ujutro dolazila i u mozak me udarala mirisom jakog parfema