|
| Sama svoj majstor :) | |
| | Autor/ica | Poruka |
---|
Staša Totalno relaxiran
Broj postova : 1033 Datum registracije : 12.07.2009
| Naslov: Sama svoj majstor :) 28.07.09 4:04 | |
| "Bezbroj je načina da očuvate svoju ljepotu i ostanete zdravi tjelom i duhom, crpeći energiju same prirode".
S obzirom na to da zivimo u nezdravom vremenu, i da je sve vise kancerogenih sastojaka u kozmetickim preparatima, najbolje bi bilo da se obrnemo prirodi i budemo same svoji majstori. Najbolji kozmeticki preparati kriju se bas u nasoj kuhinji, pocev od jaja, kvasca, maslinovog ulja, voca, povrca, pa sve do zacinskih biljaka.
Da li koristite "napravi sama" kozmeticke preparate i kako ih pravite? | |
| | | Staša Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Sama svoj majstor :) 28.07.09 4:05 | |
| Protiv akni Žlicu jabukovog sirceta dodati u pola litre prokuvane, ohladjene vode. Rastvor nanositi vatom na lice pred spavanje.
Maska za lice(za sve tipove koze) Umutiti bjelanjak i namazati lice. Masku drzati 15 minuta, a zatim isprati mlakom vodom. Postupak ponavljati 2-3 puta tjedno
Protiv opadanja kose 50 g karanfilica preliti sa 2 dl obicne vode. Ostaviti da odstoji na sobnoj temperaturi 24h. Umakati prste u losion i masirati kozu glave nekoliko puta dnevno. | |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sama svoj majstor :) 28.07.09 10:20 | |
| Ništa sama ja ne pravim,na svu sreću imam odlčan ten,bez akni... Za sve ostalo u stručne ruke... |
| | | Gost Gost
| Naslov: Re: Sama svoj majstor :) 28.07.09 10:35 | |
| akne su bile kod mene u pubertetu sad s tim nemam problema |
| | | Staša Totalno relaxiran
| Naslov: Re: Sama svoj majstor :) 28.07.09 17:42 | |
| Nemam ni ja problema sa tenom,ali čisto ako znate neki domaći recept..ostavite .Svrha ovoga pisanja je da se nekome pomogne.. | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Sama svoj majstor :) | |
| |
| | | | Sama svoj majstor :) | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | Ne moľeą odgovarati na postove.
| |
| |
| Online | Ukupno je: 386 korisnika/ca online; 0 registriranih, 0 skrivenih i 386 gostiju. :: 1 Bot
/
Najviše korisnika/ca istovremeno online bilo je: 1514, dana 02.11.19 16:59.
|
Statistics | Registriranih korisnika/ca: 6485. Najnoviji/a registrirani/a korisnik/ca: Радослав.
Ukupno postova: 943552. in 18084 subjects
|
|